強力粉の英語
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英訳・英語 hard flour
「強力粉」を含む例文一覧
該当件数 : 24件
強力粉とうるう米で作るパンの製造法例文帳に追加
PREPARATION OF BREAD WITH HARD FLOUR AND NONGLUTINOUS RICE - 特許庁
あるいは、上記超強力粉の代わりに、該小麦粉として小麦蛋白質量が13質量%から13.5質量%の強力粉を添加する。例文帳に追加
In another embodiment, strong flour having 13-13.5 mass% wheat protein content is added as the flour instead of the extra strong flour. - 特許庁
本発明はおから入りパン類を製造する工程において小麦粉原料に強力粉と最強力粉を併用することを特徴とするパン類の製造法である。例文帳に追加
This method for producing breads is characterized by using both high gluten wheat flour and highest gluten wheat flour as wheat flour of raw material in a process for producing the bean curd refuse-containing breads. - 特許庁
小麦粉(強力粉)6kgに対しコラーゲン粉末102gを添加した後、これを均一に分布するまで十分混ぜる状態にする。例文帳に追加
Collagen powder in amount of 102 g is added to 6 kg of flour (extra-gluter flour), and sufficiently mixed to disperse homogeneously. - 特許庁
準強力粉や中力粉を使用しても食感、食味の優れた高品質のパン類を製造し得る方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing a high quality bread excellent in eat feeling and eat taste even on using semi-high gluten flour or middle gluten flour. - 特許庁
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Weblio例文辞書での「強力粉」に類似した例文 |
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強力粉
extra-strength flour
fly-powder
Flour lumps.
粉をひく
ひいて粉にする
bleached rice flour called 'kanzarashiko'
粉をひく.
the powder deflagrated
「強力粉」を含む例文一覧
該当件数 : 24件
外包材3の製造工程は、中力粉、強力粉、イカ墨粉末、イーストおよび水を混合して混練物を形成する一次混合工程と、この混練物に強力粉、ベーキングパウダー、デンプン、砂糖、ラードおよび水を添加して生地を形成する二次混合工程と、を備えている。例文帳に追加
The process of producing the external wrapping material 3 comprises a first mixing process of mixing medium-ground flour, hard flour, squid-ink powder, yeast and water together to form a kneaded mixture, and a second mixing process of adding strong flour, baking powder, starch, sugar, lard and water to the mixture to form dough. - 特許庁
米飯及び/又は惣菜を含む具材と、この具材全面を包容する包容体とを具備し、前記包容体は、薄力粉、強力粉、及び油脂を含む混練加熱物であることを特徴とする加工食品。例文帳に追加
The processed food comprises an ingredient containing the cooked rice and/or the prepared food and a wrapping body for wrapping whole surface of the ingredient and the wrapping body is a kneaded and heated product containing soft flour, strong flour and oil and fat. - 特許庁
パスタ類の主原料にデュラムセモリナ粉と小麦粉の強力粉及び薄力粉を用い、これに牡蠣の粉末またはペーストもしくは牡蠣エキス及び酒類または水を配合した後、主原料と混練して調製する。例文帳に追加
This method for producing the pasta is characterized by adding oyster powder, paste or extract and a liquor or water to durum semolina flour, strong wheat flour and weak wheat flour as main raw materials and then kneading the mixture. - 特許庁
強力粉と、薄力粉と、抹茶と、イースト菌と水とを混ぜ合わせてピザ用生地を作り、同ピザ用生地を平板状に延ばして上面にチーズをトッピングし、さらに、その上から茶葉をトッピングして焼き上げる。例文帳に追加
This green tea-containing pizza is obtained by mutually mixing strong flour with soft flour, powdered green tea, a yeast fungus and water, preparing a dough for the pizza, extending the dough for the pizza into the form of a flat plate, topping the top surface of the extended dough with a cheese, further topping green tea leaves from the upper part thereof and baking the resultant dough. - 特許庁
特に、ピザ用生地は、強力粉を40〜60重量%と、薄力粉を5〜25重量%と、抹茶を0.5〜5.0重量%と、ドライイーストを0.5〜2.0重量%と、水を25〜45重量%と、塩を0.3〜3重量%とを混ぜ合わせたものとした。例文帳に追加
The dough for the pizza is especially prepared by mutually mixing 40-60 wt.% of the strong flour with 5-25 wt.% of the soft flour, 0.5-5.0 wt.% of the powdered green tea, 0.5-2.0 wt.% of a dry yeast, 25-45 wt.% of water and 0.3-3 wt.% of salt. - 特許庁
強力粉と薄力粉とを混合した小麦粉を主原料とし、これにバター及び生クリームを加えた液体チーズを混入して練り上げたものを板状に延ばして麺帯とし、これを細く切断して麺線状に形成したものである。例文帳に追加
This noodle is obtained by following steps; strong flour and soft flour are mixed as main raw materials, a liquid cheese added butter and whipped cream is mixed thereinto and kneaded, the resultant is extended to a noodle strip and the noodle strip is cut up into noodle threads. - 特許庁
強力粉と、α化度が12.5%以上、30%以下であり、かつ対粉300質量%に加水した場合の粘度が1Pa・s以上、10Pa・s以下である湿熱処理小麦粉とを含有することを特徴とするクレープミックス。例文帳に追加
The crepe mix includes hard wheat flour and wet-heat-treated wheat flour having ≥12.5% and ≤30% pregelatinized degree and having ≥1 Pa s and ≤10 Pa s viscosity when water in an amount of 300 mass% based on the floor is added to the floor. - 特許庁
全ミックス中に、粗蛋白含量が11.5質量%以上の強力粉を80質量%以上含む穀粉類を50〜80質量%含有し、且つ小麦蛋白を0.5〜10質量%さらに含有することを特徴とする焼き菓子類用ミックス。例文帳に追加
In the mixed flour for baked confectioneries, cereal flour containing 80 mass% or more strong flour whose crude protein content is 11.5 mass% or more is contained by 50-80 mass% to the total mix, and also wheat protein is further contained by 0.5-10 mass%. - 特許庁
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