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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 日英固有名詞辞典 > かんなべちょう3ちょうの解説 

かんなべちょう3ちょうの英語

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日英固有名詞辞典での「かんなべちょう3ちょう」の英訳

かんなべちょう3ちょう

地名

英語 Kannabecho 3-cho


「かんなべちょう3ちょう」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 27



例文

本発明の調理用鍋蓋は、鍋本体2の上部に配される鍋蓋であって、高さ方向に伸縮可能で、鍋本体2と鍋蓋で構成される内部空間の広さを調整可能とする。例文帳に追加

The cooking pot lid 3 is the pot lid to be disposed at the upper part of the pot body 2, is extendible and contractible in the height direction, and is capable of adjusting the size of the internal space defined by the pot body 2 and the pot lid 3. - 特許庁

また、本発明の調理用鍋1は、鍋本体2と、鍋本体2の上部に配される鍋蓋とを有し、鍋蓋は高さ方向に伸縮可能で、鍋本体2と鍋蓋で構成される内部空間の広さを調整可能に構成されている。例文帳に追加

Further, the cooking pot 1 includes the pot body 2 and the pot lid 3 to be disposed at the upper part of the pot body 2, and the pot lid 3 is extendible and contractible in the height direction and is capable of adjusting the size of the internal space defined by the pot body 2 and the pot lid 3. - 特許庁

東京神田区鍋町(現・千代田区内神田3丁目)に、乾物問屋の息子として生まれる。例文帳に追加

He was born in Nabe-machi, Kanda Ward, Tokyo (currently, 3-chome, Uchikanda, Chiyoda Ward) as the son of a dried foods wholesaler.発音を聞く  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

制御手段26は、調理鍋の加熱終了後、設定された継続時間の保圧工程を実行し、この継続時間の経過後冷却ファン21により調理鍋を強制的に冷却する減圧工程を実行する。例文帳に追加

The control means 26 carries out the pressure keeping process of the time duration established after heating the cooking pot 3 and carries out a pressure reduction process to cool the cooking pot 3 compulsorily by the cooling fan 21 after the time duration. - 特許庁

このため、鍋蓋の高さを変化させることで鍋本体2と鍋蓋とで構成される内部空間の広さを調整して、一つの鍋で多種多様な用途に使用することが可能となる。例文帳に追加

Thus, by changing the height of the pot lid 3, the size of the internal space defined by the pot body 2 and the pot lid 3 is adjusted, and a single pot is used for various applications. - 特許庁

内鍋1内に保温しているご飯に水と調味料を加え、雑炊調理を開始させる雑炊入力手段4により雑炊調理を開始すると、制御手段は、加熱手段2を動作して内鍋1内の調理物を所定時間沸騰し、沸騰時間を表示手段8に表示する。例文帳に追加

When water and seasonings are added to the cooked rice kept warm in the inner pan 1, and an input means 4 for porridge which starts cooking porridge begins to cook porridge, the controlling means 3 activates the heating means 2 to boil the ingredients in the inner pan 1 for a certain period of time and displays time necessary for boiling on a display means 8. - 特許庁

例文

熱交換器28を介して調理容器4内の空気を吸引して、調理容器4内を減圧する減圧手段24を備え、熱交換器28の冷却水が、調理容器4に収容される調理鍋などの洗浄水として利用される。例文帳に追加

This steaming and cooling system is provided with a decompression means 24 sucks the air in the cooker 4 to decompress the inside of the cooker 4 via a heat exchanger 28, and the cooling water in the heat exchanger 28 is used as wash water of a cooking pot 3 stored in the cooker 4. - 特許庁

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「かんなべちょう3ちょう」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 27



例文

保温器を断熱構造をもった円筒体により形成し、その内部に収納した調理鍋1のつば部4を該保温器の一部に掛けることにより、該調理鍋1の底面と設置面の間に高さaの空間を置くようにした。例文帳に追加

This warmer 3 is formed of a cylindrical body with heat insulating structure, a flange part 4 of the cooking pot 1 stored therein is hung to a part of the warmer 3 to form a space with the height (a) between the bottom face of the cooking pot 1 and installation surface. - 特許庁

加圧調理器は、調理鍋を強制的に冷却する強制冷却手段である冷却ファン21と、加熱手段25及び冷却ファン21を制御する制御手段26と、調理鍋を密閉状態で保持する保圧工程の継続時間を設定する保圧時間設定手段としての保圧時間設定スイッチ1dとを備える。例文帳に追加

A pressure cooker provides a cooling fan 21 which is a forced cooling means to cool a cooking pot 3 compulsorily, a heating means 25, a control means 26 which controls the cooling fan 21, and a pressure keeping time setting switch 13d as a pressure keeping time setting means which sets up the time duration of a pressure keeping process to keep the cooking pan 3 hermetically. - 特許庁

ポリマーPTC素子本体1にリード端子を接合一体化したポリマーPTC素子において、前記リード端子の前記ポリマーPTC素子本体1への対面部分に動作時間特性調整用の穴部4を設ける。例文帳に追加

Holes 4 for adjusting an operational time characteristic are provided at the part of the lead terminal 3 confronted with the polymer PTC element body 1 in the polymer PTC element with the lead terminal 3 integrally bonded to the polymer PTC element body 1. - 特許庁

穴部1a内の粘性液は、穴開き薄板1を固定ブレード1を通過し終えた時点で回転ドラム11から離間させるときに、粘性液の表面張力で回転ドラム11に転写させて穴部1aから抜き出す。例文帳に追加

The viscous liquid 3 in the hole parts 1a is taken out from the hole parts 1a by being transferred on the rotary drum 11 by the surface tension of the viscous liquid 3 when the perforated thin plate 1 is parted from the rotary drum 11 at a point of time of completely being passed through the fixed blade 13. - 特許庁

赤外線センサで検出された鍋底温度が所定温度以上かつ、設定火力が第1所定火力以上であれば、炒め物検知手段11によって、タイマ10の設定時間を第2所定時間に延長させる。例文帳に追加

When the pan bottom temperature detected by an infrared ray sensor 3 shows a predetermined value or higher, and the set heating power shows a first predetermined power or higher, the set time of a timer 10 is extended to a second predetermined time by a fried dish detection means 11. - 特許庁

一方、その後に電気炉1から出鋼した溶鋼4は溶鋼鍋5に移され、二次精錬設備6において成分調整し、鋳造設備8においての鋳造が完了した後に、残留した溶融還元スラグ7を溶融酸化スラグ2が入ったスラグ鍋内に投入する。例文帳に追加

On the other hand, molten steel 4 tapped from the electric furnace 1 thereafter is shifted to a molten steel ladle 5 and the components are adjusted in a secondary refining furnace 6, and after completing the casting in a casting facility 8, residual molten reduced slag 7 is charged into the slag pot 3 containing the molten oxidized slag 2. - 特許庁

この空間(9)に鍋(1)に発生した蒸気を、卵立て皿()のスリット大(6)及び、スリット小(7)より送込む事により、高温の蒸気室(9)を作り調理を行う。例文帳に追加

Feeding steam generated in the pot (1) to the space (9) through larger slits (6) and smaller slits (7) of the dish (3) makes the space (9) the high-temperature steam chamber (9) for cooking. - 特許庁

例文

シンク4(シンクユニット)の最下層の空間領域S4は、調理中に使用した鍋・ボール・ざる等の洗い物、調理・盛り付けのために仮置きする食材・食器等の未使用物、及び調理により発生した生ごみ等の不要物のうち少なくともいずれかを収納するための収納領域として利用される。例文帳に追加

The space area S4 of the lowest layer of the sink 4 (sink unit 3) is utilized as a storage area for storing at least one of a washing object such as a pot/a bowl/a colander used while cooking, an unused object such as food/a plate to be temporarily placed for cooking/layout and an unneeded object such as garbage generated by cooking. - 特許庁

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1
Kannabecho 3-cho 日英固有名詞辞典

2
神南辺町三丁 日英固有名詞辞典

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