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飯分の英語
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「飯分」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 382件
鮨飯部の長さは鮨飯の外周の略1周分とする。例文帳に追加
The length of the Sushi rice part is almost one round of the outer periphery of the Sushi rice. - 特許庁
炊いた御飯が部分的に柔らかい、或いは、硬いなどの炊飯ムラを防止し、且つ、炊き上がった御飯の見た目も美味しい炊飯器を提供する。例文帳に追加
To provide a rice cooker capable of preventing uneven boiling of rice such as partial softness or hardness of the boiled rice, and boiling rice to look delicious. - 特許庁
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「飯分」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 382件
ご飯の余分な水分を減らしてご飯のべたつきをおさえるとともに、早く保温温度まで降下させてご飯の劣化を少なくすること。例文帳に追加
To suppress the stickiness of boiled rice by decreasing the excessive water in boiled rice and to reduce the deterioration of boiled rice by quickly lowering the temperature of boiled rice to a warmth retaining temperature. - 特許庁
炊き水への分散性が良く、炊飯時の釜はがれ、又は炊飯後の米粒同士のホグレを改善することを目的とする米飯改質用油脂組成物、及びそれを用いて炊飯した米飯を提供する。例文帳に追加
To provide a rice quality-improving oil and fat composition having good dispersibility in cooking water, improved in peeling properties from a cooking pot and loosening properties of rice grains from each other after cooked; and to provide cooked rice utilizing the composition. - 特許庁
炊飯量に関係なく、鍋内上層のご飯の乾燥による食味低下をなくし、鍋内の米飯全体の十分な炊飯性能を確保できるようにした炊飯器を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a rice cooker capable of securing a sufficient rice-cooking property of whole rice in a pot while reducing a deterioration in taste of the rice due to drying of the rice in an upper layer in the pot regardless of rice-cooking quantity. - 特許庁
圧力炊飯器1で炊飯完了(炊飯器内に水が無くなった時)と同時に放出弁2を開き、大気圧まで降圧させ、炊飯器内のご飯粒中の水分にフラッシュ蒸発を起こさせる。例文帳に追加
The moisture in grains of cooked rice in the rice cooker is flash-evaporated by opening a release valve 2 at the same time as the boiling is finished in the pressure rice cooker 1 (when no moisture is left in the rice cooker) and reducing the pressure to the atmospheric pressure. - 特許庁
炊き上げ終了後に蒸らし工程を有する炊飯器において、炊飯量や周囲温度に関係なく、焦げることなく炊飯終了時に十分に暖かいご飯にすることができる炊飯器を提供する。例文帳に追加
To provide a rice cooker capable of making a sufficiently hot rice at the time of completion of cooking without making a scorched rice regardless of a quantity of cooking rice and surrounding temperature in the rice cooker with a steaming process after completing cooking. - 特許庁
保温機能付炊飯器で、炊飯後に保温する場合、蒸気の出口から水分が蒸発するのを抑え、ご飯を長時間保温する。例文帳に追加
To keep boiled rice warm for many hours by suppressing evaporation of moisture from a steam outlet in the case of insulating heat after cooking rice in a rice cooker with a warming function. - 特許庁
ばいせん膨張乾燥焼飯の乾燥の五目御飯及び熱油で揚げた膨張乾燥焼飯の油分希釈方法例文帳に追加
DRIED COOKED RICE COOKED TOGETHER WITH VARIOUS INGREDIENTS OF ROASTED, EXPANDED, AND DRIED GRILLED RICE AND METHOD FOR DILUTING OIL CONTENT OF EXPANDED AND DRIED GRILLED RICE FRIED IN HOT OIL - 特許庁
米の炊飯時に添加し、均一に分散し、ご飯粒のほぐれ性や艶、食感、食味を向上させる炊飯用油脂組成物を提供する。例文帳に追加
To provide an oil and fat composition for boiling rice, to be added when boiling rice, homogeneously scattering and improving loosening property, luster, palate feeling and taste of rice grains. - 特許庁
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