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starch-fermenting yeastとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 澱粉直接発酵酵母
「starch-fermenting yeast」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
This method for preserving the fresh food comprises mixing a mixture of natural yeast and one kind or two kinds of bread crumbs, starch and bean curd lees, fermenting the resultant product, drying the resultant product to produce a powdery or granular natural yeast fermented dry material and mixing the fresh food with the natural yeast fermented dry material followed by dehydrating the resultant product at low temperatures.例文帳に追加
天然酵母とパン粉、澱粉、おから、の1種類あるいは2種類の混合物を混ぜ合わせ、これを発酵させた後に、乾燥させることにより、粉状あるいは、粒状の天然酵母発酵乾燥材を生成し、この天然酵母発酵乾燥材に生鮮食品を混ぜ合わせ、低温下で脱水させる。 - 特許庁
The method for producing rice flour bread comprises mixing at least 100 pts.wt. of brown rice flour and 1-20 pts.wt. of starch with water, heating the mixture to give a paste-like material, mixing the paste-like material with yeast and water, fermenting the mixture and then baking the fermented mixture.例文帳に追加
少なくとも玄米粉100重量部、澱粉1〜20重量部を水と混合して加熱した糊状体、酵母及び水を混合し、発酵させた後に焼成する米粉パンの製造方法とする。 - 特許庁
The method for producing soybean flour bread comprises mixing at least 100 pts.wt. of soybean flour and 1-20 pts.wt. of starch with water, heating the mixture to give a paste-like material, mixing the paste-like material with yeast and water, fermenting the mixture and then baking the fermented mixture.例文帳に追加
大豆粉パンの製造方法は、少なくとも大豆粉100重量部、澱粉1〜20重量部を水と混合して加熱した糊状体、酵母及び水を混合し、発酵させた後に焼成する製造方法とする。 - 特許庁
This method for producing a low-alcoholic drink using, as raw material, grains such as rice, wheat, barley, barnyard millet or foxtail millet, comprises using a starch-splitting enzyme or its combination with koji to effect the saccharide composition in the resulting unrefined sake to be predominant in maltose and maltooligosaccharides and slight in glucose and fermenting the slight glucose by yeast.例文帳に追加
米,麦,ヒエ,アワなどの穀類を原料として低アルコール飲料を製造する方法であって、デンプン分解酵素剤若しくは該デンプン分解酵素剤及び麹を使用することでもろみ中の糖組成をマルトース及びマルトオリゴ糖主体にしてグルコースを少量とし、この少量のグルコースを酵母により発酵させて低アルコール飲料を製造するものである。 - 特許庁
The method for producing ethanol by using raw materials containing starch by fermentation comprises following processes; a pellet forming process forming pellets from the raw material, a saccharification process seeding Koji mold to the pellets to obtain saccharified pellets, a solid fermenting process adjusting water content of the fermented mash which comprises the saccharificated pellets, yeast and water, to 30-60 wt.% at the start of fermentation and then performing the solid fermentation.例文帳に追加
デンプン質を含む原料を用い、発酵によりエタノールを製造する方法において、前記原料からペレットを形成するペレット形成工程と、前記ペレットに麹菌を接種して糖化ペレットを得る糖化工程と、前記糖化ペレットと酵母と水とから構成される発酵もろみの発酵開始時の水分含量を30〜60重量%に調整して固体発酵を行う固体発酵工程と、を備えたエタノールの製造方法により解決する。 - 特許庁
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