例文 (3件) |
入れたてのコーヒーの香りの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
サイフォンコーヒー抽出器具に蒸らしの過程を入れ、成分及び香りの抽出効果を高める。例文帳に追加
To improve extraction effects of component and aroma by adding the process of steaming to a siphon coffee extraction instrument. - 特許庁
コーヒー豆の生産(取り入れ)から加工までに長期間経過してもコーヒー本来の味や香りが落ちにくく、また従来は有効に利用されていないパーチメントコーヒーの内果皮や銀皮の有効利用が図れるコーヒーの加工方法とその加工方法によるレギュラーコーヒーと同レギュラーコーヒーを用いたコーヒー飲料とを提供する。例文帳に追加
To provide a method for processing coffee hardly causing deterioration in taste and/or flavor inherent in the coffee even after a long period goes on from production (ingathering) to processing, and enabling effective utilization of endocarps and silver skin of parchment coffee which have not been effectively utilized in the past: and to provide regular coffee produced by the method, and coffee beverage using the regular coffee. - 特許庁
例文 (3件) |
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