小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 英和専門語辞典 > 直火焼きするの英語・英訳 

直火焼きするの英語

ピン留め
追加できません(登録数上限)
単語を追加
主な英訳barbecue

クロスランゲージ 37分野専門語辞書での「直火焼きする」の英訳

直火焼きする



「直火焼きする」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 7



例文

式炭焼き窯で黒炭焼き窯と白炭焼き窯に共通する入れから炭の窯だしまでの煩雑で熟練を要する操作を軽減する生産性の高い炭焼き窯を提供する例文帳に追加

To provide a highly productive charcoal oven of a direct firing type, which reduces complex and skill requiring tasks from firing to taking out charcoal from an oven common for black and white charcoal ovens. - 特許庁

竹輪のように、アルミの棒に麩の生地を巻いて、回転させながら直火焼きする例文帳に追加

The process of making kuruma-bu is similar to that of chikuwa, fish sausage, whereby aluminum posts are coated with fresh gluten dough that are roasted over an open fire.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

それにより、串焼きの旨味を最も引き出せる焼きでも、焼き時間や焼き温度を微妙に調節する手間なく、短時間で串焼き全体を均質に焼きあげられ、熟練の技術がなくても、常に軟らかく安定した最良の食感と食味を提供できる。例文帳に追加

As a result of this, it is possible to homogeneously roast the whole spit-roasted food in a short time even by direct fire which can most draw delicious taste of the spit-roasted food, without costing much labor of delicately adjusting roasting time and roasting temperature, and to offer the best palate feeling and taste always soft and stable without having a skilled technique. - 特許庁

均質かつ敏速に串焼き調理ができ、また、の旨味を十分に生かした食感と食味を呈する、柔らかい串焼き食品を提供できる串焼き用加工食材の製造方法を提供する例文帳に追加

To provide a method for producing a spit-roasting processed food material allowing homogeneous and rapid spit-roasting cooking, and capable of offering a soft spit-roasted food which presents palate feeling and taste which sufficiently use delicious taste of direct fire. - 特許庁

ナスをやグリルなどで焼き、すりおろしたショウガやワサビなどを添えて、醤油やポン酢などで味付けをする料理。例文帳に追加

It is a recipe in which eggplant is grilled over an open flame or on a grill, seasoned with a dash of soy sauce or ponzu soy sauce (soy source containing citrus juice) and garnished with some grated ginger or wasabi (Japanese horseradish).発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

また鶏枯節の製造法は、焼き又は煮熟などの加熱処理した鶏肉の胸肉又はささみ肉を、90℃で三日間燻乾燥して、水分含有量を20%以下にし、そして10〜14日間かび付けすることを特徴としている。例文帳に追加

The breast meat of a chicken heat-treated such as grilled or steamed well is smoke-dried at 90°C for three days to its moisture content to 20% or lower and then moulded for 10-14 days. - 特許庁

例文

食肉を炭焼き調理する工程と、前記工程終了後あら熱を取るとともに食肉表面温度が雑菌の繁殖が抑制される温度状態下でガスバリア性合成樹脂フィルムにより真空包装を行う工程とを備えている構成とした。例文帳に追加

A method for producing the processed food comprises a step for directly roasting meat with charcoal fire and a step for carrying out vacuum packaging by a synthetic resin film having a gas barrier property under temperature state in which heat of the meat is removed after finishing the above step and proliferation of various germs on meat surface is suppressed. - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから


直火焼きするのページの著作権
英和・和英辞典情報提供元は参加元一覧にて確認できます。

  
株式会社クロスランゲージ株式会社クロスランゲージ
Copyright © 2020 Cross Language Inc. All Right Reserved.

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2020 Weblio RSS