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常温油こしの英語
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「常温油こし」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
常温(20〜35℃)における耐熱保型性及び食感が改良された起泡性水中油型乳化物を提供する。例文帳に追加
To provide a frothing O/W-type emulsion having improved heat- resistant shape-retainability and palatability at normal temperature (20-35°C). - 特許庁
常温で固体状の油脂を型枠に成型し、これにバッター付け、次いでパン粉付けを施した後、油でフライ調理する方法によって製造された、パン粉衣からなる可食容器。例文帳に追加
The edible vessel made of bread crumbs is obtained through the following process: molding oil and fat solid at normal temperature in a mold; applying batter to the molded oil and fat; and applying bread crumbs to the batter-applied molded oil and fat followed by frying it in oil. - 特許庁
ホイップ後に常温にて流通、保管される製菓、製パン分野において、油っぽさが少ない嗜好性の高い食感であり、原液及びホイップ後の物性が優れている起泡性水中油型乳化油脂組成物を提供する。例文帳に追加
To provide a foaming oil-in-water emulsified oil and fat composition to be circulated and preserved at normal temperature after whipping in a confectionery making and bread making field, having palate feeling with less oiliness and high palatability, and excellent in an undiluted solution and physical properties after whipping. - 特許庁
低メトキシルペクチン(LMペクチン)を添加して発酵させたヨーグルトと、常温で半固形状の食用油脂とを必須成分として混和し、ヨーグルト100重量%中における前記低メトキシルペクチンの添加量が0.05〜0.50重量%である起泡性クリームとする。例文帳に追加
The foaming cream is obtained by admixing yoghurt fermented by addition of low-methoxyl pectin (LM pectin) and edible oil and fat semisolid at normal temperature as essential components so as to have 0.05-0.50 wt.% of the low-methoxyl pectin in 100 wt.% of the yoghurt. - 特許庁
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