gluten-freeとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 グルテンフリーの;グルテンが入っていない
gluten-freeの学習レベル | レベル:19 |
「gluten-free」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
Wiktionary英語版での「gluten-free」の意味 |
gluten-free
形容詞
gluten-free (not comparable)
Further reading
- Gluten-free diet on Wikipedia.
glutenfree
出典:『Wiktionary』 (2010/06/21 12:37 UTC 版)
Weblio例文辞書での「gluten-free」に類似した例文 |
|
「gluten-free」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
To provide a gluten-free peptide preparation rich in glutamine.例文帳に追加
グルタミンに富み、グルテン・フリーのペプチド調製物を提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING GLUTEN-FREE PEPTIDE PREPARATION AND OBTAINED PREPARATION例文帳に追加
グルテン・フリー・ペプチド調製物の製造法および得られた調製物 - 特許庁
COMPOSITION FOR MANUFACTURING GLUTEN-FREE RICE NOODLE WITH HYPOGLYCEMIC FUNCTIONALITY, AND PRODUCTION METHOD THEREOF例文帳に追加
血糖降下機能性のグルテン無添加の生米麺製造用組成物及びその製造方法 - 特許庁
This method for producing the gluten-free peptide preparation rich in the glutamine from a gluten protein comprises a step for enzymatically hydrolyzing the gluten by using one or more kinds of proteases to provide a hydrolyzate, allowing the hydrolyzate to have acidity of pH 4-5, filtering the acidified hydrolyzate to provide the objective gluten-free peptide rich in glutamine as a filtrate.例文帳に追加
1種以上のプロテアーゼを用いてグルテンを酵素的に加水分解して加水分解物を得;該加水分解物をpH4〜5の酸性とし;該加水分解物をろ過し、ろ液としてグルタミンに富んだグルテン・フリー・ペプチドを得る工程からなるグルテン蛋白からのグルタミンに富んだグルテン・フリー・ペプチド調製物の製造法を提供する。 - 特許庁
The substitute milk composition for the calves is provided by containing ≥700 mg total free amino acids based on 100 g wheat gluten enzyme-decomposed material, containing also each ≥20 mg 1 kind or ≥2 kinds consisting of free lysine, free methionine and free threonine based on the 100 g wheat gluten enzyme-decomposed material, and/or containing the wheat gluten enzyme-decomposed material having <1 mass% starch content.例文帳に追加
小麦グルテン酵素分解物100g中に、総遊離アミノ酸を700mg以上含み、かつ、小麦グルテン酵素分解物100g中に、遊離リジン、遊離メチオニン及び遊離スレオニンからなる1種又は2種以上を各20mg以上含み、かつ/または、デンプン含量が1質量%未満である上記小麦グルテン酵素分解物を含有する子牛用代用乳組成物とする。 - 特許庁
Cooked whole grain cereal such as corn and other gluten-free or low-gluten cereal tend to become hard and rubbery state during cooling and tempering process and after cooking.例文帳に追加
トウモロコシや、その他の非グルテンまたは低グルテン含有穀物など、調理された全粒穀物には、冷却およびテンパリングプロセス中、調理した後に、硬くゴム状になる傾向がある。 - 特許庁
The bakery product more strongly resembles the conventional wheat flour-containing products than other gluten-free products.例文帳に追加
このようなベーカリー製品は、他のグルテンフリー製品よりも、従来のコムギ粉含有製品によく似ている。 - 特許庁
The food material is composed mainly of roasted wheat bran or roasted rice bran, gluten and a small amount of psyllium testa powder and essentially free from carbohydrate (starch).例文帳に追加
焙煎ふすま又は焙煎ぬかと、グルテン及び微量のおおばこ種皮粉末を主成分とし、実質的に糖質(デンプン)を含有しない食品素材。 - 特許庁
|
|
gluten-freeのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL). Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wiktionary英語版」の記事は、Wiktionaryのgluten-free (改訂履歴)、glutenfree (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。 |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「gluten-free」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |