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澱粉質類の英語
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「澱粉質類」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 110件
次亜塩素酸ソ−ダ処理もち種澱粉と穀物澱粉類とからなる澱粉質を用いること例文帳に追加
The pasty food is obtained by using starch comprising waxy rice starch and cereal starch each subjected to sodium hypochlorite treatment. - 特許庁
サゴ澱粉50〜95質量部とサゴ澱粉以外の澱粉50〜5質量部からなる澱粉組成物を5〜50質量%の割合で含有する原料粉を使用して製麺する麺類の製造法。例文帳に追加
This method for producing the noodles, characterized by producing the noodles from raw material flour containing 5 to 50 wt.% of a starch composition comprising 50 to 95 pts.wt. of sago flour and 50 to 5 pts.wt. of starch except the sago flour. - 特許庁
上記穀粉類100質量部に対して、さらに澱粉20〜35質量部を含有させることが好ましく、該澱粉としては、ワキシーコンスターチおよび/または馬鈴薯澱粉が好ましく、酸化澱粉もまた好ましい。例文帳に追加
Further, 20-35 pts.mass of starch is preferably added to 100 pts.mass of the cereal flour and, as the starch, waxy cornstarch and/or potato starch is preferable and oxidized starch is also preferable. - 特許庁
大根おろしを用いた澱粉質原料の酒類及びその製造方法例文帳に追加
LIQUORS OF STARCHY RAW MATERIAL USING GRATED JAPANESE RADISH AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
澱粉類4〜12質量%、油脂8〜20質量%、及び糖類5〜45質量%を含有し、該澱粉類が、ワキシースターチ由来の糊化膨潤抑制澱粉及び非ワキシースターチ由来の糊化膨潤抑制澱粉を含有することを特徴とするフラワーペースト類。例文帳に追加
The flour pastes contain 4-12 mass% starches, 8-20 mass% fat and oil, and 5-45 mass% saccharides, wherein the starches contain a gelatinization and swelling-inhibiting starch derived from waxy starch, and a gelatinization and swelling-inhibiting starch derived from nonwaxy starch. - 特許庁
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「澱粉質類」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 110件
この澱粉組成物を、例えば菓子類や、フライ食品類の衣などの、澱粉質原料を用いる食品の原料として使用する。例文帳に追加
This starch composition is used as a raw material for foods using starchy raw material such as confectionery and batter coatings of fried foods. - 特許庁
澱粉高蓄積微細藻類及びそれを用いたグルコースの製造法、並びに目的物質の製造法例文帳に追加
HIGHLY STARCH-ACCUMULATING MICROALGAE, METHOD FOR PRODUCING GLUCOSE USING THE SAME, AND METHOD FOR PRODUCING OBJECTIVE SUBSTANCE - 特許庁
両者の合計含有量は、上記澱粉類中50〜95質量%であることが好ましい。例文帳に追加
The total content of both is preferably 50-95 mass% in the starches. - 特許庁
マメ類澱粉を、主材に配合することを特徴とする揚げ物衣用ミックスであり、好ましくは、前記マメ類澱粉が前記主材に対して、3〜97質量%配合されており、また前記マメ類澱粉の膨潤崩壊度が40%未満で、更には前記マメ類澱粉が湿熱処理されている揚げ物衣用ミックスである。例文帳に追加
The flour mix for fried food coating is obtained by formulating bean starch, preferably in an amount of 3-97 mass% based on a main food material with the main food material, and a swelling collapse degree of the bean starch is <40% and the bean starch is subjected to wet heat treatment. - 特許庁
主要原料である食用固形油脂に、少なくとも澱粉類、糖類、増粘多糖類および水からなる加熱糊化の澱粉クリームを均質的に含有する新規冷蔵用油中水型加工食品に関する。例文帳に追加
This new water-in-oil type processed food for refrigeration is obtained by homogeneously including a starchy cream composed of at least starches, saccharides, thickening polysaccharides and water and gelatinizing by heat to an edible solid oil and fat which is a principal raw material. - 特許庁
薄力粉と、澱粉及び加工澱粉から選択される1種又は2種以上を組合せ、粗蛋白量が4.5質量%以上、8.7質量%未満である穀粉類を含有する中華まん類。例文帳に追加
The Chinese meat bun contains grain flour obtained by combining soft flour with one or more kinds of starch and modified starch and has a crude protein content of ≥4.5 mass% and <8.7 mass%. - 特許庁
澱粉と、澱粉と実質的に和合性であり、重量平均分子量が少なくとも500,000であって、隣接澱粉分子と効果的な絡み合いまたは会合を形成するポリマー、および好ましくは溶融流れおよび溶融加工性を改良するための少なくとも1種類の添加剤を含んでなる澱粉組成物。例文帳に追加
To obtain a composition capable of economically and efficiently giving fibers, films, sheets, foams, molded articles employed in uniaxial or biaxial stretch processes by incorporating a starch having a specific wt. average mol.wt. and a high polymer substantially compatible with the starch and having a specific wt. average mol.wt. each in a specific amount. - 特許庁
植物ステロール類と卵黄リポ蛋白質との複合体、並びに化工澱粉及び/又は湿熱処理澱粉を配合しているレトルトソース又はレトルトスープ。例文帳に追加
The retort sauce or retort soup is mixed with a compound material of plant sterol and yolk lipoprotein, and modified starch and/or moist-heat treated starch. - 特許庁
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