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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Wiktionary英語版 > process butterの意味・解説 

process butterとは 意味・読み方・使い方

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Wiktionary英語版での「process butter」の意味

process butter

出典:『Wiktionary』 (2015/02/01 04:33 UTC 版)


「process butter」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 15



例文

PROCESS FOR FRACTIONATION OF COCOA BUTTER例文帳に追加

カカオ脂の分別方法 - 特許庁

The butter having a flavor of burnt butter is produced by adding a heated butter liquid kept at 35-45°C to butter particles formed during a production process of butter, and kneading the heated butter liquid together with the butter particles.例文帳に追加

バターの製造過程で形成されるバター粒に、35〜45℃に保持された加熱バター液を添加し、バター粒と共に練圧することにより、焦がしバター風味を有するバターを製造する。 - 特許庁

We are using a new process to make butter.例文帳に追加

私たちはバターを作るのに新しい工程を用いています。 - Tatoeba例文

We are using a new process to make butter.発音を聞く 例文帳に追加

私たちはバターを作るのに新しい工程を用いています。 - Tanaka Corpus

PREPARATION PROCESS OF CAKES USING NO PROCESSED OILS AND FATS SUCH AS SALAD OIL, BUTTER AND THE LIKE例文帳に追加

サラダ油やバター等の加工油脂を使用しない洋菓子の製造法 - 特許庁

To provide butter having cream flavor which has the way of being lost during a process of producing butter, while maintaining a harmonious balance with butter flavor, and having no problems as butter in flatting properties and other physicality which are imparted to conventional butter.例文帳に追加

バターの製造工程中に失われるクリーム風味をバター風味との調和を保った形で有しており、かつ、従来のバターの有するバターとしての展延性や他の物性がバターとして問題のないバターを提供することを課題とする。 - 特許庁

例文

a culture containing yeast or bacteria that is used to start the process of fermentation or souring in making butter or cheese or dough発音を聞く 例文帳に追加

発酵過程の開始に用いられる、バターまたはチーズまたは生地を作る際に酸っぱくするイースト、バクテリアを含む培養組織 - 日本語WordNet

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「process butter」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 15



例文

To provide a method for producing low-caloric milk liquor from raw milk using equipment of necessity minimum and through enabling fat to be extracted as butter from the process.例文帳に追加

生乳から最小限の施設設備で乳酒を製造できるようにするとともに、製造過程において、バターとして脂肪を取出すことができるようにして低カロリーの乳酒を製造できるようにする。 - 特許庁

To provide a preparation process of low-calorie cakes for which not, processed oils and fats such as salad oil, butter and the like but natural materials are used when preparing chiffon cakes and pound cakes.例文帳に追加

シフォンケーキ及びパウンドケーキの製造に際し、サラダ油やバター等の加工油脂類を使用しないで、自然素材を用いた低カロリーの洋菓子の製造法を提供する。 - 特許庁

The method for producing hard butter comprises the following process: mixedly heating Borneo fat and acetone at a weight ratio of 1:3-10; cooling the mixture at 10-15°C to obtain a stearin fraction having iodine value of ≤30.5.例文帳に追加

ボルネオ脂とアセトンを1:3〜10の重量比率で加熱混合し、混合物を10〜15℃に冷却し、沃素価を30.5以下のステアリン画分として採取することを特徴とする。 - 特許庁

A preparation process of low-calorie cakes is provided for which not processed oils and fats such as salad oil or butter and additives such as baking powders at all but specific fruits are used as alternatives such that the calorie can be decreased approximately in 30% in comparison with conventional cakes.例文帳に追加

サラダ油やバター等の加工油脂類及びベーキングパウダー等の添加剤を一切使用せず、その代替として特定の果実を用いる事により、従来のケーキに比べカロリーは30%相当減少できる低カロリー洋菓子の製造法を提供するものである。 - 特許庁

A modifier for the production of the bread, containing a gluten, a water-soluble thickener, a hemicellulase, an α-amylase and vitamin C is added according to a process such as a straight process and a sponge process, and the production of various kinds of bread such as a hearth bread, a sandwich loaf, a butter roll, a soft French loaf and a croissant is carried out.例文帳に追加

国内産麦小麦粉にグルテン、水溶性増粘剤、ヘミセルラーゼ、α-アミラーゼおよびビタミンCを含む製パン用改良剤をストレート法、中種法等の製法に応じて添加し、ハースブレッド、食パン、バターロール、ソフトフランスパンおよびクロワッサンなどの各種パンの製造を行う。 - 特許庁

To provide a wrapping sheet for a solid oil and fat component, aluminum-clad paper to be used in wrapping butter in concrete, which does not contain a so-called oil-resistant agent, does not need a complicated process of lamination or the like and is represented by the inexpensive aluminum-laminated paper.例文帳に追加

固形の食用油脂成分の包装用紙に関するものであり、具体的にはバター包装に使用するアルミ貼合紙であり、いわゆる耐油剤を含有することなく、またラミネート加工等施すといった複雑な工程を経ることなく、安価なアルミ貼合紙に代表される油脂成分包装用紙を提供することにある。 - 特許庁

This method for producing the ice cream containing black seven-flavored spices comprises admixing black seven-flavored spice components in a process of producing ice cream through cooling, stirring and freezing an ice cream raw material mixture which is obtained by admixing powdered skim milk, butter, sugar, seasoning, a stabilizer and an emulsifier with raw cream.例文帳に追加

生クリームに脱脂粉乳、バター、砂糖、香料、安定剤、乳化剤等を添加混合してなるアイスクリーム原料混合物を、冷却し、撹拌し、凍結させてアイスクリームを製造する工程において、黒色七味唐辛子成分を添加混合することを特徴とする黒色七味唐辛子入りアイスクリームの製造方法。 - 特許庁

例文

The chocolate confectionery containing ume (Japanese plum) fruit is obtained through the following process: coating an ume fruit 1 which is soaked in liquor with rock candy and used for producing ume liquor, with ume liquor-containing chocolate 2 produced through admixing butter, fresh cream and ume liquor into melted chocolate, and cooling the mixture to solidify it; and wrapping around the ume liquor-containing chocolate 2 with coating chocolate 3.例文帳に追加

氷砂糖と酒により漬け込まれ、梅酒生成に使用した梅果実1を、チョコレートを溶かした中にバター、生クリーム、梅酒を混ぜ込み冷やし固めて生成した梅酒入りチョコレート2で被覆し、この梅酒入りチョコレート2の周りをコーティングチョコレート3で包んだことを特徴とする梅果実入りチョコレート菓子。 - 特許庁

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