英和・和英:

veauとは

英和辞典・和英辞典 - Weblio辞書 英和和英
約995万語収録の英和辞典・和英辞典

英和・和英辞典

英語例文

英語類語

共起表現

英単語帳

英語力診断

英語翻訳

英会話


 
小ウィンドウ

 
小ウィンドウ




veauの変化形一覧

名詞の変化形:veaus(複数形)

日本語WordNet(英和)

日本語WordNet日本語WordNet



「veau」を含む例文一覧

該当件数 : 4



The base of the sauce runs the gamut from fond de veau to Chinese chicken soup stock or Japanese soup stock with boiled dried fish.

ソースのベースはフォン・ド・ヴォーや中華スープ、煮干しの出汁など様々である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide a method enabling industrially easily producing, in a high yield, a brown Western-style broth such as fond de veau having quality comparable to a fond de veau made by a professional cook.

プロの調理人の作るフォンドヴォーに匹敵する品質のフォンドヴォーを高収量化し、工業的に容易に製造することのできる方法を提供すること。 - 特許庁

In French cuisine, the soup stock extracted from veal is called "fond de veau," that from lamb is called "fond d'agneau," that from game (venison, boar or rabbit) or wildfowl (such as quail) is called "fond de gibier," that from chicken is called "fond de volaille," and that from fish is called "fumet de poisson."

フランス料理では、子牛を素材として使ったものはフォン・ド・ヴォー、仔羊のものはフォン・ダニョー、シカ、イノシシ、ウサギやウズラなど野鳥獣のものはフォン・ド・ジビエ、鶏のものはフォン・ド・ヴォライユ、魚のものはフュメ・ド・ポアソンと呼ばれる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文の一覧を見る

テキスト翻訳>> Weblio翻訳
英語⇒日本語日本語⇒英語
  

「veau」を含む例文一覧

該当件数 : 4



This method for producing fond de veau comprises singly extracting backed meat, collecting stewed extracted solution from the resultant product, obtaining a proteolytic liquid generating through making a proteolytic enzyme act on the residue of the meat and using a protein hydrolytic liquid obtained by making a proteolytic enzyme act on the extracted solution or the baked meat as it is without stewing, and a stewed extracted solution of fried vegetables.

フォンドヴォーを、焼成肉類を単独抽出し、煮込み抽出液を分取し、残さに蛋白分解酵素を作用させて生ずる蛋白分解液を得、これと前記抽出液もしくは焼成した肉類を煮込むことなくそのままこれに蛋白分解酵素を作用させて得られる蛋白加水分解液、および炒めた野菜の煮込み抽出液を使用して製造する。 - 特許庁

例文の一覧を見る

学習相談室









veauのページへのリンク
英和辞書の「veau」の意味に関連した用語

   

英語⇒日本語
日本語⇒英語
   
veauのお隣キーワード



veauのページの著作権
英和・和英辞典情報提供元は参加元一覧にて確認できます。

  
日本語WordNet日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License

©2016 Weblio RSS