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kuzumochiとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 葛餅 葛餅(くずもち、くず餅)は、日本で作られる葛粉を使用した和菓子。
「kuzumochi」を含む例文一覧
該当件数 : 11件
"Kuzumochi" are Japanese cakes made of kuzuko (kudzu starch).発音を聞く 例文帳に追加
葛餅、(くずもち、くず餅)は、葛粉から作られる和菓子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The color of kuzumochi is transparent to translucent and it has a unique texture with smoothness and elasticity.発音を聞く 例文帳に追加
色は透明~半透明で、ぷるんとした独特の食感がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
a Japanese confectionary that is made by heating up water and arrowroot starch until it is pasty, and setting it to harden in a wooden frame, called 'kuzumochi'発音を聞く 例文帳に追加
葛粉を水でといて火にかけて練り,木枠に入れて固めた菓子 - EDR日英対訳辞書
a Japanese confectionary that is made by mixing flour, water and other ingredients to arrowroot starch and steaming it on a wooden frame, called 'kuzumochi'発音を聞く 例文帳に追加
葛粉に小麦粉などを混ぜて水でこね,木枠に流し入れて蒸した菓子 - EDR日英対訳辞書
There is another kind of kuzumochi which is made of fermented wheat flour and mainly eaten in Kanto Region.発音を聞く 例文帳に追加
久寿餅は、小麦粉を発酵した物で作り、主に関東地区で食べられている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Kuzumochi in Okinawa are made of sweet potato starch called imokuzu instead of kuzuko.発音を聞く 例文帳に追加
また沖縄でのくず餅は葛粉の代わりに芋くずと呼ばれるサツマイモデンプンからつくられる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
This kuzumochi are made of starch refined from wheat flour and fermented by lactic acid bacteria, and have a unique flavor.発音を聞く 例文帳に追加
これは小麦粉から精製したデンプンを乳酸菌で発酵させたものであり、独特の風味がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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Wiktionary英語版での「kuzumochi」の意味 |
「kuzumochi」を含む例文一覧
該当件数 : 11件
However, the way to serve kuzumochi is similar to that of western-Japan, sprinkled with soy flour or dark molasses.発音を聞く 例文帳に追加
ただし、食べ方は関西風の葛餅同様、黄粉(きなこ)をまぶす他、黒蜜などでも賞味する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Sugar may be added to the dough, but it tastes much sweeter if sprinkled over the completed kuzumochi.発音を聞く 例文帳に追加
生地に砂糖を入れることもあるが、でき上がったものに砂糖をかけたほうがより強く甘味を感じられる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
In late Edo period, people started to call those made of fermented wheat flour also kuzumochi (in different Chinese characters).発音を聞く 例文帳に追加
江戸後期に入り、小麦粉を発酵したものから作られた菓子もくずもち(久寿餅)とよばれるようになった。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Though these two kinds of kuzumochi are often confused, those of eastern Japan made of fermenting wheat flour starch and those in western Japan made of hon-kuzu (real kudzu powder) are completely different from each other, including their recipes and historical backgrounds.発音を聞く 例文帳に追加
混同される事も多いが、東日本の小麦粉澱粉を発酵させて作る久寿餅と西日本の本葛から作る葛餅は製法・歴史的経緯含め全く別のものである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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