butter knifeの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 15件
To provide butter enabling a user to directly spread on a slice of toast, hard butter which is just taken out from a refrigerator, without cutting off butter with a butter knife.例文帳に追加
バターナイフ等でバターを削り取ることなく、冷蔵庫から取り出したばかりの固化したバターを直接トーストパンに塗ることを可能とする。 - 特許庁
To enable removable storage of a butter knife, in the interior of a container, in a state of the knife not coming in contact with the interior surface of a lid or the butter, etc., the knife being capable of completely scooping up butter or the like without leaving anything.例文帳に追加
バター等を残さず掬えるバターナイフを、蓋内面やバター等に触れない状態で着脱できるように容器内腔に収納する。 - 特許庁
The butter knife is constituted of a blade part (3), an opening part (4), and a blade bed part (5) on a spatula part (1).例文帳に追加
へら部分(1)に刃部(3)と開口部(4)及び刃台部(5)を設けたことを特徴とする。 - 特許庁
To provide a butter knife for easily and stably scraping butter, etc. which is cooled and hardened in a refrigerator, in a thin or thick belt shape, freely cutting into a lump of butter as necessary, and averagely spreading the thinly scraped butter on the whole surface of bread.例文帳に追加
冷蔵庫で冷却され硬くなったバター等を、容易に安定して帯状に薄くあるいは厚く削り、必要に応じ塊に切り取ることが自在に出来て、薄く削り取ったバターをパンの全面に平均的に塗ることが出来るバターナイフを提供する。 - 特許庁
To provide a butter knife with which a user can easily and stably shave off butter etc. hardened by cooling in a refrigerator into a thin ribbon shape with normal thickness and evenly extend and develop the shaved butter on the total face of a bread without collasping the bread.例文帳に追加
冷蔵庫で冷却され硬くなったバター等を、容易に安定してリボン状に薄く平均的な厚みに削り取ることが出来、削り取ったバターを、パンを潰すことなく、容易にパンの全面に平均的に延ばし拡げることが出来る、バターナイフを提供する。 - 特許庁
To enable a person to spoon butter or jam with a knife by only one hand without pressing a portion vessel by one hand, the portion vessel served in a restaurant, a dining room of a hotel, a cafeteria or the like and filled with butter or jam for one person.例文帳に追加
レストラン、ホテルのダイニングルームやカフェテリア等において提供される1人前用のバターまたはジャムを充填したポーション容器を、片手で押さえることなく、片手のみの操作でバターまたはジャムをナイフにすくい取ることができる。 - 特許庁
This structure of the spoon with the clip attached to the handle comprises the clip attached to the part of the handle of the spoon, a fork or a butter knife for clipping and fixing it to a part of the edge of the tableware.例文帳に追加
スプーンやフォークやバターナイフの柄の部分に食器の縁の部分を挟み込み、それを固定させるために取り付けたクリップから成る、柄の部分にクリップが付いたスプーンなどの構造。 - 特許庁
The butter knife 3, whose tip is thinned down to match with the bottom surface of the container, is integrally manufactured with a container proper 1 and provided with a locking part 2a in an inner face of the lid 2.例文帳に追加
先端形状を容器内底面に合せ刃部を薄くしたバターナイフ3を本体1と一体に製造し、蓋2の内面に係止部2aを設ける。 - 特許庁
The butter knife is constituted so that a scraping part (1) has a blade part (3) formed so that the tip end part is formed in a projected hemi-circular shape and tilted to form an upward scraping angle (4) , an edge (5) depending on the purpose of use is formed on the outer edge end surface of the blade part (3).例文帳に追加
へら部分(1)に、その先端部を凸半円状に形成し、上方へすくい角(4)を形成するよう傾斜させた刃部分(3)を設け、刃部分(3)の外縁端面に、用途に応じ刃先(5)を形成したことを特徴とするバターナイフ。 - 特許庁
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |