1016万例文収録!

「Red Fish」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Red Fishの意味・解説 > Red Fishに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

Red Fishの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 105



例文

Kohaku-kamaboko (red-and-white fish cake) 例文帳に追加

紅白蒲鉾 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

various types of red-eyed or pink-eyed fish called 'akame'in Japan 例文帳に追加

メナダという魚 - EDR日英対訳辞書

a fish called a red carp 例文帳に追加

緋鯉という魚 - EDR日英対訳辞書

Fish and red wine don't go together.例文帳に追加

魚と赤ワインは合わない。 - Tatoeba例文

例文

a fish that has white meat and red skin 例文帳に追加

皮が赤い白身の魚 - EDR日英対訳辞書


例文

Fish and red wine don't go together. 例文帳に追加

魚と赤ワインは合わない。 - Tanaka Corpus

METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF RED FISH MEAT例文帳に追加

赤身魚肉の変色防止方法 - 特許庁

PROCESSING METHOD FOR RED MEAT FISH例文帳に追加

赤身魚類の処理方法 - 特許庁

DISCOLORATION INHIBITOR FOR RED FLESHED FISH MEAT例文帳に追加

赤身魚肉用退色抑制剤 - 特許庁

例文

METHOD FOR MAINTAINING COLOR TONE OF RED FISH MEAT, AND RED FISH MEAT TO BE EATEN RAW例文帳に追加

赤身魚肉の色調保持方法及び生食用赤身魚肉 - 特許庁

例文

Denbu (mashed and seasoned fish with white flesh or the mixture of fish with white flesh and shrimp that has been boiled, parched, seasoned and colored with red food coloring) is a processed food made from fish or livestock meat. 例文帳に追加

田麩(でんぶ)は、魚肉または畜肉加工品のひとつ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Fish meat can be classified into two types: fish with white flesh and fish with red flesh, and pufferfish belongs to the category with white flesh. 例文帳に追加

魚肉は白身魚と赤身魚に大きく分けられるが、ふぐは白身魚に属する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Let's eat red snapper fish tomorrow morning.例文帳に追加

私たちは明日の朝は鯛を食べましょう。 - Weblio Email例文集

I want to eat red snapper fish tomorrow morning.例文帳に追加

私は明日の朝は鯛を食べたいです。 - Weblio Email例文集

I am going to eat red snapper fish tomorrow morning.例文帳に追加

私は明日の朝は鯛を食べます。 - Weblio Email例文集

As for fish, I like white flesh better than red. 例文帳に追加

僕は魚は赤身より白身の方が好きだ. - 研究社 新和英中辞典

A big red fish is swimming about in the pond.例文帳に追加

池に大きな赤い魚が一匹泳いでいる。 - Tatoeba例文

an esteemed food fish with pinkish red head and body 例文帳に追加

ピンクがかった頭部と体を持つ尊ばれる食用魚 - 日本語WordNet

red flesh of large food fish of Pacific coast 例文帳に追加

太平洋沿岸産の赤身の大きな食用魚 - 日本語WordNet

the dark red meat found on some fish 例文帳に追加

血合いという,魚肉の黒ずんだ部分 - EDR日英対訳辞書

A big red fish is swimming about in the pond. 例文帳に追加

池に大きな赤い魚が一匹泳いでいる。 - Tanaka Corpus

One of the dishes categorized in oboro is, for example, denbu (mashed and seasoned fish, flesh of whitefish and shrimp that has been boiled, shredded, parched, seasoned, and colored red). 例文帳に追加

おぼろの例として田麩(でんぶ)がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

PROCESSED FOOD OF RED FISH MEAT FOR EATING RAW例文帳に追加

生食用赤身魚肉の加工食品 - 特許庁

To provide a method for thawing frozen fish and shellfish preferably usable for frozen fish with red flesh containing myoglobin as a muscle pigment.例文帳に追加

筋肉色素ミオグロビンを含む冷凍赤身魚肉に好適に使用できる解凍方法に関する。 - 特許庁

METHOD FOR IMPROVING AND HOLDING RED MUSCLE COLOR TONE OF CULTURED FISH AND FEED FOR CULTURED FISH例文帳に追加

養殖魚の血合筋色調を改善および保持する方法ならびに養殖魚用の飼料 - 特許庁

This method for preventing discoloration of red fish meat comprises impregnating the red fish meat with a calcium oxide, calcium hydroxide or calcined calcium.例文帳に追加

赤身魚肉に対し、酸化カルシウムまたは水酸化カルシウムまたは焼成カルシウムを含有せしめることにより、上記課題を解決する。 - 特許庁

There are provided the discoloration inhibitor for red-fleshed fish meat including cystines and polyphenols, and a red-fleshed fish meat and processed product including the discoloration inhibitor.例文帳に追加

シスチン類およびポリフェノール類を含有することを特徴とする赤身魚肉用退色抑制剤。 - 特許庁

This meat quality improving method for cultured fish comprises giving cultured fish red pepper or a meat quality improving agent comprising red pepper components.例文帳に追加

養殖魚にトウガラシあるいはトウガラシ成分よりなる肉質改善剤を与えることを特徴とする養殖魚の肉質改善法。 - 特許庁

a fish with a dark-blue back and whitish sides with red stripes 例文帳に追加

紺色の背中と赤い縞のある白っぽい側面を持つ魚 - 日本語WordNet

bright red fish of West Indies and Bermuda 例文帳に追加

西インド諸国とバミューダに生息する明るい赤色の魚 - 日本語WordNet

small bright red and blue aquarium fish from streams in Brazil and Colombia 例文帳に追加

ブラジル・コロンビアの小川にすむ、鮮やかな赤と青の小型の観賞魚 - 日本語WordNet

DNA VACCINE AGAINST RED SEA BREAM IRIDOVIRUS OF MARINE FISH例文帳に追加

海産魚のマダイイリドウイルスに対するDNAワクチン - 特許庁

To provide red fish meat to be eaten raw, hardly deteriorating in color during storage.例文帳に追加

保存中に変色しにくい生食用赤身魚肉を提供する。 - 特許庁

PRODUCTION OF BLEACHED MEAT OF RED MEAT FISH, ITS PRODUCTION PROCESSED FOOD OF RED MEAT FISH MEAT, ITS PRODUCTION, PROCESSED FOOD OF RED MEAT FISH MEAT MIXED WITH LIVESTOCK MEAT AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

赤身魚晒し肉とその製造方法、赤身魚肉加工食品とその製造方法及び畜肉混合赤身魚肉加工食品とその製造方法 - 特許庁

To provide a fish processed food masking fishy smell of fish without removing the skin and the red muscle thereof, and to provide a method for producing the fish processed food.例文帳に追加

皮や血合肉を除去することなく、魚肉の生臭みをマスキングした魚肉加工食品及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a processing method for red meat fish for making the red meat fish preservable for a long period in a condition entirely similar to that of raw fish without damaging meat quality or changing color even if freezing for a long period, and enabling supplying the red meat fish as it is to consumers such as ordinary homes, restaurants, and Sushi shops.例文帳に追加

長期間冷凍保存しても、肉質を損なうことなく、また色彩においても変色させることなく、生の魚と全く同様な状態で長期の保存に耐えるようにしてもので、そのまま一般家庭、料理店、寿司屋などの消費者に供することができる。 - 特許庁

The ingredients have a wide variety including sliced salmon, kanroni (a dish boiled in a syrup) of freshwater fish, maitake mushroom, bracken, kyarabuki (stalks of butterbur boiled in soy sauce), red pickled ginger, denbu (mashed and seasoned fish, flesh of whitefish and shrimp that has been boiled, shredded, parched, seasoned, and colored red), shimesaba (salted and vinegared mackerel), cucumber, minced pickles, and so on; they are mainly Yama-no-sachi (edible wild plants and freshwater fish) since the regions are surrounded by high mountains. 例文帳に追加

具は切り身の鮭、川魚の甘露煮、舞茸、ワラビ、きゃらぶき、紅ショウガ、田麩、しめさば、キュウリ、漬け物のみじん切りなどバラエティに富んでいるが、地方がら山の幸が中心となっている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The method for keeping the color tone of red fish meat includes adding an alkaline agent at such an amount as to make the fish meat have pH 6-7, and 0.0125-2.0 wt.% of the silicon dioxide to the red fish meat.例文帳に追加

赤身魚肉に対して魚肉のpHが6〜7になる量のアルカリ化剤と0.0125〜2.0重量%の二酸化ケイ素を添加することを特徴とする赤身魚肉の色調保持方法である。 - 特許庁

To provide a discoloration inhibitor capable of inhibiting discoloration of red peculiar to red-fleshed fish meat even if non-heated red-fleshed fish meat and a processed product thereof are stored at normal temperature.例文帳に追加

非加熱の赤身魚肉およびその加工品を常温に保管しても、赤身魚肉特有の赤色の退色を抑制することができる退色抑制剤を提供することである。 - 特許庁

A boiled fish-paste product in the shape of a long and narrow cylinder made from two colored minced fish; white one and red one colored with food dye. 例文帳に追加

白色と、食用色素で赤く着色した二色のすり身を用いて作られた細長い円筒形の魚肉練り製品。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide fresh fish pieces capable of keeping a fresh red color of the fish pieces and not leaving carbon monoxide, which is harmful to a human body, behind.例文帳に追加

魚片の新鮮な鮮紅色を保持し、人体に有害な一酸化炭素を残留させない鮮魚片の製造方法の提供。 - 特許庁

To provide a method for preserving fish enabling the surface color of the fish to be kept in cherry red in long storage or during transport.例文帳に追加

長期保存や輸送過程において魚肉の表面が鮮紅色を維持し続けることができる魚肉保存方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for suppressing lowering of deliciousness and flavor and production of odor smell each caused by freshness deterioration of edible cultured fish, especially dark meat of fish with red flesh for a short period.例文帳に追加

食用の養殖魚、特に赤身魚の血合い肉の短期間の劣化による鮮度低下による旨味、風味の低下、悪臭の発生を抑制する。 - 特許庁

To provide a method for producing boiled fish paste which is separated by color, for example, red and white, in boiled fish paste formed by extrusion formation, colorful sheet-like boiled fish paste and spiral boiled fish paste produced by the production method.例文帳に追加

押出成形により形作る蒲鉾について、例えば赤と白というように色分け等ができる蒲鉾の製造方法と、この製法によって、食彩豊かなシート状蒲鉾及び渦巻蒲鉾を提供する。 - 特許庁

To provide a method for coloring a fish sausage with a gardenia red pigment in a lighter red than by conventional methods through a retort heating process.例文帳に追加

レトルト加熱工程を経る魚肉ソーセージをクチナシ赤色素で着色し、従来より明るい赤色に着色する方法を提供すること。 - 特許庁

thin deep-water tropical fish 20 to 30 feet long having a red dorsal fin 例文帳に追加

赤い背びれを持つ体長が20フィートから30フィートの薄い深海熱帯魚 - 日本語WordNet

a fish that has nine dark-red lines on a grey body, called "Takanohadai" 例文帳に追加

灰色の体に9本の暗赤色の帯をもつ,鷹の羽に似た,鷹の羽鯛という魚 - EDR日英対訳辞書

it is found in red meat, fish, poultry, lentils, beans, and foods with iron added, such as cereal. 例文帳に追加

赤身肉、魚、鶏肉、レンズマメ、豆類のほか、鉄分が添加されたシリアルなどの食品に含まれている。 - PDQ®がん用語辞書 英語版

Those living in the temperate zone such as red sea bream, true sardines, mackerel and flatfish are more important as fish. 例文帳に追加

魚類としてもっと重要なものは温帯性のマダイ、マイワシ、サバ、カレイなどである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

Danjuro explained, "The red sea bream represents various types of fish and its eye expresses freshness." 例文帳に追加

團十郎さんは,「タイはさまざまな種類の魚を代表し,その目は新鮮さを表している。」と説明した。 - 浜島書店 Catch a Wave

索引トップ用語の索引



  
EDR日英対訳辞書
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved.
  
研究社 新和英中辞典
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved.
  
PDQ®がん用語辞書 英語版
Copyright ©2004-2024 Translational Research Informatics Center. All Rights Reserved.
財団法人先端医療振興財団 臨床研究情報センター
  
Tanaka Corpusのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います:
 Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License
  
Tatoebaのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います:
Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France
  
浜島書店 Catch a Wave
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS