butter fatとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 バター脂(し)、乳脂肪
butter fatの |
butter fatの学習レベル | レベル:21 |
「butter fat」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 64件
FRACTIONATION OF BUTTER FAT例文帳に追加
バター脂の分別方法 - 特許庁
FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM AND BUTTER CREAM例文帳に追加
バタークリーム用油脂組成物及びバタークリーム - 特許庁
OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM例文帳に追加
バタークリーム用油脂組成物 - 特許庁
the fat of butter and lard, called shortening発音を聞く 例文帳に追加
ショートニングというバターやラードの脂肪 - EDR日英対訳辞書
BUTTER FLAVOR OIL-IN-WATER EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
バター風味水中油型乳化油脂組成物 - 特許庁
WATER-IN-OIL EMULSIFIED OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR BUTTER CREAM例文帳に追加
バタークリーム用油中水型乳化油脂組成物 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「butter fat」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 64件
EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR BUTTER CAKE AND BUTTER CAKE USING THE SAME例文帳に追加
バターケーキ用乳化油脂組成物および該乳化油脂組成物を用いたバターケーキ類 - 特許庁
The frozen dessert contains oil and fat, and butter milk.例文帳に追加
本発明の冷菓は、油脂と、バターミルクとを含有することを特徴とする。 - 特許庁
This oil-in-water emulsified fat comprises a water phase component produced when butter oil is produced from cream or butter.例文帳に追加
クリーム又はバターからバターオイルを製造する際に生じる水相成分を含有する水中油型乳化脂。 - 特許庁
ALTERNATIVE OIL AND FAT FOR COCOA BUTTER HAVING GOOD THERMOSTABILITY AND MELTABILITY IN MOUTH AND CHOCOLATE COMPOSITION CONTAINING THE SAME例文帳に追加
耐熱性及び口溶性の良いココアバター代替油脂及びそれを含有するチョコレート組成物 - 特許庁
To provide a water-in-oil emulsified oil-and-fat composition with which natural butter flavor can be obtained in bakery food even when using a small amount of butter or no butter.例文帳に追加
バター使用量が少なくても或いは全く用いなくてもベーカリー食品において自然なバター風味が得られる油中水型乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁
To provide hard butter comprising a Borneo fractional fat usable as a substitute for cocoa butter, and excellent in snapping propeties, meltability in the mouth, and heat resistance when used for chocolate; and to provide a method for producing the hard butter.例文帳に追加
カカオバター代用脂として使用することができ、チョコレートに使用した場合に、スナップ性、口溶け、耐熱性が良好であるボルネオ脂分別脂及びその製造法を提供する。 - 特許庁
To provide a butter-cake dough for making butter-cakes having a high fat content and a moist texture with a less dry feeling, particularly, a butter-cake dough with high dough stability for making baumkuchen having excellent quality and a light texture.例文帳に追加
ぱさつきが抑制されしっとりした食感の油分含量の高いバターケーキ、とくに、生地安定性が高く、良好な品質の軽い食感のバームクーヘンを得ることができる、バターケーキ生地を提供すること。 - 特許庁
This layered food is such as to use an inserted oil-and-fat composition comprising an oil-and-fat composition having scorched butter flavor.例文帳に追加
焦がしバター風味を有する油脂組成物を含んでなる折り込み用油脂組成物を用いた層状食品。 - 特許庁
|
|
butter fatのページの著作権
英和辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License |
|
Copyright © 2024 CJKI. All Rights Reserved | |
Copyright © 2024 Cross Language Inc. All Right Reserved. | |
CMUdict | CMUdict is Copyright (C) 1993-2008 by Carnegie Mellon University. |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「butter fat」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |