意味 | 例文 (57件) |
カリー化の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 Currying
「カリー化」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 57件
ベーカリー練り込み用油中水型乳化油脂組成物例文帳に追加
WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR KNEADING IN BAKERY - 特許庁
上皮生地を用いるベーカリー食品の外観に変化を与え、味覚も変えて見た目に食欲をそそるベーカリー用上皮生地及びこれを用いたベーカリー食品を提供する。例文帳に追加
To provide outer dough for bakery, capable of giving a change in an outward appearance of a bakery food for which the outer dough is used, and in a taste thereof as well, and capable of stimulating appetite from the appearance, and to provide the bakery food obtained by using the same. - 特許庁
水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を水相中に0.5〜5質量%(水相基準)含有してなることを特徴とするベーカリー製品練込用水中油型乳化油脂組成物、該ベーカリー製品練込用水中油型乳化油脂組成物を練りこんでなるベーカリー生地、及び該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品。例文帳に追加
There are provided the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in a bakery product comprises 0.5-5 mass% (aqueous phase standard) of water-insoluble and water-swellable dietary fibers in an aqueous phase, the bakery dough comprising the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in bakery product kneaded therein, and the bakery product obtained by heat-treating the bakery dough. - 特許庁
ホームベーカリーの高さを低く設定して製品のコンパクト化を図ることである。例文帳に追加
To lower the height of a home bakery to made a product more compact. - 特許庁
油脂、卵類、小麦粉、糖類、及びα化小麦粉を含有するベーカリー用上掛け生地。例文帳に追加
This bakery topping dough is obtained by including oil and fat, eggs, wheat flour, saccharides, and pregelatinized wheat flour. - 特許庁
ソフトで軽い食感を有するベーカリー製品を、天然由来の乳化剤を使用して提供する。例文帳に追加
To obtain a bakery product having a soft and light palatability by using an emulsifying agent derived from a natural product. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「カリー化」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 57件
水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を2〜18倍量の水中油型乳化物で膨潤させてなることを特徴とする食物繊維組成物、該食物繊維組成物を練込んでなるベーカリー生地、及び、該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品。例文帳に追加
There are provided a dietary fiber composition prepared by swelling a water insoluble and water swellable dietary fiber with 2-18 times volume of an oil-in-water type emulsion, bakery dough in which the dietary fiber composition is kneaded, and the bakery product prepared by heat treating the bakery dough. - 特許庁
ベーカリー製品を著しく乾燥または硬化させることなく電子レンジ内で冷凍状態から加熱することのできる、特にサンドイッチの形をした、詰め物を有する完成形態の冷凍ベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加
To provide a fully assembled frozen bakery product having a filler, especially, having a shape of sandwich that enables heating from a frozen state inside a microwave oven, without having to significantly make the bakery product dry or harden. - 特許庁
水分含量の高いパン生地を使用したベーカリー生地であって、分割、丸め、成形時に良好な物性を呈するベーカリー生地、及び、ソフトでしっとりしていながら、ねちゃつきのない食感で、老化しにくいパンを提供すること。例文帳に追加
To provide bakery dough obtained by using bread dough having a high water content and exhibiting a good physical properties on dividing, rounding and forming, and also bread without having sticky eat feeling in spite of having soft and moist texture, and hardly aging. - 特許庁
保湿剤を、液状油を主原料とする食用油脂中に乳化剤により固定分散化したベーカリー製品用油脂組成物。例文帳に追加
The oil and fat composition for bakery products is obtained by fixedly decentralising a moisture retention agent in edible oil and fat containing liquid oil as main material via an emulsifier. - 特許庁
ベーカリー製品を主とする食品の低油分化、低カロリー化を可能とする食用油脂代替物を提供する。例文帳に追加
To provide the subject substitute capable of lowering the oil content and calorie of foods mainly including bakery products. - 特許庁
ベーカリー生地に、0℃以上で固形状であり、加温によりペースト状になる水中油型乳化物を含有させる。例文帳に追加
The bakery dough is compounded with an O/W-type emulsion solid at ≥0°C and becoming a paste by heating. - 特許庁
ベーカリー製品において老化防止抑制効果を発現し、かつ口どけ感を向上させる添加剤を提供する。例文帳に追加
To provide an oil and fat composition for bakery products, comprising an additive making bakery products represent anti-aging and age-retarding effects, and improving meltability in the mouth of the bakery products. - 特許庁
中麺の老化および変質が防止され、該中麺を長期間保存可能とするベーカリー製品の製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for manufacturing bakery products which prevents retrogradation and alteration of a soaker dough and makes it possible to preserve the soaker dough for long periods. - 特許庁
意味 | 例文 (57件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |