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美水香の英語
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「美水香」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 18件
四季山水図六曲一双-香雪美術館例文帳に追加
Shiki Sansui-zu (Landscape of the four seasons), a pair of 6 fold screens - Kosetsu Museum of Art発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
香炉釉阿古陀形菊文水指:楽美術館蔵例文帳に追加
Koroyu Akoda-gata Kikumon Mizusashi (a glaze which Jokei RAKU first used for pitcher with chrysanthemum pattern): A property of Raku Museum発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
美容器には、給水タンクから供給される水をミスト化して噴出する各ミストノズルと、芳香皿121に貯留された芳香剤を揮発させて芳香を発生する芳香発生部とが備えられている。例文帳に追加
The beauty instrument comprises mist nozzles for changing water fed from a water tank into mist and jetting the mist, and an aroma generating part for volatilizing the aromatic substance stored in an aroma tray 121 and generating aroma. - 特許庁
美容器には、給水タンクから供給される水をミスト化してミスト噴出口から噴出させる温,冷ミスト発生機構と、芳香皿121に貯留された芳香剤を揮発させて芳香放出孔15aから芳香を放出させる芳香発生部15とが備えられている。例文帳に追加
The beauty instrument comprises a warm/cool mist generating mechanism for changing water fed from a water tank into mist and jetting the mist from a mist spout, and an aroma generating part 15 for volatilizing an aromatic substance stored in an aroma tray 121 and releasing aroma from an aroma outlet 15a. - 特許庁
皮膜形成剤、キャンデリラレジン、無水ケイ酸、非芳香族系溶剤を含有する美爪料を提供するものである。例文帳に追加
This manicure preparation is characterized by comprising a coating film-forming agent, candelilla resin, silicon dioxide, and a non-aromatic solvent. - 特許庁
これを少量急須・ティーパックなどに入れ熱湯を注ぐと、心地よい香り口当たりの良い美味しい味、美しいオレンジ水色の紅花配合ウーロン茶となる。例文帳に追加
Such a process stated above results in getting fine orange-colored safflower- formulated oolong tea having favorable flavor, smoothness to the mouth and good taste when served through putting a small amount of the thus obtained safflower-formulated oolong tea into a tea pot, tea pack, or the like, and pouring boiling water therein. - 特許庁
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「美水香」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 18件
該水産加工品の呈味増強剤を単独で、あるいは香味料組成物とともに用いることにより、種々の水産加工食品、特に魚肉、エビ、カニ製品を美味しくすることができる。例文帳に追加
Various processed marine foods, especially products of fish meat, shrimp and crab are made to be delicious by using the taste increasing agent singly or together with a flavor composition. - 特許庁
次の成分(a)、(b)、(c)および(d) (a)皮膜形成剤 (b)無水ケイ酸 (c)成分(b)に対し0.01質量%から200質量%の水 (d)非芳香族系溶剤 を含有することを特徴とする溶剤系美爪料。例文帳に追加
This solvent based manicure preparation includes following ingredients, (a) a film forming material, (b) silicic anhydride, (c) 0.01 to 200 mass.% of water based on the ingredient (b) and (d) a nonaromatic solvent. - 特許庁
美容器10には、給水タンク22から供給される水を加熱して発生させた温ミストを噴出する温ミストノズル18と、水をベンチュリ効果により冷ミスト化して噴出する冷ミストノズル19と、貯留された芳香剤を揮発させて芳香を発生する芳香発生部15とが備えられている。例文帳に追加
A beauty treatment device 10 is provided with a warm mist nozzle 18 that jets out warm mist generated by heating water fed from a feed-water tank 22, a cold mist nozzle 19 that jets out cold mist formed from water by Venturi effect, and an aroma generation part 15 that volatilizes stored aromatic substance to generate aroma. - 特許庁
従来主流の氷による飲料冷却の問題点である、融解水による飲料希釈と衛生面および飲料希釈による香味悪化を解決すべく、飲み物本来の香味を美味しく安全に楽しめる飲料冷却攪拌食器を提供する。例文帳に追加
To provide a drink cooling stirrer allowing a user to tastefully and safely relish the original flavor of the drink and solving problems in cooling the drink by ice, or a conventional and mainstream method, such as dilution of the drink by meltwater, its sanitation and the deterioration of the flavor due to the dilution. - 特許庁
該魚臭のマスキング剤を単独で、あるいは香味料組成物とともに用いることにより、種々の水産加工食品、特に魚肉製品を美味しくすることができる。例文帳に追加
Various processed marine foods, especially fish meat products are made to be delicious by using the fish smell masking agent singly or together with a flavor composition. - 特許庁
本発明は、エキスの塩基性加水分解およびp−ピバロイロキシ安息香酸による処理を行ってフェルラsppエキスから、美容や皮膚科用として利用可能なフェルチニン(Ia)を製造する。例文帳に追加
Ferutinine (Ia) usable in the cosmetic and dermatological field is produced from Ferula spp extracts by carrying out basic hydrolysis of the extracts and treatment with p-pivaloyloxybenzoic acid. - 特許庁
呈味増強効果を有し、添加したときに異味・異臭として感じることがなく、かつ、素材の美味しさのみを引き立てるような水産加工品の呈味増強剤、およびそれを含有する香味料組成物の提供。例文帳に追加
To provide a taste increasing agent for processed marine products having taste increasing effect, free from disagreeable taste and smell in the case of using the agent as an ingredient and promoting exclusively the deliciousness of the raw material, and to provide a flavor composition containing the agent. - 特許庁
顔料、パール剤、ラメ等の微粒子の沈降を防止するため水を含有した混合溶剤(非芳香族系溶剤/水)を用いても、経時変褪色を抑制し、実質的に色調の変化が感知できない淡色系美爪料を提供すること。例文帳に追加
To provide a light-colored manicure preparation in which discoloration with time is suppressed and change in color tone can substantially not be detected even when a mixed solvent (a non-aromatic solvent/water) containing water is used in order to prevent sedimentation of a pigment, a pearl, lame, or the like. - 特許庁
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