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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 英和対訳 > コーヒー豆をひくの英語・英訳 

コーヒー豆をひくの英語

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英訳・英語 grind coffee beans


Weblio英和対訳辞書での「コーヒー豆をひく」の英訳

コーヒー豆をひく

Weblio英和対訳辞書はプログラムで機械的に意味や英語表現を生成しているため、不適切な項目が含まれていることもあります。ご了承くださいませ。

「コーヒー豆をひく」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 14



例文

コーヒー豆をひく.例文帳に追加

grind coffee beans発音を聞く  - 研究社 新英和中辞典

コーヒーミルでひく例文帳に追加

grind coffee beans with a coffee mill - Eゲイト英和辞典

マメちゃんがコーヒーを挽く為にコーヒーミルを使います。例文帳に追加

Mame uses a coffee mill to grind coffee beans. - Tatoeba例文

焙煎コーヒーを粉砕前に−25℃〜0℃の温度に保持して凍結させ、凍結した焙煎コーヒーを粉砕し、粉砕した焙煎コーヒーを熱水で抽出することを特徴とするコーヒー飲料の製造方法。例文帳に追加

The method for producing a coffee beverage comprises the following process: freezing roasted coffee beans while keeping them at -25°C to 0°C before grinding, grinding the frozen roasted coffee beans, and extracting the ground roasted coffee beans with hot water. - 特許庁

前記脱脂生コーヒーは、生コーヒーの油分をN−ヘキサンにより抽出分離したものであるとよい。例文帳に追加

The degreased raw coffee bean is preferably a raw coffee bean of which the oil component is extracted and separated with N-hexane. - 特許庁

焙煎したコーヒーに40〜150℃、特に好ましくは80〜120℃の温度条件下で、かつ焙煎温度よりも低い温度で熟成処理を施すコーヒーの製造方法。例文帳に追加

This method for producing the coffee beans comprises subjecting roasted coffee beans to ripening treatment at 40-150°C, especially preferably 80-120°C, and at a temperature lower than a roasting temperature. - 特許庁

例文

本発明のγ−アミノ酪酸含有コーヒー抽出物は、アカネ科コーヒー属の種子を極性溶媒で抽出して抽出物を得て、前記抽出物を培地として発酵させてγ−アミノ酪酸を生成させてなる。例文帳に追加

The coffee bean extract containing γ-aminobutyric acid is obtained by extracting seeds of the genus Coffea of the family Rubiaceae with a polar solvent to give an extract and carrying out fermentation using the extract as a medium to form γ-aminobutyric acid. - 特許庁

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「コーヒー豆をひく」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 14



例文

コーヒーを焙煎後48時間以内、好ましくは24時間以内に−15℃以下に凍結し、その後−15℃以下で冷凍保存する。例文帳に追加

The method for producing coffee beverage comprises freezing coffee beans at ≤-15°C within 48 hours, preferably 24 hours after roasted, and subjecting the frozen coffee beans to frozen storage at ≤-15°C. - 特許庁

クロロゲン酸類のジ体含量比率が高く、かつ該クロロゲン酸類に対するヒドロキシヒドロキノンの含有比率が低いだけでなく、風味の良好なコーヒー抽出液を得ることの可能な精製焙煎コーヒーの製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing purified roasted coffee beans, which obtains a coffee extract which not only has a high content ratio of dimers of chlorogenic acid and a low content ratio of hydroxyhydroquinone to the chlorogenic acid but also excellent flavor. - 特許庁

本抗アレルギー剤は、超臨界流体二酸化炭素処理により得られたコーヒー抽出物を有効成分として含有するものであり、コーヒー中に含まれる抗アレルギー活性物質の本態として従来考えられてきたカフェイン、クロロゲン酸をはじめとしたフェニルプロパノイド以外の物質に因るβ−ヘキソサミニダーゼ遊離抑制作用の抗アレルギー活性を有する。例文帳に追加

The antiallergic agent contains an extract of coffee raw beans obtained by the treatment with a supercritical fluid of carbon dioxide as an active ingredient, and has the antiallergic activities of the activities for suppressing the separation of the β-hexosaminidase caused by materials except phenylpropanoids exemplified by caffeine and chlorogenic acid contained in the coffee raw beans and conventionally considered as the substance of antiallergic active substance. - 特許庁

これにより、2−イソブチル−3−メトキシピラジン等の香気成分に起因する生臭が十分に除去され、風味に優れたクロロゲン酸含量の高いコーヒー抽出物を得ることができた。例文帳に追加

Thus the coffee extract from which raw bean smell caused by the perfume components such as 2-isobutyl-3-methoxypyrazine is removed sufficiently, and which has excellent flavor and the high content of chlorogenic acid is obtained. - 特許庁

2−イソブチル−3−メトキシピラジン等の香気成分に起因する生臭が十分に除去され、風味に優れたクロロゲン酸含量の高いコーヒー抽出物を得る。例文帳に追加

To produce a coffee extract from which raw bean smell caused by a perfume components such as 2-isobutyl-3-methoxypyrazine is removed sufficiently, and which has excellent flavor and a high content of chlorogenic acid. - 特許庁

コーヒーをタンパク質分解して得られる、アミノ酸配列、Phe-Tyr-Ser、Leu-Tyrで表されるペプチドは血中中性脂肪濃度上昇抑制作用を有し、毒性も極めて低い。例文帳に追加

The peptide is obtained by protein degradation of raw coffee bean, has an amino acid sequence represented by Phe-Tyr-Ser or Leu-Tyr and an inhibitory action on rise in blood neutral fat concentration and extremely low toxicity. - 特許庁

例文

焙煎後48時間以内、好ましくは24時間以内に焙煎を炭酸ガスで満たされた包装容器内に充填包装し、28℃〜−30℃で保存することにより、抽出後のコーヒーの風味を安定させる。例文帳に追加

The coffee is stabilized in coffee flavor after extracting by filling and packaging roasted beans in a package container which is filled with carbon dioxide within 48 h, preferably 24 h after roasting, and preserving the product at 28°C to -30°C. - 特許庁

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「コーヒー豆をひく」の英訳に関連した単語・英語表現

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