意味 | 例文 (29件) |
赤身の魚の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 fish with red flesh
「赤身の魚」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 29件
赤身魚肉の変色防止方法例文帳に追加
METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF RED FISH MEAT - 特許庁
赤身魚類の処理方法例文帳に追加
PROCESSING METHOD FOR RED MEAT FISH - 特許庁
赤身魚肉の色調保持方法及び生食用赤身魚肉例文帳に追加
METHOD FOR MAINTAINING COLOR TONE OF RED FISH MEAT, AND RED FISH MEAT TO BE EATEN RAW - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
Weblio例文辞書での「赤身の魚」に類似した例文 |
|
赤身の魚
a fish that has white meat and red skin
a freshwater fish called 'yoshinobori'
a fish, called conger eel
「赤身の魚」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 29件
赤身魚晒し肉とその製造方法、赤身魚肉加工食品とその製造方法及び畜肉混合赤身魚肉加工食品とその製造方法例文帳に追加
PRODUCTION OF BLEACHED MEAT OF RED MEAT FISH, ITS PRODUCTION PROCESSED FOOD OF RED MEAT FISH MEAT, ITS PRODUCTION, PROCESSED FOOD OF RED MEAT FISH MEAT MIXED WITH LIVESTOCK MEAT AND ITS PRODUCTION - 特許庁
加工食品の製造に使用するマグロ属の魚類の赤身肉の処理方法。例文帳に追加
To provide a method for treating dark flesh of Thunnus, used for producing processed food. - 特許庁
板付き蒲鉾では白身魚の白身の部分のみを使用し、赤身や血合い肉は用いない。例文帳に追加
The kamaboko with a wooden board uses only the white-meat part of whitefish, eschewing the red-meat part or the meat that's rust-colored due to blood.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
赤身肉、魚、鶏肉、レンズマメ、豆類のほか、鉄分が添加されたシリアルなどの食品に含まれている。例文帳に追加
it is found in red meat, fish, poultry, lentils, beans, and foods with iron added, such as cereal.発音を聞く - PDQ®がん用語辞書 英語版
赤身魚肉を生のまま加工した食品の早期変色を防止すること。例文帳に追加
To provide a method for preventing early discoloration of a food of processed raw red fish meat. - 特許庁
赤身魚肉に対して魚肉のpHが6〜7になる量のアルカリ化剤と0.0125〜2.0重量%の二酸化ケイ素を添加することを特徴とする赤身魚肉の色調保持方法である。例文帳に追加
The method for keeping the color tone of red fish meat includes adding an alkaline agent at such an amount as to make the fish meat have pH 6-7, and 0.0125-2.0 wt.% of the silicon dioxide to the red fish meat. - 特許庁
非加熱の赤身魚肉およびその加工品を常温に保管しても、赤身魚肉特有の赤色の退色を抑制することができる退色抑制剤を提供することである。例文帳に追加
To provide a discoloration inhibitor capable of inhibiting discoloration of red peculiar to red-fleshed fish meat even if non-heated red-fleshed fish meat and a processed product thereof are stored at normal temperature. - 特許庁
食用の養殖魚、特に赤身魚の血合い肉の短期間の劣化による鮮度低下による旨味、風味の低下、悪臭の発生を抑制する。例文帳に追加
To provide a method for suppressing lowering of deliciousness and flavor and production of odor smell each caused by freshness deterioration of edible cultured fish, especially dark meat of fish with red flesh for a short period. - 特許庁
意味 | 例文 (29件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「赤身の魚」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |