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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > イノシン酸の意味・解説 > イノシン酸に関連した英語例文

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イノシン酸の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 49



例文

イノシン酸という化合物例文帳に追加

a chemical compound named inosinic acid  - EDR日英対訳辞書

四十四 5′—イノシン酸二ナトリウム(別名5′—イノシン酸ナトリウム)例文帳に追加

44. Disodium 5' -Inosinate (Sodium 5' -Inosinate)  - 日本法令外国語訳データベースシステム

修飾イノシン一リンデヒドロゲナーゼ例文帳に追加

MODIFIED INOSINE MONOPHOSPHATE DEHYDROGENASE - 特許庁

5’−グアニルジナトリウム・5’−イノシン酸ジナトリウム混晶の製造法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING DISODIUM 5'-GUANYLATE.DISODIUM.5'- INOSINATE MIXED CRYSTAL - 特許庁

例文

(また、本来の味の素はイノシン酸ではなく、グルタミン製剤を調味したものである。)例文帳に追加

(Originally, "Ajinomoto" meant the seasoned formulation of glutamic acid, not that of inosinic acid.)  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

5’−ヌクレオシダーゼに抵抗性のイノシン−5’−一リン及びその誘導体の製造方法であって、イノシン−5’−一リンを以下の式を有する化合物に化学的に変性し、イノシン−5’−一リンの生物学的活性を生体内で保持させ方法を提供する。例文帳に追加

A method for producing inosine-5'-monophosphoric acid, resistant to 5'-nucleosidase, and derivatives thereof is provided. - 特許庁

現在では、イノシン酸や昆布のグルタミン成分などの調味料をまぶす場合もある。例文帳に追加

Seasonings like inosinic acid and glutamine component extracted from kelp are often sprinkled these days.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

うま味成分のイノシン酸を多量に含有し、調味料として好んで用いられる。例文帳に追加

Katsuobushi contains a large amount of inosinic acid (the source of its good taste), so it's often used as a seasoning in Japan.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

免疫賦活性イノシン一リンの5’−ヌクレオチダーゼ抵抗性誘導体およびその使用例文帳に追加

IMMUNOSTIMULATORY INOSINE MONOPHOSPHATE 5'-NUCLEOTIDASE RESISTANT DERIVATIVE, AND ITS USE - 特許庁

例文

イノシン酸分解酵素を完全に失活させて魚体中のイノシン酸の分解を抑止し、味がよく鮮度のよい干物を短時間で製造できる干物製造装置を得ることを課題とするものである。例文帳に追加

To provide a device for producing tasty and fresh dried fish in a short time, with which an inosinic-acid degradative enzyme is completely deactivated to inhibit decomposition of the inosinic acid in a fish body. - 特許庁

例文

この方法により、旨味成分として用いられているイノシンイノシン酸の前駆物質であるヒポキサンチンを効率よくかつ廉価に製造することができる。例文帳に追加

By this method, hypoxanthine being a precursor substance of inosine and inosinic acid useful as a flavor component is efficiently and inexpensively produced. - 特許庁

関連物質中の5’−イノシン酸(IMP)の割合が40%以上で、旨味が増強されたエビ類およびエビ類を10〜50℃の温度で、0.1時間〜24時間保持することを特徴とする核関連物質中の5’−イノシン酸(IMP)の割合が40%以上で、旨味が増強されたエビ類の製造方法。例文帳に追加

There are provided shrimps containing 5'-inosinic acid (IMP) at a ratio of40% based on nucleic acid-relating substances and having improved taste and a method for producing the shrimps containing 5'-inosinic acid (IMP) at a ratio of40% based on nucleic acid-relating substances and having improved taste by keeping shrimps at 10-50°C for 0.1-24 hours. - 特許庁

カツオの旨味成分であるイノシン酸のみを取り出し、食塩を加えて粉末状にしたものなどが有名。例文帳に追加

A famous example is the inosinic acid (which gives dried bonito its good taste) taken from the raw material, which is made into powder in combination with salt.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

より大きな免疫賦活性能力をもつ、より安定で、5’−ヌクレオチダーゼに対して抵抗性のイノシン−5’−一リン誘導体を提供すること。例文帳に追加

To provide an inosine-5'-monophosphoric acid derivative which has larger immunostimulating capability, is more stable, and is resistant to 5'-nucleotidase. - 特許庁

イノシン酸またはその塩と、ビタミンB1またはその誘導体とを含有する、嗜好性を向上させた内服用医薬液剤組成物例文帳に追加

There is achieved the pharmaceutical liquid formulation composition for internal use comprising inosinic acid or a salt thereof, and vitamin B1 or a derivative thereof, and having the improved palatability. - 特許庁

に不安定なHIV治療薬剤2’,3’−ジデオキシイノシンの腸溶性コーティング医薬組成物の提供。例文帳に追加

To provide an enteric coating medicinal composition including 2',3'-dideoxyinosine, an acid-sensitive HIV therapeutic agent. - 特許庁

5’−グアニルジナトリウムと5’−イノシン酸ジナトリウムの混合溶液から両者の混晶を析出させるにあたり、張り込み液または張り込みスラリーを一定温度に保った晶析槽(低温槽)に、該一定温度では過飽和となる5’−グアニルジナトリウムと5’−イノシン酸ジナトリウムの混合溶液をフィードして混晶を析出させることを特徴とする5’−グアニルジナトリウム・5’−イノシン酸ジナトリウム混晶の製造法。例文帳に追加

A mixed crystal of disodium 5'-guanylate and disodium 5'- inosylate is precipitated from a mixed solution of disodium 5'-guanylate and disodium 5'-inosylate by charging a crystallization tank (low-temperature tank) maintaining a charged liquid or charged slurry at a definite temperature with the mixed solution of disodium 5'-guanylate and disodium 5'-inosylate at a concentration to get a supersaturated state at the definite temperature. - 特許庁

原料の酵母エキスとしては、5’−グアニル塩を5’−グアニルナトリウム換算で4重量%以上、5’−イノシン酸塩を5’−イノシン酸ナトリウム換算で4重量%以上含有量し、かつ含有する全アミノに占めるペプチドの割合が90重量%以上のものが望ましい。例文帳に追加

The yeast extract as raw material is desirable to contain ≥4 wt.% of a 5'-guanylate salt in terms of 5'-guanylic acid sodium, ≥4 wt.% of a 5'-inosinate salt in terms of 5'-sodium inosinate, and also has ≥90 wt.% of peptide in the whole amino acid the yeast extract contains. - 特許庁

ウイルス除去処理されたストローマフリーヘモグロビン溶液と、(A)化型ニコチンアミドアデニンジヌクレオチド(NAD)および/または還元型ニコチンアミドアデニンジヌクレオチド(NADH)と、(B)イノシンイノシン酸、グアノシンおよびリボース-1- リンからなる群より選ばれる少なくとも1つとからなるヘモグロビン溶液。例文帳に追加

This hemoglobin solution comprises a stroma-free hemoglobin solution subjected to virus removing treatment, (A) an oxidized form nicotinamide adenine dinucleotide(NAD) and/or a reduced form nicotinamide adenine dinucleotide(NADH) and (B) at least one selected from the group consisting of inosine, inosinic acid, guanosine and ribose-1-phosphate. - 特許庁

しかし、フグはもともと肉に弾力があり、死後硬直から旨味成分であるアミノイノシン酸が増加し、肉が軟化する24から36時間程度経過後が適しているといわれている。例文帳に追加

However, as pufferfish meat is originally elastic, it is said to be best eaten after 24 to 36 hours from death when their meat becomes softer after postmortem rigidity and umami components such as amino acid and inosinic acid increase.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

ホエイペプチドと共に、椎茸エキス、イノシン酸ナトリウム及びグアニルナトリウムを含有するホエイペプチドの苦味・渋味が低減された液状食品又は飲料のための食品組成物。例文帳に追加

The peptide-containing food composition is used for liquid food or drink, and is reduced in bitterness/astringency of the peptide containing shiitake extract, sodium inosic acid and sodium guanylic acid. - 特許庁

唐辛子に代表される香辛料および/またはグルタミン塩やイノシン酸塩に代表される旨味成分を含有する飲食物において、辛味やスパイシー感および/または旨味を増強した飲食物を提供する。例文帳に追加

To provide food and drink containing spices represented by red pepper and/or flavor enhancing component represented by glutamate and inosinate, and enhanced in hot taste, spicy feeling and/or palatability. - 特許庁

L−グルタミンまたはその塩とイノシン酸またはその塩とを含有する、肉体疲労時における嗜好性を向上させた内服用医薬液剤組成物。例文帳に追加

The pharmaceutical liquid composition for internal use includes L-glutamic acid or its salt and inosinic acid or its salt and has improved palatability in physical exhaustion. - 特許庁

魚節使用量を増やしたり核系調味料を多量に添加することなく、魚節由来の旨味成分であるイノシン酸の旨味を増強できる技術を提供する。例文帳に追加

To provide a technique for enhancing taste of inosinic acid as a taste ingredient derived from dried fish without increasing the use amount of dried fish or adding a large amount of nucleic acid-based seasonings. - 特許庁

及びまたは前記熟成工程に引き続いて−3〜5℃で6〜24時間の解凍熟成工程を1回以上繰り返しておこなうことにより、雑菌の繁殖を防いで遊離アミノイノシン酸を増加させる熟成保存法。例文帳に追加

Thereby, the levels of free amino acids and/or inosinic acid in the resulting meat increase through preventing it from breeding sundry germs therein. - 特許庁

原料魚肉を凍結あるいは半凍結状態で解体処理を行うことにより、酵素作用を抑制し、核系旨味成分(イノシン酸)を残存させる。例文帳に追加

Raw material fish is dissected in a frozen or semi-frozen state to depress an enzymatic action and leave a nucleic acid-based taste ingredient (inosinic acid). - 特許庁

味噌に対して、その食塩の重量を100として、ヒスチジンを0.01〜0.5、乳を0.01〜1.0、カリウムを0.002〜0.2、イノシン酸を0.002〜0.2の比率にて配合する。例文帳に追加

This miso having a improved taste is obtained by adding histidine, lactic acid, potassium, and inosinic acid in amounts of 0.01-0.5 pt.wt., 0.01-1.0 pt.wt., 0.002-0.2 pt.wt. and 0.002-0.2 pt.wt., respectively, per 100 pts.wt. of salt to miso. - 特許庁

藻類におけるイノシン酸の生合成に関与する酵素及びその遺伝子の同定・単離、並びに、それらを利用した植物の評価、育種、および呈味性などに優れた有用農作物、食品の開発。例文帳に追加

To identify and isolate an enzyme and a gene thereof associated with the biosynthesis of inosinic acid in alga, and to develop evaluation of a plant, breeding, and useful farm products and foods having excellent taste or the like by utilizing them. - 特許庁

様々な条件下において、イノシン5’一リン脱水素酵素(IMPDH)を安定化する方法及び安定化されたIMPDHを含有する組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for stabilizing inosine 5'-monophosphate dehydrogenase (IMPDH) under various conditions, and a composition containing a stabilized IMPDH. - 特許庁

このワクチンはインフルエンザウイルス抗原、式R_1-XZXZ_N-XZX-R_2のペプチドおよびデオキシイノシンおよび/またはデオキシウリジン残基を含有する免疫賦活性デオキシ核を含有する。例文帳に追加

The vaccine comprises an influenza virus antigen, a peptide of the formula: R_1-XZXZ_N-XZX-R_2 and an immunostimulatory deoxynucleic acid containing deoxyinosine and/or deoxyuridine residues. - 特許庁

ヌクレオシド、ヌクレオチド及び核塩基からなる群から選ばれる化合物、例えばイノシンを有効成分として含有する根粒形成促進剤を、マメ科植物に施用することにより、根粒形成を促進させる。例文帳に追加

The agent for promoting formation of root nodules containing as the active ingredient a compound selected from the group consisting of a nucleoside, a nucleotide and a nucleic-acid base, for example, inosine, is applied to leguminous plants to promote formation of the root nodules. - 特許庁

[2]魚節に含まれるイノシン酸含量が、魚節100g当たり800mg以上であることを特徴とする上記[1]に記載の製造方法により得られた魚節。例文帳に追加

The dried fish is obtained by the method for producing dried fish, wherein the content of inosinic acid is800 mg based on 100 g of the dried fish. - 特許庁

青域(中心波長域450nm)の可視光線を照射することによって、アミノ以外のポリフェノールなどの抗化性物質もしくはGABAなどの生理活性物質もしくはイノシン酸、グアニルなどのヌクレオチド量を増大させること。例文帳に追加

The agricultural products, etc., are irradiated with blue visible light (central wavelength region: 450 nm) to increase contents of antioxidative substances such as polyphenols, physiologically active substances such as GABA or nucleotides such as inosinic acid, guanylic acid, etc., other than amino acids. - 特許庁

塩化カリウムの重量を100として、糖アルコールを0.2〜5、グルタミンナトリウムを1〜7.5、スクロースを1〜10、イノシン酸ナトリウムおよび/またはグアニルナトリウムを0.05〜1の重量比にて配合した調味料組成物。例文帳に追加

This seasoning composition is formulated with 0.2-5 wt.% of sugar alcohol, 1-7.5 wt.% of sodium glutamate, 1-10 wt.% of sucrose, 0.05-1 wt.% of sodium inosinate and/or guanylic acid sodium based on 100 wt.% of potassium chloride. - 特許庁

リン供与体及び/又は金属イオンが混在するイノシン5’一リン脱水素酵素(IMPDH)含有組成物であって、チオグリセロール及び/又はN−アセチル−L−システイン(NAC)をさらに含有する、IMPDH含有組成物も提供する。例文帳に追加

The IMPDH-containing composition is an inosine 5'-monophosphate dehydrogenase (IMPDH)-containing composition in which a phosphate donor and/or a metal ion co-exist(s) and contains further thioglycerol and/or N-acetyl-L-cysteine (NAC). - 特許庁

性ホスファターゼの一種を用いて縮合リンのリン分子をヌクレオシド混合物またはイノシンに付加する製造法において、反応後に残存するオルトリンを回収して、再縮合し、再度リン付加反応の原料とし、リン化収率(核収率)及びリン使用率を高めるヌクレオチドの製造方法の提供。例文帳に追加

To provide a method for producing a nucleotide, comprising adding the phosphoric acid molecule of condensed phosphoric acid to a nucleoside mixture or inosine with one of acidic phosphatases, by which orthophosphoric acid left after the reaction is recovered, recondensed, and then reused as a raw material for the phosphoric acid-adding reaction that enhances a phosphorylation yield (nucleic acid yield) and a phosphoric acid-using rate. - 特許庁

5’−ヌクレオチド及びそれらの塩として、イノシン酸、グアニル、アデニル、シチジル、ウリジル、キサンチル等のアミノ塩のうち少なくとも一種を投与対象に投与すると、消化管内でのみNO及びセロトニンの濃度が上昇して消化管運動が亢進されるため全身性の副作用を誘発することなく機能性消化管障害、嚥下障害が改善される。例文帳に追加

Functional gastrointestinal disorders and dysphagia are improved without inducing systemic adverse effects, as concentrations of NO and serotonin are increased solely in the gastrointestinal tract and the movement of the gastrointestinal tract is enhanced by administering at least one species out of 5'-nucleotide and its salts of amino acids such as inosinic acid, guanylic acid, adenylic acid, cytidylic acid, uridylic acid, xanthylic acid and the like to a patient to be administered. - 特許庁

アミノ、特にプロリンを、またはこれに加えてイノシンを、有効成分として含有することを特徴とする植物の分けつ促進剤、及びこのような分けつ促進剤を葉面散布にて施用することを特徴とする植物の分けつ促進方法。例文帳に追加

This tillering accelerator for plants is characterized by containing amino acids, especially proline, or in addition thereto containing inosine, as active ingredients, and the other objective tillering acceleration method is characterized by applying the tillering accelerator through foliar application. - 特許庁

本発明は、上記構成を備えることにより、養鶏等の鳥類に投与した場合に、鳥類の健康に悪影響を及ぼすことなく養鶏等の鳥類の成長性及び経済性を向上させることができ、肉中イノシン酸含有量を向上させ、中性脂肪の蓄積を抑制することができる。例文帳に追加

The poultry feed is given to poultry such as chickens so as to enable improvement in growth potential and economical efficiency without ill effects on health of the poultry such as chickens, and improve inosinic acid content in the meat and inhibit the deposit of neutral fat. - 特許庁

ピロリンを含む溶液に、イノシン酸および/またはキサンチルおよびテトラゾリウム塩を添加する工程と、ヒポキサンチンホスホリボシルトランスフェラーゼおよびキサンチンデヒドロゲナーゼ/オキシダーゼを作用させピロリンをホルマザンに変換する工程と、生成するホルマザンを検知・定量する工程とを具備することを特徴とする、ピロリンの検知・定量方法。例文帳に追加

This method for accurately detecting and determining the pyrophosphoric acid is characterized by comprising a process for adding inosinic acid and/or xanthylic acid and a tetrazolium salt to a solution containing pyrophosphoric acid, a process for treating the pyrophosphoric acid with hypoxanthine phosphoribosyltransferase and dehydrogenase/oxidase to obtain the formazan, and a process for detecting and determining the produced formazan. - 特許庁

5’−ヌクレオチドを含有した酵母エキス溶液を、活性炭に吸着し、次いで水で溶離し、ピリミジン系ヌクレオチド(5’−ウリジル、5’−シチジル及びそれらの塩)を20重量%以上含有し、プリン系ヌクレオチド(5’−グアニル、5’−イノシン酸、5’−アデニル及びそれらの塩)の含有量が5%未満の酵母エキスを得る。例文帳に追加

The yeast extract containing20 wt.% of pyrimidine nucleotide (5'-uridylic acid, 5'-cytidylic acid and the salt thereof) and having <5 wt.% of the content of purine nucleotide (5'-guanylic acid, 5'-inosinic acid, 5'-adenylic acid and the salt thereof) is obtained by making activated carbon adsorb an yeast extract solution containing 5'-nucleotide, and liquating the extract with water. - 特許庁

腸内細菌によるポリアミンの生成を促進する有効成分として、アラニン、アルギニン、セリン、プロリン、リシン、γ−アミノ酪、ヒドロキシプロリン、リンゴ、アスパラギン、イソロイシン、チロシン、バリン、ロイシン、アデニン、ウラシル、イノシン、フマル、ニコチン、ヒポキサンチン、又はこれらの組み合わせから選択される腸内のポリアミン濃度増強剤。例文帳に追加

The in-intestine polyamine density fortifier is selected from, as effective components for promoting the generation of polyamine by in-intestine bacteria, alanine, arginine, serine, proline, lysin, γ-aminobutyric acid, hydroxyproline, malic acid, asparaginic acid, isoleucine, tylosin, valine, leucine, adenine, uracil, inosine, fumaric acid, nicotinic acid, hypoxanthine, or a combination of thereof. - 特許庁

アンモニアを含有する試料に、グルタミン、アデノシン三リンおよびイノシンの存在下に、グルタミンシンセターゼ、プリンヌクレオシドホスホリラーゼおよびキサンチンオキシダーゼを作用させてアンモニアを過化水素に変換し、生成する過化水素を定量することを特徴とする、試料中のアンモニアの定量方法並びにそれに用いる試薬。例文帳に追加

A glutamine synthase, a purine nucleoside phosphorylase and a xanthine oxidase are reacted with a sample containing ammonia in the presence of glutamic acid, adenosine triphosphate and inosine to convert the ammonia into hydrogen peroxide, and the generated hydrogen peroxide is quantitative determined. - 特許庁

成分として重量比で乳を100として、ヒスチジンを20〜200、イノシン酸を5〜50、グルタミンを0.5〜100、塩化ナトリウムを5〜150、塩化カリウムを5〜100、エタノールを5〜2000の比率で含有する溶液に、液体または超臨界炭ガス抽出により調製した鰹節風味を有する抽出物を配合する。例文帳に追加

A solution containing, by weight ratio, 100 of lactic acid, 20-200 of histidine, 5-50 of inosinic acid, 0.5-100 of glutamic acid, 5-150 of sodium chloride, 5-100 of potassium chloride and 52,000 of ethanol is formulated with an extract having a dried bonito flavor prepared by extraction, with a liquid or supercritical carbon dioxide gas. - 特許庁

発明の課題牛乳のタンパク質の醗酵食品であるチーズと大豆タンパク質の醗酵食品である味噌と醤油並びに和風出汁の混合により、グルタミンイノシン酸及グアニルによる三種のうま味の相乗効果が起きて出来上がる新しいうま味のソースを作る事が課題である。例文帳に追加

To prepare a sauce of a new Umami in which synergistic effects of three kinds of Umamis by glutamic acid, inosinic acid and guanylic acid are caused to provide finish by mixing cheese which is a fermented food of proteins of cow's milk with Miso and soy sauce which are fermented foods of soybean proteins and a Japanese style broth. - 特許庁

味質改善剤の有効成分として、酵母抽出物、もしくは5’ーイノシン酸および5’ーグアニル含有量が対固形分あたり1%以上、ペプチド含有量が対固形分あたり20%以上含有するキャンディダ属またはサッカロマイセス属酵母の抽出物を含有させることにより、お茶飲料用味質改善剤を提供できる。例文帳に追加

This improving agent of the quality of taste for the tea beverage is obtained by including as an active component a yeast extract or the extract of Candida or Saccharomyces yeast containing per solid content at least 1 wt.% of 5'-inosinic acid and 5'-guanylic acid and ≥20 wt.% of peptide. - 特許庁

分析するターゲット核断片の一部と相補的な少なくとも一種のプライマー、少なくとも一種のデオキシヌクレオシド3リン、少なくとも一種のポリメラーゼ、及びピロ燐定量用乾式分析素子の各要素を含むターゲット核断片の分析キットであって、前記ピロ燐定量用乾式分析素子が、キサントシンまたはイノシン、ピロホスファターゼ、プリンヌクレオシドホスホリラーゼ、キサンチンオキシダーゼ、ペルオキシダーゼ及び発色剤を含有する試薬層を備えるピロ燐定量用乾式分析素子であることを特徴とする、ターゲット核断片の分析キット。例文帳に追加

The kit for analyzing the target nucleic acid fragment includes an element of at least one kind complementary to a part of the target nucleic acid fragment, at least one deoxynucleoside triphosphate, at least one polymerase and a dry analysis element for determining pyrophosphoric acid, wherein the dry analysis element for determining pyrophosphoric acid has a reagent layer comprising xanthosine or inosine, pyrophosphatase, purine nucleoside phosphorylase, xanthine oxidase, peroxidase and a coloring agent. - 特許庁

海苔及び海洋生物を育成するための組成物であって、該組成物がアデニン、チミン、グアニン、シトシン、ウラシル、プロリン、グルタミンナトリウム、イノシン酸、光合成細菌、クロロフィル、糖蜜、ブドウ糖、アデノシン、生石灰及び無機リン類を含み、且つ、クエン鉄(III)、クエン鉄(III)アンモニウム、シュウ鉄(II)、シュウ鉄(III)アンモニウム、水溶性無機鉄塩から選ばれた少なくとも1種の鉄化合物を含有してなることを特徴とする海苔及び海洋生物育成用組成物。例文帳に追加

The composition for growing laver and marine life contains adenine, thymine, guanine, cytosine, uracil, proline, sodium glutamate, inosinic acid, photosynthetic bacteria, chlorophyll, molasses, glucose, adenosine, quick lime, inorganic phosphates and one or more iron compounds selected from ferric citrate, ferric ammonium citrate, ferrous oxalate, ferric ammonium oxalate and water-soluble inorganic iron salts. - 特許庁

例文

細胞接着性を有する高分子、例えばテロペプチドを除いた、あるいは還元処理を施したタイプIコラーゲンを主成分とするゲル、を培養基材として用い、かつイノシンリンエステル化合物を添加物の一部として含む培養液を用いた肝細胞培養キットおよび培養法。例文帳に追加

This hepatocyte-culturing kit and the culturing method are constituted by using a gel, as a culturing base material, consisting of a high polymer having a cellular adhesive property, e.g. a type I collagen obtained by removing telopeptide or being subjected to a reducing treatment as a main component and also using a culturing liquid containing an inosine phosphoric acid ester compound as a part of additives. - 特許庁

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