揚げてかりかりにするの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
揚げるときの油の吸収が少なく、且つ揚げた後経時的にカリカリした食感が失なわれない揚げパン、コロッケを得る方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for obtaining fried breads or a croquette slightly absorbing oil when fried without losing a crispy texture with time after frying. - 特許庁
長期間保存が可能で、揚げた時に餅が膨らみ、揚げた後、数日間は餅を柔らかく保持して、表面がカリカリして香ばしい食感の優れた冷凍した餅の揚げ菓子製造方法を提供するものである。例文帳に追加
To provide a method for producing frozen rice cake fried confectionery which is preservable for a long period, makes rice cake swell when frying, retains rice cake soft for a few days after frying, and has a crispy surface and flavorful excellent palate feeling. - 特許庁
少ない油でも衣形状を壊すことなく、カリカリとした食感で油っぽさを感じにくいから揚げを得ることの出来るから揚げ粉及びから揚げを提供すること。例文帳に追加
To provide deep frying flour free from breaking a coating shape even with a little oil, and enabling obtaining deep-fried food having crispy palate feeling and free from oily feeling, and to provide the deep-fried food. - 特許庁
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