whipping creamとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 ホイッピングクリーム
whipping creamの |
「whipping cream」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 25件
white sauce with whipping cream and shrimp butter発音を聞く 例文帳に追加
ホイップクリーム・シュリンプバターを入れたホワイトソース - 日本語WordNet
veloute sauce with sauteed chopped onions and whipping cream発音を聞く 例文帳に追加
炒めた刻みタマネギ・ホイップクリーム入りのブルーテソース - 日本語WordNet
EMULSIFIER FOR WHIPPED CREAM, WHIPPING MIX CONTAINING THE SAME AND WHIPPED CREAM例文帳に追加
ホイップクリーム用乳化剤、これを用いたホイップミックス及びホイップドクリーム - 特許庁
To provide a cream for whipping giving a whipped cream having excellent texture, good flower-forming property and high stability with decreased syneresis, the whipped cream produced by foaming the cream for whipping, and a stabilizer for the whipped cream.例文帳に追加
食感に優れている上に、造花性が良好で離水が低減した安定性の高いホイップクリームを得ることができるホイップ用クリーム、及び前記ホイップ用クリームを起泡させたホイップクリーム、並びにホイップクリーム用安定剤を提供する - 特許庁
Use of hyaluronic acid provides the cream for whipping containing hyaluronic acid and/or its salt, the whipped cream produced by foaming the cream for whipping containing hyaluronic acid and/or its salt, and the stabilizer for whipped cream containing hyaluronic acid and/or its salt as active components.例文帳に追加
ヒアルロン酸を利用することにより、ヒアルロン酸及び/又はその塩を含むホイップ用クリーム、ヒアルロン酸及び/又はその塩を含むホイップ用クリームを起泡させたホイップクリーム、ヒアルロン酸及び/又はその塩を有効成分とするホイップクリーム用安定剤を作成する。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「whipping cream」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 25件
The milk fat cream always stably having a good whipping property and having a fat rate of ≥27% to <35% can be obtained by quickly cooling a cream, subjecting the cooled cream to a temporary heating treatment and then cooling the cream.例文帳に追加
クリームを急冷した後、一時的な加温処理を行い冷却することにより得られる、常に安定的で良好なホイップ性を有する脂肪率27%以上35%未満の乳脂肪クリームが得られる。 - 特許庁
To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives.例文帳に追加
凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。 - 特許庁
This reconstituted cream is obtained by preparing an aqueous starch solution, treating the solution to be reduce in viscosity, mixing the solution with the defrosted frozen cream and/or the defrosted frozen cream cheese together with a milk component, and reemulsifying the mixture to give the reconstituted cream defrosted from freezing, free from food additives, and furnished with the raw cream-like viscosity and whipping properties.例文帳に追加
澱粉水溶液を調製して粘度を低下させる処理をした後、解凍した凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズ及び乳成分を混合し、再乳化することで、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを得る。 - 特許庁
To provide a jam like food in which even blending an amount thereof which is sufficient for giving favorable flavor of fruit or vegetable to a cream for whipping, or a whipped cream, and which does not reduce artificial flower property of the whipped cream.例文帳に追加
ホイップ用クリームまたはホイップドクリームに、果物や野菜の良好な風味を付与するに足る量で配合しても、ホイップドクリームの造花性を低下させないジャム様食品を提供する。 - 特許庁
To provide a controlling method for cream whipping that is automatically stopped at the optimum state according to the kinds of the creams and to the use.例文帳に追加
クリームの種類や用途に応じた最適状態でホイップを自動的に終了させるクリーム類のホイップ制御方法の提供。 - 特許庁
To provide an oil and fat composition for whipped cream which does not practically include trance acid and has a superior emulsifying stability and a whipping characteristic.例文帳に追加
実質的にトランス酸を含まず、乳化安定性及びホイップ性に共に優れたホイップクリーム用油脂組成物を提供する。 - 特許庁
To obtain a cream with slight roughening even for a change in temperature after whipping and especially a cream causing a slight change in foam on the surface or in the interior even when allowed to stand at room temperature after whipping, having beautiful flowering properties even when allowed to stand at room temperature for a prescribed time and scarcely causing roughening.例文帳に追加
本発明は、ホイップ後の温度変化に対して荒れの少ないクリームであって、特にホイップした後に室温に放置しても表面および内部の気泡の変化が少なく、一定時間室温に放置後もきれいな造花性を有する荒れの生じ難いクリームを提供することを目的とする。 - 特許庁
The method for producing the whipped cream is obtained by mixing a raw material cream containing fat with glucan having an inner branched ring structure portion and an outer branched structure portion, and having a polymerization degree of not less than 50, and then whipping the raw material cream mixed with the glucan to contain air.例文帳に追加
脂肪分を含有する原料クリームに、内分岐環状構造部分と外分岐構造部分とを有する、重合度が50以上であるグルカンを配合し、前記グルカンを配合した該原料クリームを泡立てて含気させてホイップクリームを得る。 - 特許庁
|
|
whipping creamのページの著作権
英和辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License |
|
Copyright © 2024 Cross Language Inc. All Right Reserved. | |
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL). Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wiktionary英語版」の記事は、Wiktionaryのwhipping cream (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。 |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「whipping cream」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |