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「熟成ニンニク」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 熟成ニンニクに関連した英語例文

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熟成ニンニクの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 10



例文

短期間で生ニンニクを無臭化させ熟成させた無臭熟成ニンニクエキスを提供する。例文帳に追加

To provide an odorless mature garlic extract by making raw garlic odorless and maturing over a short period. - 特許庁

短期間で生ニンニク熟成させニンニク特有の臭いを低減させた熟成ニンニクエキスを提供する。例文帳に追加

To provide an aged garlic extract decreased in smell peculiar to garlic by aging raw garlic in a short period. - 特許庁

具体的には底面がメッシュで構成されるトレイ4のメッシュ上に茶葉2を一様敷き、この上にニンニク3を配列したトレイを、第1の熟成装置5に収納し、加工ニンニク熟成過程で、ニンニク表面から放出されるニンニク成分を茶葉に吸収させて作る。例文帳に追加

Concretely, the garlic ingredient-absorbed tea is produced by evenly spreading tea leaves 2 on the mesh of a tray 4 whose bottom surface formed of the mesh, arranging garlic 3 on the spread tea leaves 2, receiving the tray in a first maturing device 5, and making the tea leaves to absorb garlic ingredients released from the surface of the garlic in a step of maturing the processed garlic. - 特許庁

前記生ニンニクを恒温、恒湿に制御可能で内表面が天然木材の杉材で覆われた熟成装置中に、90℃、湿度80%の条件で168時間保持、熟成し、その後必要な熟成処理を追加実施することで、ニンニク臭のない加工ニンニクが得られ、しかも悪臭の発生も解消できる。例文帳に追加

As the result of this, it is possible to obtain the processed garlic having no garlic smell and to solve emission of nasty smell. - 特許庁

例文

これらの醗酵黒ニンニクは、温度が55〜80℃、湿度が70〜95%の範囲内で熟成し自己醗酵させたものである醗酵黒ニンニク抽出液又は醗酵黒ニンニクパウダー。例文帳に追加

The products comprising the fermented black garlic extract liquid or the fermented black garlic powder are obtained by aging the raw black garlic at 55-80°C in a humidity of 70-95% to subject the raw black garlic to self-fermentation. - 特許庁


例文

従来法で生ニンニク熟成させて作る加工ニンニクは、ニンニク臭の消臭が不十分で、しかも、製造過程でイオウ酸化物などの強烈な悪臭を放出し、作業環境は劣悪で悪臭公害問題も起こしている。例文帳に追加

To solve the problems that processed garlic which is made by ripening raw garlic by a conventional method is insufficient in deodorizing garlic smell, and emits strong nasty smell of sulphur oxides or the like in a production process, and a working environment is inferior to cause nasty smell pollution problem. - 特許庁

この醗酵黒ニンニクにおいて、自己醗酵は、温度が55℃〜80℃の範囲内、湿度が70%〜95%の範囲内で熟成させる。例文帳に追加

In the fermented black garlic, the self-fermentation is carried out by aging at a temperature within the range of 55-80°C and a humidity within the range of 70-95%. - 特許庁

可撓性を有する袋体に内挿し密封した、生ニンニク、及びセルラーゼを含む酵素またはセルラーゼを含む酵素と水を、50MPa以上〜200MPa未満の圧力で30°C〜80°Cの範囲内で熟成化作用及びエキス化作用のある酵素の至適温度に制御した状態で2日〜6日、好ましくは3日〜4日保持することにより熟成ニンニクエキスを短期間で生成することができた。例文帳に追加

The aged garlic extract is produced in a short period by keeping for two to six days, preferably three to four days, raw garlic, and cellulase-containing enzyme or cellulase-containing enzyme, and water put into a flexible bag body sealed, in while being controlled to the optimum temperature of the enzyme having aging action and extracting action by a pressure of not less than 50 MPa and less than 200 MPa at 30-80°C. - 特許庁

りんご、唐辛子、大根、玉ねぎ、ニンニク、生姜、ネギ、塩エビ、イワシエキスを原材料とし、この内、りんごを40〜60重量%含むキムチソースの原材料を、常温で約1日なじませ、チルド温度帯で8〜25日熟成するキムチソースの製造方法。例文帳に追加

The method for producing the Kimchi sauce includes using apple, red pepper, Japanese radish, onion, garlic, ginger, Welsh onion, salted shrimp and sardine essence as raw materials, fermenting the raw materials for the Kimchi including 40-60 wt.% apple at normal temperature for one day, and maturing the resultant product for 8-25 days in a chilling temperature range. - 特許庁

例文

長期間熟成させた紅麹のもろみを主素材とし、そのもろみにアルコールを添加して発酵を止める処理をした後、生ニンニクを身体に吸収しやすく処理した超微粉末と/又はエキスを副素材として加え、もろみに添加したアルコールを揮発させる温度で加温しながら攪拌し、その攪拌によりペースト状とした。例文帳に追加

This health-assisting food product is characterized by adding alcohol to an unrefined monascus fermentation product aged for a long period as a main material to stop the fermentation, adding such raw garlic ultra fine powder and/or extract as easily absorbed to human bodies as a submaterial to the treated product, and then heating and stirring the mixture at a temperature capable of evaporating the added alcohol, thereby producing the paste-like product. - 特許庁

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