全粒小麦粉の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 whole wheat flour、graham flour、graham、whole meal flour
「全粒小麦粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
全粒小麦粉で作られたパン例文帳に追加
bread made with whole wheat flour発音を聞く - 日本語WordNet
全粒粉という,フスマも一緒に製粉した小麦粉例文帳に追加
wheat flour in which wheat bran also is milled発音を聞く - EDR日英対訳辞書
全粒小麦粉組成物ならびにその製造方法例文帳に追加
WHOLE WHEAT FLOUR COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
強力小麦粉又は中力小麦粉から得られた粒径が52μ以下の微粉粒子数が全粒子数の75%以上を占める小麦粉と、薄力小麦粉とを、10:90〜65:35の重量比率で配合してなることを特徴とする菓子用小麦粉;上記菓子用小麦粉を使用して得られた菓子;上記菓子用小麦粉を使用することを特徴とする菓子の製造方法。例文帳に追加
This wheat flour for cake is produced by compounding (A) wheat flour containing fine powder particles having particle diameter of ≤52 μm in an amount accounting for ≥75% of the total number of particles and derived from hard wheat flour or medium wheat flour with (B) soft wheat flour at a weight ratio of 10:90 to 65:35. - 特許庁
連続粒グレイン製粉プロセス、粗粒、及び全粒粉の小麦粉例文帳に追加
PROCESS FOR MILLING CONTINUOUS PARTICLE GRAIN, COARSE GRAIN AND WHOLE GRAIN WHEAT FLOUR - 特許庁
ふすまを含む全ての小麦粒を挽くことによって作られる小麦粉例文帳に追加
flour made by grinding the entire wheat berry including the bran発音を聞く - 日本語WordNet
小麦粒の全栄養価を有する一方、精白小麦粉のテクスチャーおよび精白小麦粉に似た外観を維持している超微粉加工全粒小麦粉、および該超微粉加工全粒小麦粉から作れる製品を作り出すためのプロセス。例文帳に追加
A process for producing the ultrafine-milled whole-grain wheat flour which has the full nutritional value of wheat kernels, while retaining the texture of refined wheat flour and an appearance similar to refined wheat flour, and products which can be made from the ultrafine-milled whole-grain wheat flour. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
Weblio例文辞書での「全粒小麦粉」に類似した例文 |
|
全粒小麦粉
「全粒小麦粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
一般消費者向けに、食感並びに保存性の優れた全粒小麦粉組成物を提供する。例文帳に追加
To provide a whole wheat flour composition for consuming public excellent in palate feeling and preservability. - 特許庁
小麦全粒から最外部を除去した小麦粒、好ましくはアリューロン層を最外部の内側もしくは実質的に最外部とする小麦粒を製粉した小麦粉であって、二次加工性に優れたことを特徴とする小麦粉。例文帳に追加
The wheat flour is obtained by eliminating an outermost part from whole wheat, preferably milling wheat granules of those having an aleurone layer at the inner side of the outermost part or substantially at the outermost part of the granule, which makes the secondary processing food have excellent color tone. - 特許庁
セレンと、ビタミンEと、小麦粉全粒ないしはその粉砕物、とを含有し、小麦粉の含有量が10wt%以上である、家禽用飼料組成物を提供する。例文帳に追加
This feed composition for fowls, comprising selenium, vitamin E and the all grains or pulverization product of wheat, wherein the content of the wheat flour is ≥10 wt.%. - 特許庁
小麦全粒から最外部を除去した小麦粒、好ましくはアリューロン層を最外部の内側もしくは実質的に最外部とする小麦粒を製粉した、二次加工食品の色調に優れる特徴を有する小麦粉。例文帳に追加
The wheat flour is obtained by eliminating an outermost part from whole wheat, preferably milling wheat granules of those having an aleurone layer at the inner side of the outermost part or substantially at the outermost part of the granule, and can produce the secondary processing food having excellent color tone. - 特許庁
酵母菌が付着しているレーズンなどの果実と、酵母が成長するための栄養分となる糖分である全粒粉などの小麦粉類を一緒に混ぜて発酵(培養)させ、短時間でなおかつ強い酵母を培養する。例文帳に追加
Fruits, such as raisin to which yeast fungi adhere are mixed with wheat flour such as whole wheat flour being sugar to become a nutrient content for growing yeast and fermented (cultured) and strong yeast is cultured in a short time period. - 特許庁
うどん本来の食感を損なうことなく、全粒小麦粉を配合したことによる特有の香りと味わいを有し、且つ栄養価に於いても強化されたうどんの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing Japanese wheat noodles having peculiar flavor and taste by mixing whole-wheat flour without spoiling the original palate feeling of Japanese wheat noodles, and enriched in nutritive value. - 特許庁
小麦全粒から最外部を除去した小麦粒、好ましくはアリューロン層を最外部の内側もしくは実質的に最外部とする小麦粒を製粉した、アリューロン層由来の好ましい穀物の味・風味の特徴を有する二次加工食品に用いる小麦粉。例文帳に追加
The novel wheat flour is obtained by eliminating an outermost part from whole wheat, preferably milling wheat granules so as to form the aleurone layer at the inner side of the outermost part or substantially at the outermost part of the granule, and used for secondary processing food having characteristics such as favorable grain taste and flavor derived from the aleurone layer. - 特許庁
バラエティブレッドに使用する、全粒粉、小麦粉以外の穀粉、ナッツ、乾燥果実、野菜等の食品素材に起因する、体積減少、風味悪化、色相の悪化、素材の結着性の悪化の諸問題を全て改善することのできる、バラエティブレッドの改良剤を提供すること。例文帳に追加
To provide an improving agent for variety bread, which is used for variety bread and entirely improves problems of reduction in volume, deterioration of flavor, deterioration of hue and deterioration of binding properties of material caused by food materials such as whole grain flour, grain flour except wheat flour, nut, dried fruit, vegetable, etc. - 特許庁
|
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |