意味 | 例文 (55件) |
豊乳の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 55件
乳と蜜の豊かな土地.例文帳に追加
a land flowing with milk and honey - 研究社 新英和中辞典
吸引型豊胸装置及びこれを用いた乳房豊胸方法例文帳に追加
SUCTION TYPE BREAST AUGMENTING DEVICE, AND BREAST AUGMENTING METHOD USING THE SAME - 特許庁
乳製品はカルシウムの最も豊富な源です。例文帳に追加
Dairy products are the richest source of calcium. - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
水牛のミルクは牛乳よりもビタミンや鉄分が豊富です。例文帳に追加
Water buffalo milk is richer in vitamins and iron than cow milk. - 浜島書店 Catch a Wave
乳脂肪の風味とは異なる豊かな乳風味を有する水中油型乳化組成物、並びに、食品の製造時に、乳やクリームを加えなくとも食品に豊かな乳風味を付与する可塑性乳化油脂組成物を提供する。例文帳に追加
To provide an oil-in-water type emulsion composition which has a different rich milk flavor from the flavor of milk fat, and to provide an emulsified plastic fat composition which can impart a rich milk flavor to a food on the production of the food without adding a milk or a cream. - 特許庁
合成濃緑葉と香りの良い乳白色花の豊富な円錐花序がある素敵な頭の丸い落葉樹例文帳に追加
handsome roundheaded deciduous tree having compound dark green leaves and profuse panicles of fragrant creamy-white flowers - 日本語WordNet
乳房の下垂と脇流れを補整しつつ、左右の乳房間に豊かな谷間を形成することが可能なカップ付き女性用衣類を提供する。例文帳に追加
To provide a ladies' garment with cups enabling formation of ample valley between the right and left breasts while correcting downward displacement and side flow of the breasts. - 特許庁
缶入り等のレトルト殺菌乳飲料等において、高温殺菌や加熱保存に起因する乳成分の劣化臭、沈殿の発生や脂肪分の分離等の問題のない、より乳風味の豊かな乳飲料を提供すること。例文帳に追加
To provide a milk beverage having a richer milk flavor without a deteriorated odor of milk ingredients, formation of precipitates, separation etc., of fats caused by high-temperature sterilization or heat preservation in a retorting sterilized milk beverage etc., such as a canned milk beverage. - 特許庁
豊富な栄養素を含有する大豆より得られる豆乳又は豆乳粉末をベースとすることにより、大豆の需要並びに摂取量の拡大を図れる豆乳又は豆乳粉末を利用した栄養補助食品、ダイエット食品を提供する。例文帳に追加
To obtain a supplement or diet food based on soybean milk or its powder that is obtained from nutrient-rich soybeans so as to expand both the demand and intake of soybeans. - 特許庁
バストアップを主体とする乳房保護整形機能だけでなく、マッサージ機能をも一体的に有するブラジャーであって、これを着用することで自然に乳房のマッサージが行われ、乳房自体が豊かに大きくなるような効果を有する豊胸ブラジャーを提供すること。例文帳に追加
To provide a breast enlargement brassiere unitedly having non only a breast protection and corrective function mainly of raising the bust but also a massage function, and a naturally massaging effect on the breast through being worn and making the breast itself ample and big. - 特許庁
乳酸菌による乳酸菌発酵を導入することにより、有害細菌の生育を抑制することができ、乳酸菌を豊富に含み、栄養価が高く、健康の維持・増進に有効な玄米発酵物を提供することができる。例文帳に追加
The fermented product of unpolished rice capable of suppressing growth of harmful bacterium, abundantly containing the lactic acid bacterium, having high nutritive value and effective to preservation/improvement of health is obtained by introducing fermentation by lactic acid bacterium. - 特許庁
本発明は、豊富にある乳母車のいずれのサイズの乳母車であってもサイズを調節して1枚のカバーで対応することができる乳母車用カバーの提供を目的とする。例文帳に追加
To provide a cover for a baby carriage capable of adjusting the size and capable of coping with one sheet for any sizes of the various baby carriages. - 特許庁
加熱殺菌工程中及び保存中などにおいて、乳化状態が壊れたり、乳風味が失われてしまうことがなく、ソース部の乳化状態が極めて安定であり且つ乳風味の豊かな加熱殺菌済みクリームソースを提供することにある。例文帳に追加
To provide a heat sterilized cream sauce free from damaging emulsified condition or spoiling milk flavor in a heat sterilizing process or during preservation, having extremely stable emulsified condition of a sauce part, and rich in the milk flavor. - 特許庁
豊臣秀吉の側室・淀殿の乳母である大蔵卿局の子に当たる関係から、秀吉に約3000石の馬廻衆として取り立てられた。例文帳に追加
As a child of Okurakyo-no-tsubone, who had served as wet-nurse to Hideyoshi TOYOTOMI's concubine Yodo-dono (Lady Yodo), he served as Umamawarishu (bodyguard) with a stipend of 3,000 koku given from Hideyoshi. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
4人の娘を六条・高倉・安徳三天皇及び高倉中宮・徳子の乳母として、その豊かな財力で養育に力を尽くした。例文帳に追加
He had his four daughters become the menoto of three Emperors--Rokujo, Takakura, and Antoku--and the Empress Takakura, Tokuko and contributed to their upbringing using his great wealth. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
キャラメルミルク及び乳類の持つ栄養素と味、香りを組み合せることにより、高い栄養価、豊かな風味、香ばしさを提供する。例文帳に追加
High nutrient and rich taste and flavor can be attained by the combination of the nutrient, taste and flavor of caramel milk and milk. - 特許庁
濃縮豆乳又は濃縮豆腐を用いるため、スプレッド、クリーム、或は液状物に青臭み、えぐみがなく、豊かな風味を具備できる。例文帳に追加
Use of such concentrated soybean milk or concentrated soybean curd enables the spread, cream or liquid to have rich flavor without grassy smell and harsh taste. - 特許庁
保存安定性の改善された風味豊かな水中油型乳化油脂組成物およびその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide an oil-in-water type emulsified oil and fat composition improved in preservation stability, which is and rich in flavor, and to provide a method for producing the oil-in-water type emulsified oil and fat composition. - 特許庁
本発明の目的は、良好な酸味と自然で豊かな乳風味をもち、起泡後の食感が滑らかで、さらに保形性、離水耐性の諸特性が優れた酸性の起泡性水中油型乳化物を提供することにある。例文帳に追加
To provide foaming oil-in-water-type acidic emulsified substance having favorable acidity and natural and rich milk flavor, smooth palate feeling after foamed, and excellent in various properties such as shape retainability and syneresis resistance. - 特許庁
豆乳を使用したマヨネーズ様食品において、作業性に富み、大豆特有の青臭さ、えぐみを抑制して、豊かな風味と強いコク味を具備した乳化物を新規に開発する。例文帳に追加
To newly develop an emulsified mayonnaise-like food produced by using soya milk, having excellent workability, free from the characteristic green smell and harsh taste of soybean and having rich taste and full body. - 特許庁
長期間保存後においても軽い胡麻の焙煎香が保持され、乳化型特有の豊かなコク味と乳味感に加え、すっきりと後切れの良い風味を有する、非常に嗜好性の高い液体調味料を得る。例文帳に追加
To provide separate type liquid seasoning holding mild sesame-roasted aroma even after long storage, having good flavor with clear aftertaste in addition to rich body taste and milky feeling each specific to emulsified type one, and excellent in palatability. - 特許庁
長期間保存後においても軽い香気成分が保持され、乳化型特有の豊かなコク味と乳味感に加え、すっきりと後切れの良い風味を有する、非常に嗜好性の高い液体調味料を得る。例文帳に追加
To provide separate type liquid seasoning holding mild aroma components even after long storage, having good flavor with clear aftertaste in addition to rich body taste and milky feeling each specific to emulsified type one, and excellent in palatability. - 特許庁
風味豊かで(味が強く、においが強い)、フレッシュ感を有し、乳化安定で充分殺菌された水中油型乳化油脂組成物、更にはその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide an oil-in-water emulsified oil-and-fat composition rich in flavor (strong taste and smell), having flesh feeling, stable in emulsification and satisfactorily sterilized; and to provide a method for producing the composition. - 特許庁
装置をコンパクト化して個人的に簡単に使用することができ、家庭等でいつでもどこでも手軽に使え、豊かな乳房を形成することができると共に、乳房回りの無駄な贅肉も落とす。例文帳に追加
To provide a device for augmenting breasts while eliminating unnecessary fat around the breasts, compact, easily usable personally, and handy anywhere and anytime at home or the like. - 特許庁
乳房のボリュームを纏まり良く持ち上げることにより、美しい乳房のシルエット及び豊かな谷間を形成することを可能にしたカップ付き女性用衣類を提供する。例文帳に追加
To provide a lady's garment with cups, which is designed so as to raise up the volume of the breasts of a wearer to be neatly held together to form a beautiful breast silhouette and an ample cleavage. - 特許庁
市販されている乳化剤の使用如何にかかわらず、非常に幅広い乳化状態に作ることにより、安価な汎用の凝固成型機でも、味のバリエーションの豊富な高品質な豆腐を容易に製造する。例文帳に追加
To easily produce high quality bean curds having various rich tastes by the use of an inexpensive general coagulating and molding machine by producing a soybean milk in a very wide range of emulsion state without relating to the employment of a commercially available emulsifier. - 特許庁
長期間保存後においても軽い香気成分が保持され、乳化型特有の豊かなコク味と乳味感に加え、すっきりと後切れの良い風味を有する、非常に嗜好性の高い液体調味料を得る。例文帳に追加
To provide a liquid seasoning keeping a light flavor component even after a long-term storage, having refreshing and short taste and flavor in addition to rich body and milky taste characteristic of emulsion-type seasoning and exhibiting extremely high acceptability. - 特許庁
バストを豊かに見せると共に乳房の形状を美しく保つ補整機能を有し、さらに乳房をサポートする機能が高く、かつ、乳房に苦痛を与えることのないブラジャーに内装するカップを提供すること及びこのカップを内在したブラジャーを提供する。例文帳に追加
To provide a cup set at the inside of a brassiere, having a trimming function of making the breast full and maintaining the breast shape beautiful, excellent in breast supporting function, and giving no pain to a wearer; and to provide a brassiere with the cup internally set. - 特許庁
大豆の香ばしく甘い香りが豊かで、なめらかな食感の作りたてのおいしさを有する豆腐の製造方法及びその原料となる豆腐用豆乳の製造方法並びに当該豆乳を利用した手作り豆腐セットを提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing soybean curd rich in aromatic and sweet soybean flavor, having smooth palate feeling and just-made deliciousness; to provide a method for producing soybean milk used as raw material for the soybean curd; and to provide a handmade soybean curd set utilizing the soybean milk. - 特許庁
乳房を丸くて滑らかに豊胸するブラカップにて着用者の快適さと正確なフィット感のあるブラカップ及びブラジャーで衣類の下のシルエットを提供する。例文帳に追加
To provide a bra cup and a brassiere for augmenting breasts and creating a round and smooth silhouette, which provides comfort and exact fit for the wearer to create a silhouette underneath the clothing of the wearer. - 特許庁
長期間保存後においても軽い香気成分が保持され、油脂の豊かなコク味と適度な乳味感に加え、すっきりと後切れの良い風味を有する、非常に嗜好性の高い液体調味料を得る。例文帳に追加
To provide separate type liquid seasoning holding mild aroma components having good flavor with clear aftertaste in addition to rich body taste of oil and fat and moderate milky feeling, and excellent in palatability even after long storage. - 特許庁
本発明の目的は、栄養機能性食品として豊かな風味を有しつつ、人体の健康維持に重要な微生物代謝産物の多い発酵乳を提供するにある。例文帳に追加
To provide fermented milk having rich flavor as a nutritional functional food while having a lot of microbial metabolic products important to health maintenance of a human body. - 特許庁
豆腐を使用したマヨネーズ様食品において、大豆特有の青臭さ、えぐみを抑制して、豊かな風味、滑らかな食感を備えた乳化物を新規に開発する。例文帳に追加
To newly develop an emulsified product having rich flavor and smooth texture while reducing grassy-smelling and harsh taste original to a soybean in a mayonnaise-like food using a bean curd. - 特許庁
濃縮豆乳を原料とするため、青臭さ、えぐみなどの不快臭がなく、豊かな風味と強いコク味を備えたマヨネーズ様食品が得られる。例文帳に追加
A mayonnaise-like food free from disagreeable smell such as green smell and harsh taste and having rich taste and full body can be produced by the use of concentrated soya milk as a raw material. - 特許庁
中央部に充填された生チョコレート12は、約20重量%の生クリームを含んでおり、温めた牛乳などに溶け易く、風味豊かなホットチョコレート飲料を容易に作れる。例文帳に追加
The cream chocolate 12 that has been filled in the center includes approximately 20 wt.% fresh cream, easily melts in warmed milk and the like, and can easily prepare flavorful hot chocolate beverages. - 特許庁
豆乳を濃縮して凝固した濃縮豆腐を原料とするため、青臭さ、えぐみなどの不快臭がなく、風味豊かで滑らかな食感のマヨネーズ様食品が得られる。例文帳に追加
The mayonnaise-like food having the rich flavor and the smooth texture without unpleasant smell such as the grassy-smelling and the harsh taste can be provided because the concentrated bean curd obtained by condensing and coagulating the soybean milk is used as the raw material. - 特許庁
風味豊かで(味が強く、香りが強い)、フレッシュ感があり、その上製品容器上部に気泡が浮上・付着することが無く、長期保存が可能な水中油型乳化油脂組成物を製造する方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing an oil-in-water emulsified oil and fat composition which has rich flavor (strong taste and strong fragrance), and fresh feeling, prevents bubbles from floating/adhering to the top of a product container, and is preservable for a long period. - 特許庁
油を使うことなくギンナンの実を加工し、胚乳を酒のつまみ、子供用のおやつとして食することができ、しかも栄養豊富なギンナン加工食品を提供する。例文帳に追加
To provide a nutritious ginkgo processed food obtained by processing ginkgo nuts without using oil so as to make the albumen thereof eatable as relish to eat with Sake (rice wine) or snack for children. - 特許庁
マイルドな酸味を有し、ミルク風味が豊かで、長期保存しても変性カゼインと乳清成分とが分離し難いヨーグルト及びその製造方法を提供する例文帳に追加
To provide a yogurt which has a mild sour taste and a rich milk flavor and hardly causes the separation of denatured casein from whey components, even when stored for a long period, and to provide a method for producing the same. - 特許庁
本発明は、添加剤等を多量に添加することなく、保存安定性の改善された風味豊かな水中油型乳化油脂組成物およびその製造方法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide an oil-in-water type emulsified oil and fat composition which is improved in preservation stability, without addition of a large amount of additives, and which is rich in flavor, and to provide a method for producing the oil-in-water type emulsified oil and fat composition. - 特許庁
水相に添加される各種素材の風味、特に塩味がぼやけることなく、明瞭に感じられる、風味豊かな油中水型乳化組成物及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a water-in-oil emulsified composition rich in flavor, not blurring but clearly sensing taste, especially salty taste, of various materials added to water phase, and to provide a production method thereof. - 特許庁
米飯等の高粘度のバイプロが有効利用され且つ乳酸菌が豊富に含まれた発酵リキッド飼料が安全かつ自動的に豚に給餌される。例文帳に追加
To provide a liquid feeding system which can safely and automatically feed a fermented liquid feed effectively using a highly viscous by-product such as cooked rice and abundantly containing lactic acid bacteria. - 特許庁
中国では、中医学に基づく漢方用薬(生薬)に対する知見が豊富に蓄積されている。この知見を応用し、保湿効果のある生薬を配合した薬用化粧水・乳液や美容茶成分を配合したサプリメントを開発した。例文帳に追加
Applying China’s wealth of knowledge in herbal remedies (crude drug) based on traditional Chinese medical science, the company developed medicinal skin toners and lotions that contained natural medicines with moisturizing effects and supplements containing beauty-enhancing tea. - 経済産業省
豆乳、なたね油、玄米甘酒、塩、メイプルシロップを使用する、低脂肪、低コレステロール、低カロリーであり、ビタミン、ミネラル、食物繊維を豊富に含み、かつなめらかな食感と風味、適度な粘度を持つ、合成添加物不使用で美味しく安全な健康志向の豆乳アイスクリーム、及びその製造方法の提供。例文帳に追加
To provide soymilk ice cream by using soymilk, rapeseed oil, sweet drink made from fermented brown rice, salt and maple syrup, having low fat, low cholesterol and low calorie, containing rich vitamins, minerals and dietary fibers, having smooth palate feeling and flavor and moderate viscosity, and delicious, safe, and orienting health without the use of a synthetic additive, and to provide a method for producing the soymilk ice cream. - 特許庁
本発明は、DHA及びEPAなどのn-3系列高度不飽和脂肪酸の血中移行率が優れ、結果として、該不飽和脂肪酸を豊富に含む乳汁や食肉を生産し得る反芻動物用脂肪酸給与組成物を提供することを課題とする。例文帳に追加
To obtain a fatty acid-feeding composition for a ruminant, excellent in translation rate of n-3-series highly unsaturated fatty acid such as DHA, EPA, etc. into blood and as a result, capable of producing milk or meat containing the above unsaturated fatty acid richly. - 特許庁
酒田沖深層水(及び深層水)をRO膜処理にて濃縮後、真空冷凍乾燥機に入れ脱水乾燥させることにより、深層水中に含まれる豊富なミネラル成分の粉末を配合したことを特徴とした生豆乳で鮮度維持を改善する。例文帳に追加
The raw soymilk formulated with powder of rich mineral components contained in deep seawater is improved in freshness retention through condensing Sakata offshore deep seawater (and deep sea water) with RO membrane treatment, and putting the product into a vacuum freezing dryer to dewater and dry. - 特許庁
豆乳において、大豆の好ましい香りを豊かに感じさせることも、逆に青臭さ等の大豆の敬遠されている香りその他の一切の香りや癖を消失させることもできる非常に実用性に秀れた技術を提供するものである。例文帳に追加
To provide a technique having exceedingly excellent practicality, with which in soybean milk, a favorable fragrance of soybean can be abundantly felt and on the contrary, smells of soybean such as smell of immaturity which are voided and other all smells and habits can be eliminated. - 特許庁
特殊な機械を使用したり、複雑な作業を行わずに簡便な方法で加熱処理ができると共に、栄養豊富なホエー蛋白質を多量配合しても風味の悪さや硬い食感を感じさせず、加熱処理後の凝集が生じない乳化ゲル状油脂配合食品を提供すること。例文帳に追加
To obtain a food formulated with emulsified gelatinous oil and fat enabling heat-treatment by a simple method without using complicate work, free from the separation of homogeneously dispersed oil and fat and having excellent taste, flavor and palatability by including oil and fat in combination with native gellan gum. - 特許庁
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