英和・和英辞典で「発泡清酒」に一致する見出し語は見つかりませんでしたが、 下記にお探しの言葉があるかもしれません。 |
「発泡清酒」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
本発明の酵母を用いた清酒の製造方法は、チロソール高生産性酵母を用いたチロソール高含有清酒や低アルコール清酒或いは発泡性清酒を含む清酒の製造に用いて、香味豊かな新味覚の発酵アルコール飲料を提供することができる。例文帳に追加
The method for producing the Sake using the yeast can be used for producing the Sake including Sake with a high content of tyrosol using a yeast highly producing the tyrosol, low-alcohol Sake or sparkling Sake to provide the fermented alcoholic beverage of the new taste with the rich flavor. - 特許庁
また、搾りたての清酒には溶存炭酸ガスによる微発泡性を持つものもある。例文帳に追加
Some types of sei-shu (clear Japanese sake) are slightly sparkling immediately after they are collected by pressing due to their dissolved carbon dioxide.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
容器内で二次醗酵を行なうことにより発泡性清酒を製造する方法において、容器内にたまった滓を除去することにより、透明な発泡性清酒を得ることを目的としている。例文帳に追加
To obtain a clear sparkling Sake (Japanese rice wine) by removing lees accumulated in a vessel in the case of performing a secondary fermentation in a vessel. - 特許庁
清酒、合成清酒、焼酎、みりん、ビール、果実酒、ウイスキー、ブランデー、原料用アルコール、発泡酒、その他の醸造酒、スピリッツ、リキュール、粉末酒以外の酒類をいう。例文帳に追加
This includes drinks other than refined sake, synthetic sake, shochu (distilled spirit), mirin, beer, fruit wine, whisky, brandy, material alcohol, low-malt beer, other brews, spirit, liqueur and powder liquor.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
爽快さ、飲み易さ、味わいの探さ、油っこい料理との合性、のすべてを満足させる酒質を備え、しかも製造方法が単純で、低コストで製造できる発泡性低アルコール清酒を得る。例文帳に追加
To obtain a sparkling low alcohol Sake which has Sake properties satisfying all of refreshingness, easy drinkability, deep taste, and matchability to oily dishes and can be produced by a simple production method at a low cost. - 特許庁
清酒や発酵調味料発酵調味料、ビール、発泡酒等の酵母アルコール発酵産物から、分子量10000Da以上の画分を分離することにより、チオレドキシンが高純度で含まれるチオレドキシン含有抽出物を製造する。例文帳に追加
This method for producing the thioredoxin-containing extract containing the thioredoxin in high purity is provided by separating fractions having ≥10,000 Da molecular weight from yeast alcohol fermented products such as sake, fermented seasoning, beer, low-malt beer, etc. - 特許庁
ビール、ワイン、清酒、発泡酒、果実酒類、リキュール類などのアルコール飲料が本来有するコク味のある良質な味質を損なわずに、且つ糖質の吸収抑制効果、血糖値上昇抑制効果等の機能性を有するアルコール飲料とその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide an alcoholic beverage having functions to suppress the absorption of sugars and suppress the increase of blood sugar level without deteriorating the characteristic good body taste of alcoholic beverages such as beer, wine, Japanese sake, sparkling liquor, fruit wine and liqueur and provide a method for the production of the beverage. - 特許庁
以下のキーワードの中に探している言葉があるかもしれません。
「発泡清酒」に近いキーワードやフレーズ
専門用語を解説した辞書に「発泡清酒」の解説があります
検索のヒント
- キーワードに誤字・脱字がないか確かめて下さい。
- 違うキーワードを使ってみてください。
- より一般的な言葉を使ってみてください。
その他の役立つヒント
- 検索の仕方で検索方法について調べてみてください。
音声・発音記号のデータの著作権について
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
CMUdict is Copyright (C) 1993-2008 by Carnegie Mellon University. |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |