Danish pastryとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 デニッシュペストリー
Danish pastryの |
「Danish pastry」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
The bread 1 is obtained by making Danish pastry dough and French bread dough separately, wrapping the Danish pastry dough in the French bread dough and baking them.例文帳に追加
デニッシュ・フランスパン1は、デニッシュ生地とフランスパン生地を作り、デニッシュ生地をフランスパン生地で包み込んだものを焼成することにより得られる。 - 特許庁
To relatively easily obtain a Danish pastry having a pretty boat-shape with a dent for placing a filling, especially to provide a method for preparing a Danish pastry having a pretty boat-shape and eliminating the need for a step to place the filling before baking.例文帳に追加
フィリングを載せるためのくぼみを有する、きれいな舟形形状のデニッシュを、比較的容易な方法で入手すること、特に、焼成前の段階でフィリングを乗せる必要のない、きれいな舟形形状を有するデニッシュの製造方法を提供することになる。 - 特許庁
The boat-shaped Danish pastry having a pretty form is produced by placing a folded surface of a Danish pastry dough perpendicular to a bottom surface and a wall surface of a baking mold or using a twist dough, thereby dispersing direction of swelling or compensating the swelling.例文帳に追加
デニッシュ生地の折層面を、焼き型の底面および壁面に対し、垂直に近くなるように配置したり、ツイスト生地を使用することで、膨らみの方向を分散したり、また膨らみを相殺することにより、きれいな形状の舟形状デニッシュを得ることができるようになる。 - 特許庁
To provide fat spread for pastry, with which well-puffed layered wheat-flour swollen food such as pie or danish pastry can be produced.例文帳に追加
本発明の目的は、浮きの良いパイ、デニッシュペーストリーなどの層状小麦粉膨化食品を製造することのできる、ペーストリー用ファットスプレッドを提供することである。 - 特許庁
The central part of Danish and French bread 1 is composed of a Danish pastry part 2 where plural thin bread layers are stacked in such a way as to form a layer structure and a French bread part 3 exists outside the central part.例文帳に追加
デニッシュ・フランスパン1の中心部分は、薄いパン層が何層も重なったデニッシュ部分2となっており、その外側はフランスパン部分3となっている。 - 特許庁
To provide a method for producing laminated dough for obtaining a laminated bakery food having a good body taste and a laminated bakery product represented by pie, Danish pastry or sweet roll having the characteristics.例文帳に追加
良好なコク味を有する層状ベーカリー食品を得るための積層状生地の製造方法、及び、該特徴を有するパイやデニッシュ、あるいはスイートロールに代表される層状ベーカリー食品を提供すること。 - 特許庁
To provide a sheet-like oil and fat processed food for producing layered flour puffed foods such as croissant, Danish pastry and pie having good palatability, texture and float and the layered flour puffed food using the same oil and fat processed food.例文帳に追加
口溶け、食感、浮きが共に良好なクロワッサン、デニッシュ、パイなどの層状小麦粉膨化食品を製造するためのシート状油脂加工食品及びこれを用いた層状小麦粉膨化食品を提供する。 - 特許庁
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Wiktionary英語版での「Danish pastry」の意味 |
Danish pastry
語源
So named because they were introduced to the United States via Copenhagen.[1]
名詞
Further reading
- Danish pastry on Wikipedia.
参照
- ^ Harold McGee, chapter 10, in On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen (in English), Scribner, 2004, →ISBN: “What Americans call “Danish” pastries also originated in Vienna goods, but were introduced to the United States via Copenhagen. In the 19th century, Danish bakers took a basic Viennese enriched bread dough and added even more layering butter, thus making a lighter, crisper pastry than the original.”
ウィキペディア英語版での「Danish pastry」の意味 |
Danish (pastry)
出典:『Wikipedia』 (2011/07/11 10:46 UTC 版)
「Danish pastry」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
To produce a bakery product having a sufficient expansion of the bakery product, maintaining a just baked crispy eat feeling and having a compounded laminated structure consisting of a laminated dough such as a danish pastry, croissant, etc., with a cookie dough.例文帳に追加
ベーカリー製品の浮きが十分であり、焼きたてのクリスピーな食感が持続する、デニッシュペストリー、クロワッサン生地等の積層生地とクッキー生地とからなる複合積層構造を有するベーカリー製品の提供。 - 特許庁
The laminated swollen foods such as a Danish pastry, crescent roll or pie, which are well swollen and has good flavor and palate feeling of crispy light palate feeling can be produced by the method for producing the laminated swollen food.例文帳に追加
本発明の層状膨化食品の製造方法により、膨れが良く、サックリと軽い食感の風味及び食感が良好なデニッシュペストリー、クロワッサン、パイなどの層状膨化食品を製造することができる。 - 特許庁
To provide a water-in-oil emulsified oil and fat composition which has good sweetness and is nonsticky, and with which a Danish pastry and pie excellent in floating, an inner layer, and crispiness can be made when used as a roll-in oil and fat composition.例文帳に追加
良好な甘みを有し、べたつきがない油中水型乳化油脂組成物、特にロールイン用油脂組成物としてデニッシュペストリーやパイに用いた場合、浮きや内層や歯切れが良好なデニッシュペストリーやパイを製造することができる油中水型乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁
To provide a method for efficiently producing sheet-like solid oil and fat excellent in extensibility when taken out from a freezer and immediately used for a roll-in type oil and fat for pie, Danish pastry, or the like, and stably continuing the excellent extensibility with the lapse of time.例文帳に追加
冷蔵庫から取り出した直後であっても、パイ、デニッシュペストリー等のロールイン用油脂として用いる際の展延性に優れるとともに、優れた展延性が経時的に安定なシート状固体油脂を効率よく製造する方法を提供する。 - 特許庁
To obtain a puff-improving agent capable of remarkably improving puff of goods having flaky palatability such as Danish pastry, croissant, pie, fried pie and the like and improving disintegration in the mouth and processability of a fat and oil composition for roll-in by bringing the composition to contain the puff-improving agent.例文帳に追加
デニッシュペーストリー、クロワッサン、パイ、フライドパイ等のフレーキーな食感をもった製品のパフ性を著しく改良でき、且つロールイン用油脂組成物に含有させることにより該油脂組成物の口溶け及び作業性を改良できるパフ性改良剤を提供すること。 - 特許庁
To provide a method for producing a laminar food having a flaky inner layer and outer layer and a variety of tastes in the laminar food represented by croissant, Danish pastry, pie, etc., and to obtain a laminar food having excellent appearance, volume, palatability and flavor produced by the production method.例文帳に追加
クロワッサン、デニッシュやパイなどに代表される層状食品において、フレーキーな内層と外観を有し且つ味のバラエティーに富んだ層状食品の製造法、並びに該製造法によって製造される外観、ボリューム、食感、風味の優れた層状食品を提供すること。 - 特許庁
To provide a water-in-oil type emulsion composition to be rolled in, which is used in production of a layered risen wheat flour food such as a pie or a Danish pastry, is excellent in workability, can provide a baked product with beautiful inner layers without reducing production efficiency such as lowering a fermentation temperature, and can render a mild juicy texture.例文帳に追加
パイ、デニッシュペストリーなどの層状膨化小麦粉食品を製造する際に用いられるロールイン用油中水型乳化組成物であって、作業性に優れ、発酵の温度を低くするなど製造効率を減ずることなく美しい内層の焼成品が得られ、且つ、口当たりの良いジューシー感を呈することができるロールイン用油中水型乳化組成物を提供することにある。 - 特許庁
This bakery product is produced by wrapping the cookie dough with the laminated dough such as the danish pastry dough, croissant dough, etc., and performing operations of rolling and folding, or overlapping the laminated dough with the cookie dough of the same size, performing the rolling and folding, forming the obtained compounded laminated dough and then baking.例文帳に追加
デニッシュペストリー生地またはクロワッサン生地等の積層生地でクッキー生地を包み込み、圧延、折り畳み操作するか、または、同じ大きさの積層生地とクッキー生地とを重ねあわせ、圧延、折り畳み操作により得られる複合積層生地を成型後、焼成するベーカリー製品の製造方法である。 - 特許庁
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