強力粉の英語
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英訳・英語 hard flour
「強力粉」を含む例文一覧
該当件数 : 24件
強力粉という麦粉例文帳に追加
extra-strength flour発音を聞く - EDR日英対訳辞書
強力粉とうるう米で作るパンの製造法例文帳に追加
PREPARATION OF BREAD WITH HARD FLOUR AND NONGLUTINOUS RICE - 特許庁
あるいは、上記超強力粉の代わりに、該小麦粉として小麦蛋白質量が13質量%から13.5質量%の強力粉を添加する。例文帳に追加
In another embodiment, strong flour having 13-13.5 mass% wheat protein content is added as the flour instead of the extra strong flour. - 特許庁
本発明はおから入りパン類を製造する工程において小麦粉原料に強力粉と最強力粉を併用することを特徴とするパン類の製造法である。例文帳に追加
This method for producing breads is characterized by using both high gluten wheat flour and highest gluten wheat flour as wheat flour of raw material in a process for producing the bean curd refuse-containing breads. - 特許庁
小麦粉(強力粉)6kgに対しコラーゲン粉末102gを添加した後、これを均一に分布するまで十分混ぜる状態にする。例文帳に追加
Collagen powder in amount of 102 g is added to 6 kg of flour (extra-gluter flour), and sufficiently mixed to disperse homogeneously. - 特許庁
準強力粉や中力粉を使用しても食感、食味の優れた高品質のパン類を製造し得る方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing a high quality bread excellent in eat feeling and eat taste even on using semi-high gluten flour or middle gluten flour. - 特許庁
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Weblio例文辞書での「強力粉」に類似した例文 |
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強力粉
fly-powder
Flour lumps.
粉をひく
ひいて粉にする
bleached rice flour called 'kanzarashiko'
粉をひく.
a powder that has a silver color
the powder deflagrated
「強力粉」を含む例文一覧
該当件数 : 24件
外包材3の製造工程は、中力粉、強力粉、イカ墨粉末、イーストおよび水を混合して混練物を形成する一次混合工程と、この混練物に強力粉、ベーキングパウダー、デンプン、砂糖、ラードおよび水を添加して生地を形成する二次混合工程と、を備えている。例文帳に追加
The process of producing the external wrapping material 3 comprises a first mixing process of mixing medium-ground flour, hard flour, squid-ink powder, yeast and water together to form a kneaded mixture, and a second mixing process of adding strong flour, baking powder, starch, sugar, lard and water to the mixture to form dough. - 特許庁
パスタ類の主原料にデュラムセモリナ粉と小麦粉の強力粉及び薄力粉を用い、これに牡蠣の粉末またはペーストもしくは牡蠣エキス及び酒類または水を配合した後、主原料と混練して調製する。例文帳に追加
This method for producing the pasta is characterized by adding oyster powder, paste or extract and a liquor or water to durum semolina flour, strong wheat flour and weak wheat flour as main raw materials and then kneading the mixture. - 特許庁
米飯及び/又は惣菜を含む具材と、この具材全面を包容する包容体とを具備し、前記包容体は、薄力粉、強力粉、及び油脂を含む混練加熱物であることを特徴とする加工食品。例文帳に追加
The processed food comprises an ingredient containing the cooked rice and/or the prepared food and a wrapping body for wrapping whole surface of the ingredient and the wrapping body is a kneaded and heated product containing soft flour, strong flour and oil and fat. - 特許庁
特に、ピザ用生地は、強力粉を40〜60重量%と、薄力粉を5〜25重量%と、抹茶を0.5〜5.0重量%と、ドライイーストを0.5〜2.0重量%と、水を25〜45重量%と、塩を0.3〜3重量%とを混ぜ合わせたものとした。例文帳に追加
The dough for the pizza is especially prepared by mutually mixing 40-60 wt.% of the strong flour with 5-25 wt.% of the soft flour, 0.5-5.0 wt.% of the powdered green tea, 0.5-2.0 wt.% of a dry yeast, 25-45 wt.% of water and 0.3-3 wt.% of salt. - 特許庁
パン生地の混捏工程で原料粉として小麦粉および難消化性澱粉を添加するパンの製造方法において、該小麦粉の一部として小麦蛋白質量が15質量%を超える高蛋白質含有量の超強力粉を添加するとともに、活性グルテンおよびグリアジンを添加する。例文帳に追加
The method for producing the bread by adding flour and the resistant starch as a raw material powder in a kneading step of the dough includes adding extra strong flour having >15 mass% proportion of wheat protein as a part of the flour, and further adding active gluten and gliadin. - 特許庁
全ミックス中に、粗蛋白含量が11.5質量%以上の強力粉を80質量%以上含む穀粉類を50〜80質量%含有し、且つ小麦蛋白を0.5〜10質量%さらに含有することを特徴とする焼き菓子類用ミックス。例文帳に追加
In the mixed flour for baked confectioneries, cereal flour containing 80 mass% or more strong flour whose crude protein content is 11.5 mass% or more is contained by 50-80 mass% to the total mix, and also wheat protein is further contained by 0.5-10 mass%. - 特許庁
強力粉を35重量%以上含む生地を棒状に成形する工程、前記生地を前記成形工程の前又は後に減圧下で脱気する工程、得られた脱気成形生地を焼成する工程を有することを特徴とする棒状焼菓子の製造方法。例文帳に追加
The method for producing stick-like baked confectionery comprises: a process for molding dough containing ≥35 wt.% of hard flour into a stick shape, a process for deaerating the dough under reduced pressure before or after the forming process, and a process for baking the deaerated molded dough. - 特許庁
および、強力粉と、α化度が12.5%以上、30%以下であり、かつ対粉300質量%に加水した場合の粘度が1Pa・s以上、10Pa・s以下である湿熱処理小麦粉と、糖類と、蛋白素材と、水または牛乳とを混合してなることを特徴とするクレープバッター。例文帳に追加
The crepe batter is obtained by mixing hard wheat flour with wet-heat-treated wheat flour, which has ≥12.5% to ≤30% pregelatinized degree and ≥1 Pa s to ≤10 Pa s viscosity when water in an amount of 300 mass% based on the floor is added to the floor, saccharides and water or cow milk. - 特許庁
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