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食用硬化油の英語

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和英日本標準商品分類での「食用硬化油」の英訳

食用硬化油(食用精製加工油脂を除く。)

読み方しょくようこうかゆしょくようせいせいかこうゆしをのぞく。)、ショクヨウコウカユ(ショクヨウセイセイカコウユシヲノゾク。)

Hydrogenated oils, edible (except shortenings)

「食用硬化油」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 10



例文

食用硬化油脂およびその製造方法例文帳に追加

EDIBLE HYDROGENATED OIL AND FAT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

カロテノイド、食用硬化油、乳化剤、多価アルコールおよび水を含有することを特徴とする水中型カロテノイド製剤。例文帳に追加

The oil-in-water carotenoid preparations contain carotenoid, edible hardened oil, an emulsifier, polyhydric alcohol, and water. - 特許庁

食用を水素添加して得られた、融点が45〜65℃、ヨウ素価が5〜45の硬化からなるローソク用ワックス及び該ワックスから製造されたローソクである。例文帳に追加

The candle is manufactured from the wax. - 特許庁

ニッケル触媒を用いて、反応温度80〜130℃で硬化することを特徴とするトランス酸生成量の少ない食用脂の製造方法を用いて食用脂を製造する。例文帳に追加

The hardened oil as edible oil and fat is produced by using a production method using nickel catalyst, for edible oil and fat which hardens at reaction temperature of 80-130°C and has less production amount of trans acid. - 特許庁

本発明のパン用脂組成物は、食用脂中に融点50℃以上の硬化を1〜20重量%含むことが好ましく、レシチン中に酵素分解レシチンを50〜9重量%含有することが好ましい。例文帳に追加

Preferably, the oil and fat composition for the bread contains 1-20 wt.% hydrogenated oil having50°C melting point based on the edible oil and fat, and 50-9 wt.% enzymically hydrolyzed lecithin based on the lecithin. - 特許庁

トランス異性体を含有しない、天然の固体脂及びそれらの分別食用脂の極度硬化を原料とし、品質が良好で保存における品質変化の無いマーガリン、ショートニング、フィリング用可塑性脂組成物の提供。例文帳に追加

To obtain a plastic oil and fat composition for margarine, shortening and filling, containing no transisomer, having as the raw material, natural solid fat, its separated oil, and extremely hardened oil of edible oil and fat, excellent in quality, and causing no quality change in preservation, and to provide a method for producing plastic oil and fat food. - 特許庁

例文

カプサイシンに代表されるカプサイシノイドを含有する融点−15〜60℃の食用脂を芯物質として、タンパク質とコアセルベート化剤により壁膜が成形され、トランスグルタミナーゼを壁膜の硬化架橋剤として用いた食用マイクロカプセル。例文帳に追加

The edible microcapsule is characterized by using an edible oil or fat containing a capsaicinoid represented by the capsaicin and having a melting point of -15 to 60°C as a core substance, forming a wall membrane from a protein and a coacervating agent, and using a transglutaminase as a curing crosslinking agent for the wall membrane. - 特許庁

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「食用硬化油」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 10



例文

(a)ジグリセリン脂肪酸エステルおよび/またはトリグリセリン脂肪酸エステルと、(b)食用硬化油とをポテト生地に添加することを特徴とする成形ポテトスナックの割れ防止および食感改善方法。例文帳に追加

The method of prevention of crack and improvement in texture of each molded potato snack includes adding (a) a diglycerol fatty acid ester and/or a triglycerol fatty acid ester and (b) edible hydrogenated oil, to the potato dough. - 特許庁

硬化性タンパク質と水と食用脂とからなるバッター液、及びバッター液の周囲に塗される分が付与された粉粒状クリスピー食材を衣材として種具材に塗すことにより電子レンジ調理用ノンフライ揚げ物様食品とする。例文帳に追加

The non-fried food like fried food for microwave oven cooking is produced by applying a batter liquid comprising thermosetting protein, water and edible oil and fat to an ingredient, and coating the resultant ingredient with granular crispy food material. - 特許庁

例文

ポリウレタン等の熱硬化性樹脂を廃食用等の液状分解剤と混合して連続的に熱分解する方法であって、粉末状の熱硬化性樹脂と液状分解剤のスラリー状混合物をスクリュー式の押出機9から配管14を介して熱分解器1に連続的に供給する。例文帳に追加

In the continuous thermal decomposition of a thermosetting resin such as polyurethane, etc., by mixing the thermosetting resin with a liquid decomposing agent such as a waste edible oil, etc., a slurry mixture of a powdery thermosetting resin and the liquid decomposing agent is continuously fed from a screw-type extruder 9 through piping 14 to a pyrolysis apparatus 1. - 特許庁

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