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捏ね粉の英語
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「捏ね粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
小麦粉を水分とともに混捏して55〜98℃程度の温度の中麺に捏ね上げる工程と、捏ね上げられた中麺と小麦粉及びイーストを含む副材料とを混捏してパン生地を捏ね上げる工程と、捏ね上げられたパン生地を発酵させた後に焼成する工程とを包含することを特徴とするパン類の製造方法。例文帳に追加
This method for producing bread is characterized by comprising a step wherein wheat flour is kneaded with water to be formed into medium noodles at about 55-98°C, a 2nd step wherein the medium noodles and a submaterial comprising wheat flour and yeast are kneaded together into bread dough, and a 3rd step wherein the thus kneaded bread dough is fermented and then baked. - 特許庁
混練体76は、粉砕ブレード63を囲むドーム形の生地捏ね部77と、生地捏ね部77の上方に設けられた回転体状の生地返し部78を備える。例文帳に追加
The kneading body 76 includes a dome-shaped dough kneading portion 77 surrounding the crushing blade 63, and a rotor-shaped dough turning portion 78 disposed above the dough kneading portion 77. - 特許庁
緑豆の澱粉を水で捏ね、この捏ねた緑豆の澱粉を多数のノズルから押し出して線状に成形し、線状に形成されたものを沸騰した熱湯で茹でて、水洗いをしたのち、凍結させて鬆を形成して、解凍したのち、乾燥させる工程を経る製法である。例文帳に追加
This method for producing harusame passes through processes comprising kneading the starch of mung beans with water, extruding the kneaded starch from many nozzles into linear shapes, boiling the linear shaped products in boiled hot water, washing the boiled products, freezing the products to form small holes therein, thawing the frozen products, and then drying the thawed products. - 特許庁
発芽状態の実をそのまま粉砕、すりつぶしを行い、そのペースト状の生地と、発芽の実と同種のそば粉を実より流出した液で捏ねた生地とを混ぜ合わせる。例文帳に追加
Thus, the seeds in the germinating state are pulverized as they are, and mashed to prepare pasty dough, and further mixed with the other dough which is prepared by kneading flour of buckwheat seeds of the same kind to the germinating seeds with the solution eluted from the seeds, so that the buckwheat noodles are produced. - 特許庁
また、本発明は、茎葉状態にあるそばを切断しこれを粉砕して青汁を作り、適量の前記青汁を所定量のそば粉に供給して捏ね上げ、これを適当厚さに延ばし、これを断ち切って製造するそば、うどん、中華麺、洋風麺の製造法である。例文帳に追加
The other objective method for producing such buckwheat noodles, noodles, Chinese noodles or Western-style noodles comprises the following practice: buckwheat in a stems/leaves form is cut and ground to prepare green juice, an appropriate amount of the green juice is fed to a specified amount of buckwheat flour followed by kneading into a dough, which is then spread to an appropriate thickness and subsequently cut. - 特許庁
一方、パン材料として小麦粉の代わりに米粉が使用される場合、(B)に示すように、捏ね処理、生地休め処理、生地丸め処理、成形発酵処理、焼成処理、および、保温処理(図示略)が順に連続して行なわれる。例文帳に追加
On the other hand, in the case of using the rice flour replacing the wheat flour as the bread material, the bread maker carries out the knead processing, the dough curing processing, the dough rounding processing, the mold fomentation processing, the baking processing and the heat reservation processing (not illustrated) continuously in the order as shown in Fig. (B). - 特許庁
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「捏ね粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
自動製パン器では、パン材料として主に小麦粉が使用される場合、(A)に示すように、捏ね処理、一次発酵処理、ガス抜き処理、生地休め処理、生地丸め処理、成形発酵処理、焼成処理、保温処理(図示略)が順に連続して行なわれる。例文帳に追加
In the case of using the wheat flour mainly for the bread material, the automatic bread maker carries out the kneading processing, the primary fomentation processing, the gas bleeding processing, the dough curing processing, the dough rounding processing, the mold fomentation processing, the baking processing and the heat reservation processing (not illustrated) continuously in the order as shown in Fig. (A). - 特許庁
製パンでの材料の分量は、小麦粉(強力粉)400g、イースト菌(商品名:商品名:日清スーパーカメリヤドライイースト:日清フーズ株式会社DON製)4g、焼酎醪300ccを用いて捏ね、この生地を定法の発酵温度にて一次発酵、成形後二次発酵と進め焼成して焼酎醪パンを得る。例文帳に追加
In baking, materials of 400 g flour (strong flour), 4 g specific yeast, and 300 cc Shochu moromi are kneaded to obtain dough, and the dough is primarily fermented, molded and secondarily fermented at temperatures of the usual method, and baked to obtain the Shochu moromi bread. - 特許庁
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