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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > ぱりぱりの意味・解説 > ぱりぱりに関連した英語例文

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ぱりぱりを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 64



例文

ぱりぱりするクッキー例文帳に追加

crisp cookies - Eゲイト英和辞典

小麦で作ったぱりぱりするフレーク例文帳に追加

crisp flake made from wheat  - 日本語WordNet

パリパリする札例文帳に追加

a crisp bank-note  - 斎藤和英大辞典

煎餅がパリパリする例文帳に追加

Cakes eat crisp and short.  - 斎藤和英大辞典

例文

江戸っ子のパリパリ例文帳に追加

He is an Edokko to the backbone.  - 斎藤和英大辞典


例文

パリパリしたポテトチップ例文帳に追加

crisp potato chips  - 日本語WordNet

トウモロコシで作ったぱりぱりするフレーク例文帳に追加

crisp flake made from corn  - 日本語WordNet

このパイはとてもパリパリする.例文帳に追加

This pastry is quite crisp.  - 研究社 新英和中辞典

英学者中のパリパリ例文帳に追加

He is a crack English scholar.  - 斎藤和英大辞典

例文

洋行帰りのパリパリ例文帳に追加

He is a crack hand just returned from abroad.  - 斎藤和英大辞典

例文

薄いパリパリしたシートに似た例文帳に追加

resembling a thin crisp wafer  - 日本語WordNet

なめらかなパリパリした布地例文帳に追加

a smooth crisp fabric  - 日本語WordNet

パリパリした食感が特徴。例文帳に追加

It has a unique, crunchy texture.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

薄く、ぱりぱりした破片を持っていること、あるいはそのように壊れること例文帳に追加

having or breaking into thin crisp flakes  - 日本語WordNet

ぱりぱりのセロリーに似た茎と明るい緑の葉をもつ細長い葉球例文帳に追加

elongated head of crisp celery-like stalks and light green leaves  - 日本語WordNet

堅い結球にぱりぱりのぎっしりつまったうす緑色の葉をもつレタス例文帳に追加

lettuce with crisp tightly packed light-green leaves in a firm head  - 日本語WordNet

皮は赤や黄や緑、果肉は白っぽくぱりぱりしていて味は甘いものから酸っぱいものまである果物例文帳に追加

fruit with red or yellow or green skin and sweet to tart crisp whitish flesh  - 日本語WordNet

はちみつで作ったパリパリのキャンディー例文帳に追加

a crisp candy made with honey  - 日本語WordNet

パリパリした円錐型のウェハースに乗ったアイスクリーム例文帳に追加

ice cream in a crisp conical wafer  - 日本語WordNet

ショウガで香りをつけたパリパリした丸いクッキー例文帳に追加

a crisp round cookie flavored with ginger  - 日本語WordNet

パリパリした薄い小さなケーキやクッキー例文帳に追加

a small thin crisp cake or cookie  - 日本語WordNet

皮はパリパリしていて,肉は柔らかいです。例文帳に追加

The skin is crisp and the meat is tender.  - 浜島書店 Catch a Wave

皮はパリパリで,肉は柔らかいです。例文帳に追加

The skin is crisp and the meat is tender.  - 浜島書店 Catch a Wave

膨張剤とショートニングのあるなしにかかわらず穀粉と水で作られた、薄いぱりぱりしているウエハース例文帳に追加

a thin crisp wafer made of flour and water with or without leavening and shortening  - 日本語WordNet

パリパリという音が鳴るようになるまで、またはそれが終わるまで、焼き、生石灰にする例文帳に追加

to roast or calcine so as to cause to crackle or until crackling stops  - 日本語WordNet

茶色くパリパリになるまでフライパンで揚げられるスライスされたジャガイモ例文帳に追加

sliced pieces of potato fried in a pan until brown and crisp  - 日本語WordNet

数の子特有のパリパリした食感が得られない弱膜卵や未熟卵の卵膜を強化する。例文帳に追加

To strengthen egg membranes of eggs with weak membranes or unripe eggs which give no crisp feeling peculiar to herring roe. - 特許庁

パリパリ感」あるいは「サクサク感」といった食感を正確に定量化する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method which accurately quantifies textures such as crunchy or crisp textures. - 特許庁

パリパリ感のある焼き餃子用粉末及び該粉末を用いた焼き餃子の製造法例文帳に追加

FLOUR FOR FRIED JAOZI HAVING CRISPY FEELING, AND METHOD FOR PRODUCING FRIED JAOZI USING THE FLOUR - 特許庁

焼き面にパリパリ感がありまた、パリパリ感が持続する、香ばしい焼き餃子用粉末、及び、その粉末を用いた焼き餃子の製造法を提供する。例文帳に追加

To provide flour for savory fried jaozi whose fried surface has crispy feeling and whose crispy feeling is prolonged, and to provide a method for producing fried jaozi using the flour. - 特許庁

加熱乾燥されており、パリパリとした食感であるが、唾液などの水分により溶け出した調味料が口の中で広がる。例文帳に追加

Ajitsuke nori is heated and dried with a crispy touch, and the taste of seasonings comes out through juice such as saliva when eating.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

この保護フィルムは食べる時に簡単に手で抜き取れるよう工夫が凝らしてあり、いつでも巻きたての、パリパリとした海苔の食感が楽しめる。例文帳に追加

This protection film is devised to be easily pulled out by hand when eating, and just-wrapped, crispy texture of dried laver is enjoyable all the time.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

従来の濡れ米菓の湿感とパリパリとしたせんべいの乾感の異なる食感差を楽しむことができる。例文帳に追加

Accordingly, different palate feeling of wet feeling of conventional wet rice confectionery and dry feeling of crispy rice cracker can be enjoyed. - 特許庁

酵素処理は、処理中の生地取扱い、テクスチャー、パリパリ感、食感および外観を向上させる。例文帳に追加

The enzyme treatment improves the operability of dough during treatment, the texture, crispy feeling, the texture and appearance of the food. - 特許庁

柑橘系果実の風味及び色彩をより一層高め、パリパリとした煎餅のような食感の乾燥果実スライスを得る。例文帳に追加

To obtain a dried fruit slice having a crisp texture like a rice cracker and further intensified flavor and color of citrus fruits. - 特許庁

調理の手軽さやパリパリとした食感を損なうことなく、さらに食感や味を向上させたイカ焼きを得る。例文帳に追加

To obtain a broiled cuttlefish without harming a simpleness of cooking and crispy eat feeling, and further improving the eat feeling and taste of the same. - 特許庁

このクラッカーまたはスナックは、非ガラス様のサクサクまたはパリパリした質感と、フワフワしていない気泡構造を示す。例文帳に追加

The crackers or snacks have non-glassy and crispy or crunchy mass textures and pore structures without sponginess. - 特許庁

表面はパリパリに、中身をふっくらに加熱調理できる加熱調理器及び食品若しくは焼きおにぎりの製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a cooker capable of cooking a surface to be crispy and the inside to be fluffy, and a method for preparing food or toasted rice balls. - 特許庁

春巻の皮に塗布または噴霧することにより、食用油脂で揚げた直後のパリパリとした食感が長時間保たれ、また前記加熱処理した春巻を凍結保存した冷凍春巻を、電子レンジやオーブントースターで再加熱してもパリパリとした食感が維持される、油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for a coat of Harumaki (egg roll) applied or sprayed on a coat of Harumaki so that crispy feeling like that just after deep-fried with edible oil and fat is kept for a long time even when a frozen Harumaki obtained by freezing a cooked Harumaki is reheated with a microwave oven or an oven toaster. - 特許庁

ただし、味付けに用いられている調味料により、調味されていない製品と比較して吸湿性が高まっており、パリパリとした食感を楽しみたい場合には、食べる直前に開封する。例文帳に追加

Since the moisture absorbency is enhanced by seasonings used for seasoning, compared with unseasoned food, it is recommended to eat it just after opening the package for enjoying its crispy touch.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

このようなクリスピー感を有する冷菓は、いずれも湿気に極めて弱いが、本発明の包装袋によれば、良好なパリパリ感やさくさく感を維持することができる。例文帳に追加

Though such cold cake having such a crispy feeling is quite weak against the moisture, the packaging bag can maintain excellent fresh and crunch feeling. - 特許庁

寒天と片栗に調味料等を混合し,練り状になつた混合材を0,3ミリの厚みにロ−ラ−でロ−リングし乾燥させ,海苔同様の薄さとパリパリの感食を特徴とする。例文帳に追加

This agar-containing colored roll having thinness and crispy feeling like dried laver is obtained by mixing seasoning, or the like, with agar and potato starch, and rolling the pasty mixed material to a thickness of 0.3 mm with a roller followed by drying. - 特許庁

簡便に電子レンジで温められ、かつ、パイ表面がオーブンでの焼きたてと同じパリパリした食感を有する電子レンジ再加温用パイ製品及びその包装体を提供する。例文帳に追加

To obtain a pie product for reheating by microwave oven, which is warmed simply and quickly in a microwave oven and has its pie surface identical in crispiness texture to that which has been freshly baked in oven, and to provide its package. - 特許庁

また、焼き上がったパンの仕上がりに関しては、その表面のパリパリ感が増したり、こげ色が強くなったりして、パンの食感や見た目の美感といったパンの仕上がり具合を好適にすることができる。例文帳に追加

This constitution can optimize the finishing state of the baked bread such as improving crunchiness of its surface, favorably browning it and improving the texture and aesthetic appearance of the bread. - 特許庁

電子レンジ等のマイクロ波加熱装置による加熱処理により喫食可能であり、かつ、表面がパリパリして内側がサクサクとした良好な食感を有するマイクロ波加熱装置加熱用冷凍パイの提供。例文帳に追加

To provide a frozen pie for heating by a microwave heating device, capable of being eaten by the heating with the microwave-heating device such as a microwave oven, or the like, and also having a satisfactory sensation of eating by having crunchy surface and being crispy in the inside. - 特許庁

食感として心地よいほどにクリスピーなパリパリ感がきわだち、しかも油脂性菓子の口溶け感と油脂性菓子特有の風味も十分に味わうことができ、かつ、油脂性菓子で手を汚すことのないフレーク菓子を提供する。例文帳に追加

To provide flake confectionery outstanding in comfortably crispy crunchy feeling as palate feeling, allowing to sufficiently taste melting feeling in the mouth of oil and fat confectionery and flavor peculiar to oil and fat confectionery, and free from making the hand dirty by oil and fat confectionery. - 特許庁

サツマイモを主原料とし、素材本来の味が楽しめ、パリパリとした程よい食感を有し、しかも製品の安定性に優れ、かつブロッキングの発生を抑えたチップ状のサツマイモスナックを提供する。例文帳に追加

To provide chip-like sweet potato snacks having sweet potato as the main raw material, enabling enjoyment of the original taste of the material, having crunchy proper texture, excellent in product stability, and suppressed in the occurrence of blocking. - 特許庁

大豆の持つ栄養機能成分の含量を高くすることができ、しかも、調味料により風味を良好にすることができ、さらに、パリパリ、サクサクといった好ましい食感にした大豆加工食品を提供する。例文帳に追加

To obtain a soybean processed food capable of increasing a nutrient function component of soybean, improving a flavor by a seasoning and producing a favorable palatability such as crispness and shortening. - 特許庁

できるだけ少ない成分の配合により、おいしさなどの食味や食感、その中でもとくにパリパリ感が改善された食肉加工食品およびその製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing meat processed food improved in eating quality such as deliciousness and/or palate feeling, in particular, crispy feeling above all, with least possible formulation amount of ingredients: and to provide a method for producing the meat processed food. - 特許庁

例文

油調調理後に長時間経過しても、皮のパリパリ感を失わず、特に歯切れの良い食感を維持する揚げ春巻きの皮用の組成物、春巻きの皮及び春巻きを提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a composition for a flour dough coat for Harumaki (egg roll) not losing crispy feeling even when long period of time has passed after cooked with oil, and maintaining palate feeling having hardness to chew; and to provide a flour dough coat for Harumaki, and Harumaki. - 特許庁

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