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水牛肉の英語
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英訳・英語 meat from buffalo
「水牛肉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
また鶏肉以外に牛肉や豚肉を単独で、あるいは豆腐や海鮮類(牡蠣や鱈)などを一緒に煮炊きする場合も水炊きと呼ぶことがある。例文帳に追加
Other than chicken, a dish made with beef or pork alone or together with tofu (bean curd) and seafood (oysters or codfish) is also called mizutaki sometimes.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
- 国家貿易品目(米、小麦、大麦及び指定乳製品)、牛肉、豚肉、でん粉、輸入割当適用の水産品等例文帳に追加
- State trading products (rice, wheat, barley and designated dairy products), beef, pork, starches, fishery products under import quota, etc.発音を聞く - 経済産業省
ただし、野菜など他の食材から出る水分と砂糖および醤油が混ざることを考慮して、牛肉が焼けた後に他の食材を加えて調理する地域もある。例文帳に追加
However, in some parts of the Kansai region, people prepare sukiyaki by putting vegetables and other ingredients in the pot only after the beef is cooked, with the intention of the sugar and soy sauce mixing together with the water from the vegetables and other ingredients.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
9月12日,日本ハムグループの牛肉偽装問題で,農林水産省は日本フードの姫路,愛媛,徳島営業所の元部長3人を詐(さ)欺(ぎ)容疑で刑事告発した。例文帳に追加
On Sept. 12, following the Nippon Ham Group's beef mislabeling scam, the Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries filed criminal complaints of fraud against the three former managers of the Himeji, Ehime and Tokushima offices of Nippon Food.発音を聞く - 浜島書店 Catch a Wave
牛肉、豚肉、鶏肉などの畜肉については食感を改良し、エビ、イカ、貝類、魚類等の水産物については、浸漬後の当該水産物の透明感を軽減し、かつ歯ごたえのある食感とすることができ、加工食品の原材料に適した水産物に改良する。例文帳に追加
To provide a method for pretreating meat or marine products, which improves palate feeling of meat such as beef, pork or chicken, or reduces transparency of the marine products such as shrimp, cuttlefish or fish after soaked, and provides palate feeling hard to teeth so as to improve the marine products to be suitable as raw material for processed food. - 特許庁
牛肉あるいは豚肉を原料肉とするソフトサラミソーセージに比べて食味や食感で劣っているサラミ風味の水産ねり製品の品質を改善してソフトサラミソーセージに近ずけるとともに保存性の向上を図る。例文帳に追加
To improve the quality of a fishery paste product having salami taste which is inferior in taste and palatability to a soft salami sausage prepared from a raw meat consisting of beef or pork, and bring the quality to that of the soft salami sausage, and at the same time, improve preservability. - 特許庁
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「水牛肉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
牛肉加工品にカルシウム含有量が0.1%以下であり、その1.5重量%水溶液が25℃条件下でゲル化しないものであるι(イオタ)−カラギナンを0.05〜1.5重量%添加して食感改善された加工品、特ソーセージを得る。例文帳に追加
This beef-processed product improved in palate feeling, especially a sausage, is obtained by adding to a beef-processed product 0.05-1.5 wt.% of &Igr;-carrageenan with a calcium content of ≤0.1% whose 1.5 wt.% aqueous solution is not gelatinized at 25°C. - 特許庁
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meat from buffalo
JST科学技術用語日英対訳辞書
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