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溶けたバターの英語
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英訳・英語 melted butter
「溶けたバター」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 27件
チョコレートケーキの原料であるバターを使用せずに、低カロリーで、かつ色調、口溶け、風味に遜色のないバターケーキの提供。例文帳に追加
To obtain improved chocolate cake as butter cake having low calorie and by no means inferior in color tone, melting feeling in the mouth and flavor without using butter as the raw material of chocolate cake. - 特許庁
非テンパリング型のハードバターとして、トランス型不飽和脂肪酸の含有やラウリン酸に由来する風味低下を気にすることなく、保存安定性、口溶け感、起泡性及び光沢に優れたハードバターを提供する。例文帳に追加
To provide non-tempering type hard butter excellent in storage stability, meltability in the mouth, foaming property and luster without consideration of the content of trans-unsaturated fatty acid or flavor deterioration derived from lauric acid. - 特許庁
部分硬化油を使用しなくてもバタークリームとして十分な保型性(硬さ)があり、口溶け、風味の優れた低トランス酸のバタークリーム類を得ること。例文帳に追加
To provide butter creams having shape-retaining properties (hardness) satisfactory as butter cream even when using no partially hydrogenated oil, excellent in meltability and flavor, and having low trans fatty acid. - 特許庁
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「溶けたバター」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 27件
なおかつマヨネーズ中の酢が中和されることによって酸味が和らげられ、おいしく、かつ口溶けのよいバターケーキとなる。例文帳に追加
Furthermore, the butter cake has deliciousness and excellent melting feeling in the mouth because vinegar in mayonnaise is neutralized to mitigate acidity. - 特許庁
チョコレート用又は製菓コーティング用の天然ココアバターに取り替え、ココアバターを使用したチョコレートと実質的に同様の品質のチョコレートを提供することが可能な、POP含量が低く、耐熱性に優れ、POS含量がココアバターのトリグリセリドの組成と類似である程高く、口溶け感が爽やかで、硬くなく、柔らかい食感のココアバター代替油脂を提供すること。例文帳に追加
To provide an alternative oil and fat for cocoa butter giving chocolate having practically same quality as that of chocolate using cocoa butter, low in POP content, excellent in thermostability, having high POS content similar to the composition of triglyceride of cocoa butter, fresh in melt feeling in the mouth, not hard and having soft palatability, by replacing natural cocoa butter for chocolate or for confectionery coatings. - 特許庁
ラウリン酸に由来する風味低下と耐熱性低下の影響が少なく、かつハードバター製造後に十分な硬さがあり、保存安定性、口溶け感、光沢、及び表面のべとつきの無さに優れたハードバター、及びそのハードバターを使用したチョコレート類、並びにそれらを使用した食品を提供する。例文帳に追加
To provide a hard butter which little affects the deterioration of a flavor and the lowering of heat resistance derived from lauric acid, has sufficient hardness after the production of the hard butter, and is excellent in storage stability, solubility touch in mouth, gloss and surface non-stickiness, to provide a chocolate using the hard butter, and to provide a food using the same. - 特許庁
広い温度域で一定の物性や機能を有し、特に広い温度域で高いクリーミング性を有し、さらに包水性が良好である可塑性油脂組成物、並びに、該可塑性油脂組成物を使用した、油性感が減じられ、耐熱性及び口溶けに優れたバタークリームなどのクリーム類、及び、ショートネス性及び口溶けに優れたバターケーキやクッキー等の焼菓子類を提供すること。例文帳に追加
To provide a plastic oil-and-fat composition having constant physicality or function in a wide temperature area, particularly having high creaming property in the wide temperature area, also having favorable water retention, and enabling production of cream such as butter cream reduced in oily feeling and excellent in heat resistance and meltability in the mouth, and baked confectionery such as butter cake or cookie excellent in shortness and meltability in the mouth. - 特許庁
口溶けが良好で、且つ、カカオ脂との相溶性が高いノーテンパー型ハードバター組成物を提供すること、及び、口当たりがソフトでありながらスナップ性が良好で、風味劣化が抑えられたチョコレート類を提供すること。例文帳に追加
To provide a nontempered type hard butter composition, superior in melt-in-the mouth sensation, and having high compatibility with cacao fat, and to provide chocolate having snap properties, despite its having soft taste and being suppressed in flavor deterioration. - 特許庁
カカオバター代用脂として使用することができ、チョコレートに使用した場合に、スナップ性、口溶け、耐熱性が良好であるボルネオ脂分別脂及びその製造法を提供する。例文帳に追加
To provide hard butter comprising a Borneo fractional fat usable as a substitute for cocoa butter, and excellent in snapping propeties, meltability in the mouth, and heat resistance when used for chocolate; and to provide a method for producing the hard butter. - 特許庁
本発明は、低トランス酸にもかかわらず保型性が良好で、口溶けや風味を損なわず、且つ油脂結晶の経時変化を抑えたバタークリーム用油脂組成物を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide an oil-and-fat composition for butter cream having good shape retention regardless of a low-trans acid content, not spoiling meltability in the mouth and flavor, and suppressed in deterioration of oil and fat crystal with age. - 特許庁
近年のチョコレートのソフト化嗜好に適合し、かつ優れた耐ブルーム性、スナップ性、冷感のある口溶けを有するハードバターの製造法を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing hard butter fitting in current preference to softened chocolate, and having excellent bloom resistant properties, snapping properties and cooling meltability in the mouth. - 特許庁
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