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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 英和対訳 > ワインの糖の英語・英訳 

ワインの糖の英語

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英訳・英語 Sugars in wine


Weblio英和対訳辞書での「ワインの糖」の英訳

ワインの糖

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「ワインの糖」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 18



例文

ワインについて使用され)残存の含有量が高いさま例文帳に追加

(used of wines) having a high residual sugar content発音を聞く  - 日本語WordNet

ワインに浸し、アーモンドと砂漬けの果物菓子で飾り付けしたトライフル例文帳に追加

a trifle soaked in wine and decorated with almonds and candied fruit発音を聞く  - 日本語WordNet

、香料、およびしばしば柑橘類の果物を入れて温めたワイン例文帳に追加

wine heated with sugar and spices and often citrus fruit発音を聞く  - 日本語WordNet

ワインに砂・レモンジュース・ナツメグを入れて湯で割ったもの例文帳に追加

wine and hot water with sugar and lemon juice and nutmeg発音を聞く  - 日本語WordNet

モーゼルワイン・砂・ソーダ水かシャンパンにクルマバソウの香りをつけた飲み物例文帳に追加

a punch made of Moselle and sugar and sparkling water or champagne flavored with sweet woodruff発音を聞く  - 日本語WordNet

(2)梅果汁及びを含有する発酵用原料に酵母を添加して発酵を行わせる工程を含む梅ワインの製造法において、得られた梅ワインの総酸量(酒石酸換算値)が14〜30g/L、pHが2.8〜3.5、分(還元換算値)が40〜100g/Lとなるように調整することを特徴とする、梅ワインの製造法。例文帳に追加

(2) The method for producing the Ume wine includes a process for carrying out fermentation by adding the yeast to the raw material for fermentation containing the Ume fruit juice and regulates for the wine to have 14-30g/L total acid value (converted to tartaric acid value), a pH of 2.8-3.5 and 40-100g/L sugar content (converted to reducing sugar value). - 特許庁

例文

ワイン、またはこれにアルコール及び/又は類を添加したものを、40〜60℃で1〜6か月加温熟成し、これを減圧濃縮して、アルコール1.5〜4.0(V/V)%含有する低アルコール濃縮ワイン組成物を得る。例文帳に追加

This low alcohol concentrated wine composition which contains 1.5-4.0 (V/V)% of alcohol is obtained by warming and ripening wine or wine added with alcohol and/or saccharide at 40-60°C for 1-6 months, and vacuum concentrating the product. - 特許庁

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Weblio例文辞書での「ワインの糖」に類似した例文

ワインの糖

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「ワインの糖」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 18



例文

粉砂がまぶされてジャムまたはワインまたは果実ソースと一緒に供されるふわっとした適度の甘いレモン味の卵ミックス例文帳に追加

puffy mildly sweet lemon-flavored egg mixture sprinkled with confectioners' sugar and served with jam or a wine or fruit sauce発音を聞く  - 日本語WordNet

クラレットワイン・アクアビットに香料・干しブドウ・オレンジの皮・砂を入れたスカンジナビア風ポンチ例文帳に追加

Scandinavian punch made of claret and aquavit with spices and raisins and orange peel and sugar発音を聞く  - 日本語WordNet

また、ワインのように初めから原料中にブドウが含まれている場合は、化を行う必要はなくアルコール発酵だけでよいので、単発酵(たんはっこう)という。例文帳に追加

Also, the process to produce wine from raw materials, in which glucose is already included, is called tan hakko (single fermentation) since it does not require saccharification but alcoholic fermentation.発音を聞く  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

ビール、ワイン、清酒、発泡酒、果実酒類、リキュール類などのアルコール飲料が本来有するコク味のある良質な味質を損なわずに、且つ質の吸収抑制効果、血値上昇抑制効果等の機能性を有するアルコール飲料とその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide an alcoholic beverage having functions to suppress the absorption of sugars and suppress the increase of blood sugar level without deteriorating the characteristic good body taste of alcoholic beverages such as beer, wine, Japanese sake, sparkling liquor, fruit wine and liqueur and provide a method for the production of the beverage. - 特許庁

洋酒では、ワインに代表されるように、原料であるブドウ果汁の中にすでにグルコースが含まれているので、わざわざこうした化の工程が要らず、そのため単発酵文化圏となった。例文帳に追加

In case of foreign liquors, for example wine, because grape juice as raw material contains glucose, no additional saccharification process is required and zones of culture of single-stage fermentation is formed.発音を聞く  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

アルコールとしてワイン由来のアルコールを含み、類が10〜40(w/v)%、総酸に対する類の重量比が6〜23、及びクエン酸に対する酒石酸の重量比率が10〜147(w/w)%に調整された、アルコール飲料ベースを提供する。例文帳に追加

An alcoholic beverage base contains wine-derived alcohol as an alcohol, adjusted so that the base contains 10-40 (w/v)% of saccharides, the weight ratio of the saccharides to total acid is 6-23, and the weight ratio of a tartaric acid to a citric acid is 10-147 (w/w)%. - 特許庁

塩、砂ワイン粉末、香辛料、燻抹、ビタミンCの調合物である「調整塩析」による浸透圧を利用し、低温熟成して魚介類に生ハム様の食感、透明感、香味を与え、魚臭を抑える製造方法である。例文帳に追加

The osmotic pressure caused by the adjusted salting out mixture including salt, sugar, wine powder, spices and condiments, fumigant powder and vitamin C is utilized to effect the cold maturation whereby raw ham-like texture, transparency and flavor are given to the smoked fish with fish smell reduced. - 特許庁

例文

(3)梅果汁及びを含有する培地で生育する酵母を選抜する操作を2回以上繰り返し、梅ワイン製造のために好適な酵母を得ることを特徴とする、酵母の調製法。例文帳に追加

(3) The suitable yeast for producing the Ume wine is prepared by repeating an operation for selecting the yeast growing in the medium containing the Ume fruit juice and sugar for two or more times. - 特許庁

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「ワインの糖」の英訳に関連した単語・英語表現
1
Sugars in wine 英和対訳


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