小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

malt wortとは 意味・読み方・使い方

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

意味・対訳 麦芽汁


英和商品・サービス国際分類名での「malt wort」の意味

Malt wort


「malt wort」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 30



例文

METHOD FOR PRODUCING WORT USED FOR PRODUCING FERMENTED MALT LIQUOR例文帳に追加

発酵麦芽飲料製造用麦汁の製造方法 - 特許庁

MALT BEVERAGE WITH REDUCED WORT OFF-FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

麦汁オフフレーバーが低減された麦芽飲料およびその製造方法 - 特許庁

To provide wort and a malt extract each having extremely high content of GABA, to provide a method for producing the wort and the malt extract, and non-alcoholic food and drink containing the wort and the malt extract.例文帳に追加

ギャバ含有量が極めて高い麦汁およびモルトエキス、それらの製造方法ならびにそれを含む非アルコール性飲食品の提供。 - 特許庁

BEER-FLAVORED UNFERMENTED MALT BEVERAGE REDUCED IN UNPLEASANT WORT FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

不快な麦汁フレーバーが低減された未発酵のビール風味麦芽飲料およびその製造方法 - 特許庁

WORT AND MALT EXTRACT, METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND NON-ALCOHOLIC FOOD AND DRINK CONTAINING THE SAME例文帳に追加

麦汁およびモルトエキス、それらの製造方法ならびにそれを含む非アルコール性飲食品 - 特許庁

To provide a method for producing an alcohol-free malt beverage in which unpleasant wort flavor is reduced.例文帳に追加

不快な麦汁フレーバーが低減された無アルコール麦芽飲料の製造方法の提供。 - 特許庁

例文

To provide an unfermented malt beverage reduced in unpleasant wort flavor and having beer flavor; and to provide a method for producing the malt beverage.例文帳に追加

不快な麦汁フレーバーが低減され、ビール風味を備えた未発酵の麦芽飲料とその製造方法の提供。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

クロスランゲージ 37分野専門語辞書での「malt wort」の意味

malt wort


「malt wort」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 30



例文

The method for producing the malt alcoholic beverage involves adding isoxanthohumol to wort or a wort treated liquor in a step after the wort boiling step.例文帳に追加

本発明は、麦芽アルコール飲料を製造するに際し、麦汁煮沸工程よりも後の工程において麦汁又はその処理液にイソキサントフモールを添加することを特徴とする。 - 特許庁

This method for producing the malt alcoholic liquor is characterized by adding a solution containing a saccharide capable of being fermented with yeast at least once per one to three days, in a process for fermenting a wort prepared from only malt or a wort prepared from the malt and auxiliary materials.例文帳に追加

麦芽のみから調製した麦汁又は麦芽および副原料から調製した麦汁の発酵工程において、酵母が発酵可能な糖類を含む溶液を、1〜3日間の間隔で少なくとも1回添加して発酵を行なうことを特徴とする麦芽アルコール飲料の製造法。 - 特許庁

In the method for producing a beer-flavored unfermented malt beverage includes the process for reducing the unpleasant wort flavor by making the wort and adsorbent come in contact with each other, the contact between the wort and the adsorbent is performed in the process for filtering the wort, and the beer-flavored unfermented malt beverage is produced by the method.例文帳に追加

麦汁と吸着剤とを接触させることによって不快な麦汁フレーバーを低減させる工程を含んでなる未発酵のビール風味麦芽飲料の製造方法であって、麦汁と吸着剤との接触が麦汁の濾過工程において行われる製造方法と、その方法により製造された未発酵のビール風味麦芽飲料。 - 特許庁

Here for improving the fermentability of the early flocculating malt in the production of beer or sparkling wine, tannin is added to wort prior to the addition of yeast, to wort after the addition of yeast, or to yeast to be added to wort, and they are processed.例文帳に追加

本発明において、早凝性麦芽の発酵性を改善するには、ビール又は発泡酒の製造工程において、タンニン酸を、酵母添加前の麦汁へ或いは酵母添加後の麦汁発酵液へ、又は、麦汁添加用酵母へ添加し、処理する。 - 特許庁

The method for producing a low-sugar fermented malt beverage includes performing wort filtration during a step of saccharization.例文帳に追加

発酵麦芽飲料の製造方法であって、糖化工程中で麦汁濾過を行うことを特徴とする製造方法。 - 特許庁

MALT BEVERAGE WITH REDUCED WORT OFF-FLAVOR BY HEAT-TREATED TERPENE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

加熱処理されたテルペンにより麦汁オフフレーバーが低減された麦芽飲料およびその製造方法 - 特許庁

To provide an unfermented malt beverage having beer taste with reduced unpleasant wort flavor, and to provide a method for producing the beverage.例文帳に追加

不快な麦汁フレーバーが低減され、ビール風味を備えた未発酵の麦芽飲料とその製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

In this method for producing a fermented malt beverage by adding yeast to wort and fermenting the wort, during fermentation after adding yeast to a fermentation tank, the fermentation tank is aerated for a fixed time so that the fermentation is promoted and a fermented malt beverage having balanced flavor and excellent flavor can be produced.例文帳に追加

麦汁に酵母を添加して発酵させる発酵麦芽飲料の製造において、発酵タンクへ酵母を添加した後の発酵時に、一定時間通気を行うことにより、発酵を促進し、尚且つ香味バランスのとれた優れた香味の発酵麦芽飲料を製造することができる。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る

「malt wort」の意味に関連した用語

malt wortのページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
特許庁特許庁
Copyright © Japan Patent office and INPIT. All Rights Reserved.
株式会社クロスランゲージ株式会社クロスランゲージ
Copyright © 2024 Cross Language Inc. All Right Reserved.

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS