意味 | 例文 (19件) |
smoked productとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 くん製品
「smoked product」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
SIMPLE APPARATUS FOR SIMULTANEOUSLY PRODUCING PAULOWNIA CHARCOAL AND SMOKED PRODUCT例文帳に追加
簡易式桐炭と燻製品の同時製造装置 - 特許庁
SMOKED CHEESE-LIKE FOOD PRODUCT HAVING HEAT-RESISTANT SHAPE RETENTION例文帳に追加
耐熱保形性を有するスモークチーズ様食品 - 特許庁
To provide a smoked cheese-like food product having heat-resistant shape retention, and to provide a method for producing the smoked cheese-like food product having heat-resistant shape retention.例文帳に追加
耐熱保形性を有するスモークチーズ様食品、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a method for producing a smoked meat product enabling easily taking out the smoked meat product from a retainer at the time of the end of smoking without using casing or cellophane.例文帳に追加
ケーシングやセロハン等を用いることなく、燻製終了時にリテイナーから燻製食肉製品を容易に取り出すことができる燻製食肉製品の製造方法を提供する。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「smoked product」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
To provide a method for producing a smoked meat product by which liquid accumulation caused inside a product is prevented without putting burden on the process for producing a smoked meat product, so as to make the appearance of the product favorable and prevent a reduction in yield and outflow of taste components.例文帳に追加
燻煙食肉製品の製造工程に負荷がかかることがなく、製品内部に発生する液溜りを防止することにより、外観上良好で、かつ、歩留り低下及び旨味成分の流出を防止することができる燻煙食肉製品の製造方法を提供する。 - 特許庁
The smoked cheese-like food product can be produced by utilizing readily-available milk material, and thereby easily and industrially produced.例文帳に追加
本発明のスモークチーズ様食品は、入手が容易な乳原料を利用して製造することができるため、容易に工業生産することが可能となる。 - 特許庁
The baked product in the upper combustion chamber (3) can be smoked by using wood chips of Prunus, Fagus crenata and the like as the fuel in the lower combustion chamber (1).例文帳に追加
下部燃焼室(1)内の燃料を、サクラやブナなどの木材チップにして燻すと、上部燃焼室(3)内の焼成物を燻製調理できる。 - 特許庁
It is possible to further increase the hardness of the surface of the smoked meat product by using transglutaminase together with sodium caseinate.例文帳に追加
また、トランスグルタミナーゼにカゼインナトリウムを併用することにより、燻製食肉製品の表面の硬さをより増加させることができる。 - 特許庁
The pet food contains roasted and dried or smoked and dried bony parts of a fish, and/or the crushed product of livestock bones, and livestock meat and/or fish meat.例文帳に追加
本発明のペットフードは、焙乾又は燻乾された魚のアラ及び/又は畜骨の粉砕物と、畜肉及び/又は魚肉と、を含有する。 - 特許庁
A method for the production of the fibrous smoked cheese having smoked surface comprises the addition of a molten salt to raw cheese, the melting of the mixture with heat, the extrusion in a cylindrical form, the drawing and cooling of the extrusion product to form a fibrous texture, the cutting to a proper length, and the smoking of the surface of the product.例文帳に追加
及び、原料チーズに溶融塩を添加し、加熱溶融し、円筒状に押し出して成型し、延引し、冷却して繊維状の組織を付与し、適宜切断し、燻煙処理し、表面が燻煙処理された繊維状スモークチーズを取得することを特徴とする繊維状スモークチーズの製造方法。 - 特許庁
This method for producing the smoked meat product comprises making transglutaminase act on the surface of meat and preserving the product at a low temperature so as to increase springiness and hardness only at the surface of meat and enable easily taking out without penetrating the surface of the meat product into the net of the retainer at the time of the end of smoking.例文帳に追加
食肉の表面にトランスグルタミナーゼを作用させ、低温で保存することにより、食肉の表面部分のみの弾力性や硬さを増加させ、燻製終了時にリテイナーの網に食肉製品の表面が食い込まず、容易に取り出すことを可能とする。 - 特許庁
This method for producing the smoked food comprises charging incense or flavor component 8 with electricity through applying high voltage and including with coulomb force the flavor component in a fresh fish product (A) arranged in an earth electrode 2.例文帳に追加
高電圧を印加することにより薫煙や香りの成分8を帯電させ、クーロン力で接地電極2に配置した鮮魚品Aに短時間に香り成分を含ませる。 - 特許庁
|
意味 | 例文 (19件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「smoked product」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |