意味 | 例文 (3件) |
真鯖の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
ノルウエー産、アイスランド産などの表皮が真皮から剥皮し難い鯖を用いても、真皮に剥皮傷がなく、鯖特有の縞模様と色を有する真皮を備えた〆鯖であって、食味、食感に優れた美味しい〆鯖の製法の提供。例文帳に追加
To provide vinegared mackerel having no peeling wound in its dermis, provided with the dermis having striped patterns and colors peculiar to mackerel and having good taste and palate feeling, even when using the mackerel which is caught in Norwegian waters, Icelandic waters or the like and the epidermis of which is difficult to be peeled off from the dermis. - 特許庁
鯖江市妙法蓮華経山平等会寺(塔頭常在院、真行院あり)例文帳に追加
Sabae City 妙法蓮華経山平等会寺 (塔頭常在院 and真行院 are also located here) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
表皮2を真皮3から剥皮するのが困難な北大西洋産などの鯖の表皮を真皮から剥皮して〆鯖1Aを製造する方法において、酢〆前にリパーゼを添加した処理液を用いて処理することにより課題を解決できる。例文帳に追加
The method for producing vinegared mackerel 1(A) comprises peeling the epidermis 2 of the mackerel which is caught in the North Atlantic ocean or the like and the epidermis of which is difficult to be peeled off, from the dermis 3, and treating the mackerel with a treating solution containing lipase before the mackerel is vinegared. - 特許庁
意味 | 例文 (3件) |
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