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「Melted cheese!」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 10件
cheese melted with ale or beer served over toast発音を聞く 例文帳に追加
溶かしたチーズにエールかビールを混ぜてトーストにのせたもの - 日本語WordNet
hot cheese or chocolate melted to the consistency of a sauce into which bread or fruits are dipped発音を聞く 例文帳に追加
ソースの濃さに溶かした温かいチーズやチョコレートで、パンや果物につける - 日本語WordNet
This heat-resistant processed cheese is obtained by adding a molten salt to natural cheese, heating and melting the resultant so as to be at 95-120°C, and thereafter keeping or not keeping the temperature of the thus melted mixture at the same level as mentioned above.例文帳に追加
ナチュラルチーズに溶融塩を添加し95〜120℃に加熱溶融して、同温度に保持し又は保持することなく耐熱性を有するプロセスチーズを得る。 - 特許庁
The smoked cheese-like food product having heat-resistant shape retention and having good flavor and tissue, is produced by: adding 0.1-3 wt.% pre-cooked cheese and molten salt to raw material natural cheese to melt the mixture with heat at 85-100°C in an emulsifier; and smoking the cheese cased after melted with heat and cooled.例文帳に追加
原料ナチュラルチーズに対して0.1〜3重量%のプレクックドチーズ、溶融塩を添加し、乳化釜において85〜100℃で加熱溶解し、加熱溶解、冷却後ケーシングしたチーズを燻製処理することにより、風味や組織が良好で耐熱保形性を有するスモークチーズ様食品を製造する。 - 特許庁
The method for producing mayonnaise-like emulsified substance using cheese comprises beating a mixture containing cheese, melted salt and water to prepare an emulsified substance followed by mixing and beating the emulsified substance, edible oil and fat and an acidifier to form a mayonnaise-like emulsified substance.例文帳に追加
チーズ、溶融塩及び水を含む混合物を撹拌し、乳化物を調製した後、その乳化物と食用油脂と酸味料とを混合、撹拌して、マヨネーズ様乳化物を形成することを特徴とするマヨネーズ様乳化物の製造方法。 - 特許庁
This cheese with rice cake-like palate feeling is obtained by incorporating a stock cheese with the fat/protein ratio being or adjusted to 2.5-5.0 with 4-45 wt.% of starch and 0.1-5.0 wt.% of melted salt followed by emulsifying the mixture under heating.例文帳に追加
脂肪/タンパク質の割合が、2.5〜5.0である原料チーズ又は、脂肪/タンパク質の割合を2.5〜5.0に調整した原料チーズに対して、澱粉を4〜45重量%及び溶融塩を0.1〜5.0重量%となるように添加し、加熱乳化することにより餅様の食感を有するチーズを得る。 - 特許庁
The separate liquid-state basil sauce put in a container with a lid contains 0.05-5 wt.% of crystalline cellulose and 0.5-15 wt.% of melted cheese (in terms of natural cheese) in its aqueous phase part, and has a viscosity of 1-30 Pa s when temporarily emulsified.例文帳に追加
水相部に結晶セルロースを0.05〜5%、および溶融したチーズを0.5〜15%(ナチュラルチーズ換算)含有してなり、一時的に乳化した際の粘度が1〜30Pa・sである蓋付き容器入り分離液状バジルソース。 - 特許庁
To provide a frozen pasta sauce having a peculiar eat taste not conventionally available, having cheese not uniformly melted on re-heating for eating, while harmonizing the eat tastes of the cheese with the sauce, presenting each of the eat tastes and having the eat taste not made as one unit; and a method for producing the same.例文帳に追加
摂食する際の再加熱時にチーズがソース中に均一に溶解されず、チーズの食味とソースの食味が調和しているが、それぞれの食味が存在し、食味が一体化されてはいない従来にない独特の食味を有する冷凍パスタソースおよびその製造方法を提供すること。 - 特許庁
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