小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 英和対訳 > カリー化の英語・英訳 

カリー化の英語

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

英訳・英語 Currying


Weblio英和対訳辞書での「カリー化」の英訳

カリー化

Weblio英和対訳辞書はプログラムで機械的に意味や英語表現を生成しているため、不適切な項目が含まれていることもあります。ご了承くださいませ。

「カリー化」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 57



例文

ベーカリー練り込み用油中水型乳油脂組成物例文帳に追加

WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR KNEADING IN BAKERY - 特許庁

ベーカリー食品コーティング用酸性水中油型乳例文帳に追加

ACIDIC OIL-IN-WATER EMULSIFIED PRODUCT FOR BAKERY FOOD COATING - 特許庁

上皮生地を用いるベーカリー食品の外観に変を与え、味覚も変えて見た目に食欲をそそるベーカリー用上皮生地及びこれを用いたベーカリー食品を提供する。例文帳に追加

To provide outer dough for bakery, capable of giving a change in an outward appearance of a bakery food for which the outer dough is used, and in a taste thereof as well, and capable of stimulating appetite from the appearance, and to provide the bakery food obtained by using the same. - 特許庁

水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を水相中に0.5〜5質量%(水相基準)含有してなることを特徴とするベーカリー製品練込用水中油型乳油脂組成物、該ベーカリー製品練込用水中油型乳油脂組成物を練りこんでなるベーカリー生地、及び該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品。例文帳に追加

There are provided the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in a bakery product comprises 0.5-5 mass% (aqueous phase standard) of water-insoluble and water-swellable dietary fibers in an aqueous phase, the bakery dough comprising the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in bakery product kneaded therein, and the bakery product obtained by heat-treating the bakery dough. - 特許庁

ホームベーカリーの高さを低く設定して製品のコンパクトを図ることである。例文帳に追加

To lower the height of a home bakery to made a product more compact. - 特許庁

油脂、卵類、小麦粉、糖類、及びα小麦粉を含有するベーカリー用上掛け生地。例文帳に追加

This bakery topping dough is obtained by including oil and fat, eggs, wheat flour, saccharides, and pregelatinized wheat flour. - 特許庁

例文

ソフトで軽い食感を有するベーカリー製品を、天然由来の乳剤を使用して提供する。例文帳に追加

To obtain a bakery product having a soft and light palatability by using an emulsifying agent derived from a natural product. - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「カリー化」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 57



例文

水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を2〜18倍量の水中油型乳物で膨潤させてなることを特徴とする食物繊維組成物、該食物繊維組成物を練込んでなるベーカリー生地、及び、該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品。例文帳に追加

There are provided a dietary fiber composition prepared by swelling a water insoluble and water swellable dietary fiber with 2-18 times volume of an oil-in-water type emulsion, bakery dough in which the dietary fiber composition is kneaded, and the bakery product prepared by heat treating the bakery dough. - 特許庁

ベーカリー製品を著しく乾燥または硬させることなく電子レンジ内で冷凍状態から加熱することのできる、特にサンドイッチの形をした、詰め物を有する完成形態の冷凍ベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加

To provide a fully assembled frozen bakery product having a filler, especially, having a shape of sandwich that enables heating from a frozen state inside a microwave oven, without having to significantly make the bakery product dry or harden. - 特許庁

水分含量の高いパン生地を使用したベーカリー生地であって、分割、丸め、成形時に良好な物性を呈するベーカリー生地、及び、ソフトでしっとりしていながら、ねちゃつきのない食感で、老しにくいパンを提供すること。例文帳に追加

To provide bakery dough obtained by using bread dough having a high water content and exhibiting a good physical properties on dividing, rounding and forming, and also bread without having sticky eat feeling in spite of having soft and moist texture, and hardly aging. - 特許庁

保湿剤を、液状油を主原料とする食用油脂中に乳剤により固定分散したベーカリー製品用油脂組成物。例文帳に追加

The oil and fat composition for bakery products is obtained by fixedly decentralising a moisture retention agent in edible oil and fat containing liquid oil as main material via an emulsifier. - 特許庁

ベーカリー製品を主とする食品の低油分、低カロリーを可能とする食用油脂代替物を提供する。例文帳に追加

To provide the subject substitute capable of lowering the oil content and calorie of foods mainly including bakery products. - 特許庁

ベーカリー生地に、0℃以上で固形状であり、加温によりペースト状になる水中油型乳物を含有させる。例文帳に追加

The bakery dough is compounded with an O/W-type emulsion solid at ≥0°C and becoming a paste by heating. - 特許庁

ベーカリー製品において老防止抑制効果を発現し、かつ口どけ感を向上させる添加剤を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for bakery products, comprising an additive making bakery products represent anti-aging and age-retarding effects, and improving meltability in the mouth of the bakery products. - 特許庁

例文

中麺の老および変質が防止され、該中麺を長期間保存可能とするベーカリー製品の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for manufacturing bakery products which prevents retrogradation and alteration of a soaker dough and makes it possible to preserve the soaker dough for long periods. - 特許庁

>>例文の一覧を見る

「カリー化」の英訳に関連した単語・英語表現

カリー化のページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS