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生食パンの英語
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Weblio例文辞書での「生食パン」に類似した例文 |
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生食パン
parvebread
Bread rises.
in the Japanese armed forces during the World War II, a kind of hard bread called 'menpo'
a piece of bread left half-eaten by another
かびたパン
トースト・パン
バターパン
「生食パン」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 26件
パン生地および茸抽出エキス入り食パン例文帳に追加
BREAD DOUGH AND BREAD CONTAINING EXTRACTIVE EXTRACTED FROM MUSHROOM - 特許庁
さらに前記納豆菌産生物は食パン等の食品に添加することも可能である。例文帳に追加
Further, the Bacillus natto product can be added to a food such as bread. - 特許庁
食パン生地材料に、配合水を65%、多加水パン用有形水を95%、併せて総水量160%に配合し、所定の食パン生地の製造条件及び発酵、成形及び焼成条件で多加水食パンを製造した。例文帳に追加
A bread dough material is formulated with 65% formulating water and 95% solid-like water for highly hydrated bread so that total water amount becomes 160% and the formulated material is treated under prescribed production conditions of bread dough and fermentation, forming and baking conditions of the bread dough to produce the highly hydrated bread. - 特許庁
この冷却処理を行なった後、常温まで冷却された食パンを冷凍しても、食パンの表層の剥離、表面上に生じる多数のシワや上側表面の落ち窪み現象等の不具合を生じることないので、高品質な食パンを提供することができる。例文帳に追加
Since troubles such as release of surface layer of the bread, occurrence of many creases on the surface or recessing phenomenon of the upper side surface does not occur even when the bread cooled to normal temperature is frozen after carrying out the cooling treatment, high-quality bread can be provided. - 特許庁
焼成炉の内部に食型を通過させてその食型に投入されたパン生地を焼成する食パンの製造方法において、焼成後の食パンの各面部における焼き色のバランスを調節することのできる食パンの製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing bread by passing a mold in the inside of a baking oven to bake bread dough put therein by which the balance of baked colors at each face part of the bread after baking is regulated. - 特許庁
そして、分割した4つの内の1枚でデニッシュ食パン1個の折り生地を作り、この折り生地を焼成することでデニッシュ食パンが製造される。例文帳に追加
A Danish loaf is produced by preparing a fold dough for one Danish loaf by using one piece of the sheet divided into 4 pieces and baking the fold dough. - 特許庁
パン用小麦粉に水不溶性カルシウムを配合した原料を混捏してパン生地を得て、該パン生地を食パン型に入れ、次いで焼成することを特徴とする、食パンのケービング防止方法である。例文帳に追加
In the method of inhibiting bread from forming caves, water- insoluble calcium is characteristically formulated to the wheat flour for bread and they are mixed and kneaded to prepare the bread dough, then the bread dough is cast in the bread mold and baked to give the objective bread. - 特許庁
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「生食パン」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 26件
焼成炉の内部に食型を通過させてパン生地を焼成する食パンの製造方法であって、前記食型の上面部、下面部、左側面部、右側面部のうち少なくとも1つ以上の面部における輻射率を調節することにより、焼成しようとする食パンの焼き色バランスを調節することを特徴とする食パンの製造方法。例文帳に追加
The method for producing the bread by baking the bread dough by passing the mold through the inside of the baking oven involves regulating the balance of the baked color of the bread to be baked by regulating emissivity of at least one or more face parts selected from the upper face part, the lower face part, the left side part and the right side part. - 特許庁
こうして一次発酵が行われた生地を再び混練した後、適度な量に分けて食パン型に入れ、次に成型発酵(二次発酵)を行うこととする。例文帳に追加
The dough after primary fermentation is kneaded, divided into a proper amount and put into a bread mold to carry out secondary fermentation in the mold. - 特許庁
食パンの縁部、フラワーペースト類及び/又は澱粉を含有する菓子生地を作製し、それを焼成して菓子類を作製すること。例文帳に追加
The cake is produced by baking a cake dough containing a bread crust, and flour paste and/or starch. - 特許庁
常法に従って得たパン生地を食パン型に詰めて最終発酵した後、蓋をして、95〜110℃の温度で蒸熱処理して、生地の内部温度を90℃以上で少なくとも3分間保持をしてプルマン型食パンを製造する。例文帳に追加
The pullman type bread is produced by packing bread dough obtained by a common procedure in a bread mold, finally fermenting the dough, putting a lid on the mold, carrying out a steaming treatment at 95-110°C and keeping the inner temperature of the dough at ≥90°C for at least three minutes. - 特許庁
本発明にしたがって、パン生地を棒状に整形すること、棒状のパン生地から、中央の折り曲げ部分に切れ目が入ったM字型生地を得ること、切れ目が入ったM字型生地を焼成型に型詰めすること、焼成型に入れたパン生地を焼成すること、によって食パンを製造することにより、腰折れが抑制された食パンを得ることができる。例文帳に追加
Bread controlling cave-in is obtained by cylindrically shaping bread dough, obtaining an M-shaped dough having a cut at a central folding part from the cylindrical bread dough, feeding the M-shaped dough having the cut into a baking mold, baking the bread dough fed to the baking mold to produce bread. - 特許庁
食パン類生地の中種の作成工程において、臭素酸カリウムを添加するにあたり、パン類生地中において添加された臭素酸カリウムの溶解性を向上させ、臭素酸の化学的な分解を促進するために、臭素酸カリウムを水溶液として添加するとともに、硫酸第一鉄及びアスコルビン酸を添加することにより、焼成後のパン類中に臭素酸を残存させないか、またはその残存量を減少させることからなる食パン類生地の製造方法、および該パン類生地を焼成することからなる食パン類の製造方法を提供するものである。例文帳に追加
This method for producing middle dough of the bread dough by adding potassium bromate is characterized by adding potassium bromate as an aqueous solution for improving the solubility of the added potassium bromate in the bread dough and for accelerating the chemical decomposition of the bromic acid, and also adding ferrous sulfate and ascorbic acid for not leaving the bromic acid in the bread after baking or reducing its remaining amount. - 特許庁
食パン類生地の作成工程において、臭素酸カリウムを添加するにあたり、パン類生地中において添加された臭素酸カリウムの溶解性を向上させ、臭素酸の化学的な分解を促進するために、臭素酸カリウムを水溶液として添加するとともに、アスコルビン酸を、又は硫酸第一鉄及びアスコルビン酸を添加することにより、焼成後の角型食パン類中に臭素酸を残存させないようにすることからなる角型食パン類の製造方法を提供するものである。例文帳に追加
This method for producing the rectangular bread is provided by adding the potassium bromate as an aqueous solution for improving the solubility of the added potassium bromate in bread dough and promoting the chemical decomposition of the bromic acid on adding the potassium bromate in the production process of the bread dough, and also adding ascorbic acid, or ferrous sulfate and ascorbic acid so as not to leave the bromic acid behind in the rectangular bread after baking. - 特許庁
発酵物の付いた物や、食パン等、加熱の際にアルコール等を多量に発生させる食材を加熱した際に発生する煙や臭いを、完全な酸化反応を行ってから外部に排気する。例文帳に追加
To exhaust smokes or smells after complete oxidation treatment which are generated by heating foodstuffs that generate alcohols, etc., when heating such as foods attached with fermented materials or bread. - 特許庁
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