意味 | 例文 (9件) |
fried breadsとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
「fried breads」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
The method for improving the texture of the fried breads comprises adding a high amylose-containing starch (≥30 mass% of amylose content) subjected to a wet heat treatment in an amount of 3-15 mass% based on raw material powder to the raw material powder, preparing dough for the fried breads and producing the fried breads using the dough for the fried breads.例文帳に追加
原料粉に該原料粉の3〜15質量%の湿熱処理した高アミロース含有でん粉(アミロース含有率30質量%以上)を添加して揚げパン用生地を作成し、該揚げパン用生地を用いて揚げパン類を製造する揚げパン類の食感改良法である。 - 特許庁
To provide a method for obtaining fried breads or a croquette slightly absorbing oil when fried without losing a crispy texture with time after frying.例文帳に追加
揚げるときの油の吸収が少なく、且つ揚げた後経時的にカリカリした食感が失なわれない揚げパン、コロッケを得る方法を提供する。 - 特許庁
To provide a method for producing fried breads and fried confectioneries without falling off a decorative material by frying in an oil.例文帳に追加
本発明は油ちょうによる飾り付け材の脱落しない揚げパン類および揚げ菓子類の製造法を提供することを目的とする。 - 特許庁
The chains specialized in foods such as, Crepes, Melon Pans (Melon buns, sweet round breads covered in a crisp with cookie-like coating), Agepan (deep-fried bread), and Ikayaki (grilled thin pancake with squid).発音を聞く 例文帳に追加
業態としてはクレープやメロンパン、揚げパン、いか焼きなどのチェーンが存在している。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To regulate the temperature of included fillings of deep-fried breads after deep-frying so as to be really hot and sensually preferable, and to enable the breads to have a moderate crispy and light texture without excessive oily smell and flavor.例文帳に追加
油揚げ後の揚げパン類の内包フィリングが熱々で、官能的に好ましい温度にできるようにし、過度に油っぽい臭いや風味がなくて控えめでありサクサクした軽い食感を有することができるようにする。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「fried breads」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
The fried breads and fried confectioneries are produced by applying a batter to the surface of a formed dough, then applying the decorative material to the surface thereof, subsequently carrying out a steaming treatment and then frying the resultant dough in the oil.例文帳に追加
成型した生地の表面にバッターを付けた後、その表面に飾り付け材を付着させた後蒸熱処理し、次に油ちょうする、揚げパン類および揚げ菓子類の製造法。 - 特許庁
To provide breads and doughnuts hardly causing deformation and cave-in, having soft and elastic state after baked or fried and improved in shape retention, mechanical tolerance and palatability.例文帳に追加
焼成またはフライ後に歪みや腰折れを生じにくく、ソフトで弾力がある状態を維持することができ、保形性、機械耐性および食感にも優れているパン類およびドーナツ類を提供すること。 - 特許庁
意味 | 例文 (9件) |
fried breadsのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL). Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wiktionary英語版」の記事は、Wiktionaryのfried breads (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。 |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「fried breads」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |