例文 (4件) |
alcoholic fermented milkの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
The method for producing the kumis comprises the following process: A fermented milk is incorporated with a yeast-fermentable saccharide and a yeast-assimilable nitrogen compound followed by conducting an alcoholic fermentation.例文帳に追加
発酵乳に酵母発酵性糖類と酵母資化性窒素化合物を加え、アルコール発酵せしめる事を特徴とする乳酒の製造方法が開示される。 - 特許庁
Aqueous extract of an aged tea material obtained by mixing a tea material with an alcoholic liquor and acidic fermented milk and aging the mixture is added to either one of vinegar glue before fermentation of acetic acid, fermented glue during fermentation of acetic acid and glue after finishing fermentation of acetic acid to produce vinegar containing the aqueous extract.例文帳に追加
酢酸発酵前の食酢醪、酢酸発酵中の発酵醪、又は酢酸発酵終了後の醪のいずれかに、茶材に酒類及び酸発酵乳を混和し、熟成して得られる熟成茶材から得られた水抽出液を添加して、該水抽出液を含有する食酢を製造する。 - 特許庁
The fermented beverage is obtained by adding Sake (rice wine) lees or white distilled liquor (alcoholic distilled liquor named Shochu) distillation residue or their extracts to a fermentation raw material having as the main ingredient at least one kind selected from milk, fruit juice and vegetable juice, and fermenting the product by using vegetable lactic acid bacteria.例文帳に追加
乳、果汁及び野菜汁から選ばれる1種以上を主成分とする発酵原料に、酒粕若しくは焼酎蒸留残渣又はそれらの抽出物を添加し、植物乳酸菌を用いて発酵させることにより製造される発酵飲料。 - 特許庁
例文 (4件) |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |