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熟成魚の英語
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Weblio例文辞書での「熟成魚」に類似した例文 |
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熟成魚
a fish which changes its name after a certain period
a seed-fish
A fish bites.
a raw fish
a fish
both a fish and a snapping turtle
「熟成魚」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 36件
魚肉ねり製品の熟成方法及び熟成魚肉ねり製品の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR AGING FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING AGED FISH MEAT PASTE PRODUCT - 特許庁
魚肉ねり製品の熟成期間は、6時間から6ヶ月間が好ましい。例文帳に追加
The aging period of the fish meat paste product is preferably 6 h to 6 months. - 特許庁
魚肉すり身を主原料とする魚肉ねり製品を−15℃以下の温度帯下で熟成する工程を包含する熟成魚肉ねり製品の熟成方法。例文帳に追加
Furthermore, an aged fish meat paste product is obtained by aging including the step of aging the fish meat paste product using the ground fish meat as the main raw material in the ≤-15°C temperature zone. - 特許庁
得られた無菌魚肉を密封したまま24〜30℃で3〜7日間保存して魚肉を熟成させる無菌魚肉の保存方法。例文帳に追加
The obtained sterile fish meat is matured by keeping at 24-30°C for 3-7 days as hermetically sealed state. - 特許庁
魚肉すり身を主原料とする魚肉ねり製品を、−15℃以下の温度帯下で熟成する工程を包含する魚肉ねり製品の熟成方法。例文帳に追加
The fish meat paste product is obtained by aging including a step of aging the fish meat paste product using ground fish meat as a main raw material in the ≤-15°C temperature zone. - 特許庁
粉砕したタケに米糠、油粕、魚粉等を添加することにより熟成を加速する。例文帳に追加
By adding rice bran, oil cake, fish meal or the like to the ground bamboo, aging is accelerated. - 特許庁
魚介類等の熟成方法及びこれに用いるシャーベット氷の製造装置例文帳に追加
AGING METHOD OF FISH AND SHELLFISH OR THE LIKE, AND PRODUCTION APPARATUS OF SHERBET ICE USED FOR THE SAME - 特許庁
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「熟成魚」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 36件
上記課題は、魚介類を容器に漬け込んで魚を熟成する際に、容器に酢酸エチルを加えることによって解決される。例文帳に追加
The seasoning production method includes putting ethyl acetate into a vessel when pickling fish and shellfish in the vessel and aging the fish. - 特許庁
主要原料を魚介類、食塩及び清酒粕として醗酵熟成させて成る魚醤油としたことを特徴としたものである。例文帳に追加
The fish sauce is obtained by preparing fish and shellfish, salt and Sake (rice wine) lees as main materials, and fermenting and aging the materials. - 特許庁
通常、長期間の塩漬け熟成時間を要する魚介類漬物食品を、短時間で製造することのできる製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing a pickled sea food product in a short period of time that usually requires a long period of time for salting and aging. - 特許庁
また、その魚介類等の熟成方法に好適に使用されるシャーベット氷を生成するシャーベット氷の製造装置を提供する。例文帳に追加
The aging method of fish and shellfish or the like comprises as follows. - 特許庁
本発明に係る魚介類等の熟成方法は、塩水と、真水氷柱から削り出した微細氷とを含むシャーベット氷の塩分濃度及び/又は温度が管理され熟成域に保持されたシャーベット氷に、魚介類、肉類、果物類又は野菜類をそのまま48時間以上浸漬・保存し熟成を行うことにより実施される。例文帳に追加
Fish and shellfish, meat and poultry, fruits or vegetables are performed with aging by soaking/preserving in a sherbet ice which includes salt water and minute ice cut down from a fresh water icicle, and in which the salt concentration and/or a temperature of the sherbet ice is managed and is maintained in an aging region, as they are for at least 48 hours. - 特許庁
魚醤油の製造における熟成期間を短縮して生産性を向上させるとともに、食味の向上した魚醤油を生産する方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for shortening a maturing period in producing fermented fish sauce for improving productivity and also producing the fermented fish sauce having an improved eat taste. - 特許庁
塩、砂糖、ワイン粉末、香辛料、燻抹、ビタミンCの調合物である「調整塩析」による浸透圧を利用し、低温熟成して魚介類に生ハム様の食感、透明感、香味を与え、魚臭を抑える製造方法である。例文帳に追加
The osmotic pressure caused by the adjusted salting out mixture including salt, sugar, wine powder, spices and condiments, fumigant powder and vitamin C is utilized to effect the cold maturation whereby raw ham-like texture, transparency and flavor are given to the smoked fish with fish smell reduced. - 特許庁
原料魚介類、海洋深層水及び/又は海洋深層水から製造された食塩、並びに所望により麹を仕込み、一定期間熟成させることにより製造された魚醤。例文帳に追加
This fish soy is produced by preparing raw material fishes and shellfishes, deep sea water and/or table salt produced from the deep sea water and, as desired, a Koji and aging the resultant ingredients for a prescribed period. - 特許庁
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