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杏造の英語
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該当件数 : 8件
銀杏を殻付きの状態で茹でる第1の工程と、第1の工程により軟らかくなった殻を割り、さらに渋皮を剥した後、三温糖を加えて茹でる第2の工程よりなる甘味銀杏の製造方法。例文帳に追加
The method for producing the sweet ginkgo nut includes: a first step of boiling the ginkgo nut in a state with a shell; and a second step of breaking the shell softened in the first step, further peeling the astringent skin, then adding yellow soft sugar, and boiling the resultant material. - 特許庁
次に三温糖で甘くした銀杏に水を加えて煮崩れるまで茹でた後、汁気をざる等で十分きってから、すり鉢にあけて、ペースト状にした後、蜂蜜を加えて練る第3の工程により銀杏餡2を製造する。例文帳に追加
The ginkgo nut candy 2 is produced by a third step of adding water to the ginkgo nut sweetened with the yellow soft sugar, boiling the ginkgo nut until the ginkgo nut is broken into pieces while boiling, subsequently sufficiently draining a liquid with a bamboo basket etc., emptying the boiled ginkgo nut into a mortar, forming the boiled ginkgo nut into a pasty state, then adding honey thereto, and kneading the resultant material. - 特許庁
極めて簡単な構造で小型で安価に製造できると共に、水を使用しなくても効率よく果肉を除去でき、女性でも操作し易く、メンテナンスも容易な銀杏の果肉取り装置を提供するものである。例文帳に追加
To provide an apparatus for removing flesh of ginkgo nuts, having extremely simple structure, being small-sized, in which seeds of ginkgo nuts can inexpensively be produced and flesh can efficiently be removed without using water and female can readily be operated and maintenance can readily be carried out. - 特許庁
外皮を落雁で造り、芯に銀杏を配してその周りにチョコレートを入れたもので全体の形を玉繭の形にしたもので大きさは4cm位とする。例文帳に追加
This cocoon-shaped cake is obtained by making a covering composed of a rice-flour cake, arranging ginkgo nuts as cores, inserting chocolate into a space between the cores and the coveting and forming the whole shape into a double cocoon shape and has abut 4 cm size. - 特許庁
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing an alcoholic beverage (for instance, plum liquor) reduced in ethyl carbamate levels using cyanogenic glycoside-containing fruits (for instance, Japanese apricot, plum, apricot, peach, loquat and cherry) as raw materials, and to provide the new alcoholic beverage produced by such a method. - 特許庁
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing alcoholic beverages (ume liquor, etc.) using, as raw material, fruits (ume, apricot, loquat, plum, cherry or the like) each containing cyanogen glycoside, in which ethyl carbamate in alcoholic beverages is reduced and to provide alcoholic beverages produced by the production method. - 特許庁
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing an alcoholic beverage (for instance, plum liquor) reduced in ethyl carbamate levels using cyanide glycoside-containing fruits (for instance, plum, apricot, peach, loquat and cherry) as the raw materials, and to provide the new alcoholic beverage produced by such a method. - 特許庁
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「杏造」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a production method by which the content of ethyl carbamate in an alcoholic beverage (liqueur of Japanese plum liquor or the like) using fruits (Japanese plum, apricot, peach, loquat, plum, cherry or the like) containing cyanogenic glycoside can be reduced, and to provide the new alcoholic beverage produced by the production method. - 特許庁
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