薄力粉の英語
はくりきこ追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 weak flour
「薄力粉」を含む例文一覧
該当件数 : 18件
知ってる? 薄力粉とテープがあれば➡例文帳に追加
Did you know? with flour and tape - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
薄力粉適性の高い小麦とその作出方法例文帳に追加
WHEAT HAVING HIGH SUITABILITY FOR SOFT FLOUR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
ぶつ切りにしたフグの身を薄力粉でまぶして、油で揚げたものである。例文帳に追加
Chopped pufferfish meat is coated with flour and deep-fried in oil.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
うどんの麺は、薄力粉・中力粉に若干の塩を加えた生地から作られる。例文帳に追加
Udon noodles are made from dough made by mixing two types of wheat-flour, soft wheat-flour and semi-hard wheat-flour, and applying some salts.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
白こし餡(手亡豆等の隠元豆、あるいは白小豆の餡)と薄力粉をまぜて蒸したものに砂糖水をくわえねりあげたもの。例文帳に追加
White bean paste (white kidney bean or white azuki bean paste), and weak wheat flour are mixed and steamed to which sugar water is added.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
薄力粉、鶏卵、冷水を軽く混ぜ合わせて衣を作り、食材をくぐらせ160~180℃の油で揚げる。例文帳に追加
A light batter is made of cold water, eggs and wheat flour, and the ingredients are dipped into the batter and deep fried using oil at a temperature of 160 to 180 degrees Celsius.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
天ぷらを作る時に天ぷらだねにつけた、薄力粉と溶き卵と水からなる液状の衣が、油に入れる際に少量ずつたねから離れる。例文帳に追加
When frying tempura, the fluid batter of soft flour and beaten egg is removed from tempura ingredients by bits.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
Weblio例文辞書での「薄力粉」に類似した例文 |
|
「薄力粉」を含む例文一覧
該当件数 : 18件
中力粉および/または薄力粉を75〜85℃の条件下で5〜15分間間接加熱することを特徴とするホットケーキ用熱処理小麦粉。例文帳に追加
The heat-treated wheat flour for pancake is produced by indirectly heating medium wheat flour and/or soft flour at 75-85°C for 5-15 min. - 特許庁
本発明では、調味食品において、破砕した玉葱の内部にバターを浸透させるとともに、玉葱の表面を薄力粉で被覆することにした。例文帳に追加
This seasoned food is obtained by penetrating butter into the inside of crushed onion, and coating the surface of onion with weak flour. - 特許庁
パスタ類の主原料にデュラムセモリナ粉と小麦粉の強力粉及び薄力粉を用い、これに牡蠣の粉末またはペーストもしくは牡蠣エキス及び酒類または水を配合した後、主原料と混練して調製する。例文帳に追加
This method for producing the pasta is characterized by adding oyster powder, paste or extract and a liquor or water to durum semolina flour, strong wheat flour and weak wheat flour as main raw materials and then kneading the mixture. - 特許庁
この調味食品は、破砕した玉葱の内部に加熱溶融したバターを浸透させた後に、薄力粉を混入し、その後、乾燥させることにより製造することにした。例文帳に追加
The method for producing the seasoned food comprises penetrating heated melted butter into the inside of crushed onion, and mixing weak flour with the product followed by drying. - 特許庁
薄力粉と、澱粉及び加工澱粉から選択される1種又は2種以上を組合せ、粗蛋白量が4.5質量%以上、8.7質量%未満である穀粉類を含有する中華まん類。例文帳に追加
The Chinese meat bun contains grain flour obtained by combining soft flour with one or more kinds of starch and modified starch and has a crude protein content of ≥4.5 mass% and <8.7 mass%. - 特許庁
米飯及び/又は惣菜を含む具材と、この具材全面を包容する包容体とを具備し、前記包容体は、薄力粉、強力粉、及び油脂を含む混練加熱物であることを特徴とする加工食品。例文帳に追加
The processed food comprises an ingredient containing the cooked rice and/or the prepared food and a wrapping body for wrapping whole surface of the ingredient and the wrapping body is a kneaded and heated product containing soft flour, strong flour and oil and fat. - 特許庁
特に、ピザ用生地は、強力粉を40〜60重量%と、薄力粉を5〜25重量%と、抹茶を0.5〜5.0重量%と、ドライイーストを0.5〜2.0重量%と、水を25〜45重量%と、塩を0.3〜3重量%とを混ぜ合わせたものとした。例文帳に追加
The dough for the pizza is especially prepared by mutually mixing 40-60 wt.% of the strong flour with 5-25 wt.% of the soft flour, 0.5-5.0 wt.% of the powdered green tea, 0.5-2.0 wt.% of a dry yeast, 25-45 wt.% of water and 0.3-3 wt.% of salt. - 特許庁
主に米粉を含む原料から製造された米パン粉粒子に、澱粉、食物繊維および薄力粉の群から選ばれる少なくとも1つの粉末材料を混合して米パン粉粒子間に介在させたことを特徴とするフライ用米パン粉。例文帳に追加
The rice bread crumbs for fry are obtained by adding at least one powdery material selected from starch, dietary fibers and soft wheat flour to rice bread grains produced from raw material consisting mainly of rice powder to make them lie between the rice bread grains. - 特許庁
|
|
薄力粉のページの著作権
和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
This page uses the JMdict dictionary files. These files are the property of the Electronic Dictionary Research and Development Group, and are used in conformance with the Group's licence. | |
DBCLS Home Page by DBCLS is licensed under a Creative Commons 表示 2.1 日本 License. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License |
|
Copyright © 2024 CJKI. All Rights Reserved |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |