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春巻揚げの英語
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英訳・英語 fried spring rolls
「春巻揚げ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
春巻の皮および該皮を用いた揚げ春巻例文帳に追加
SPRING ROLL SKIN, AND FRIED SPRING ROLL USING THE SAME - 特許庁
この春巻用加工食材1を油揚げして、具材名入りの春巻を得る。例文帳に追加
The food material 1 is fried in an oil to obtain the egg roll printed with the name of the ingredient. - 特許庁
油ちょう調理後、揚げ春巻の皮の経時的な食感低下を抑制し、クリスピーなパリパリとした油ちょう直後の食感を維持することが可能な揚げ春巻用皮及び該皮を使用した揚げ春巻を提供すること。例文帳に追加
To provide a coating for fried harumaki, capable of inhibiting deterioration with time in palate feeling thereof after cooking with oil, and capable of retaining crispy and crunchy palate feeling just after being cooked with oil, and to provide a fried harumaki using the above coating. - 特許庁
油調調理後に長時間経過しても、皮のパリパリ感を失わず、特に歯切れの良い食感を維持する揚げ春巻きの皮用の組成物、春巻きの皮及び春巻きを提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a composition for a flour dough coat for Harumaki (egg roll) not losing crispy feeling even when long period of time has passed after cooked with oil, and maintaining palate feeling having hardness to chew; and to provide a flour dough coat for Harumaki, and Harumaki. - 特許庁
春巻の皮に塗布または噴霧することにより、食用油脂で揚げた直後のパリパリとした食感が長時間保たれ、また前記加熱処理した春巻を凍結保存した冷凍春巻を、電子レンジやオーブントースターで再加熱してもパリパリとした食感が維持される、油脂組成物を提供する。例文帳に追加
To provide an oil and fat composition for a coat of Harumaki (egg roll) applied or sprayed on a coat of Harumaki so that crispy feeling like that just after deep-fried with edible oil and fat is kept for a long time even when a frozen Harumaki obtained by freezing a cooked Harumaki is reheated with a microwave oven or an oven toaster. - 特許庁
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fried spring rolls
英和専門語辞典
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