cappuccinoを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 13件
FOAMABLE CAPPUCCINO CREAMER CONTAINING GASIFIED CARBOHYDRATE例文帳に追加
ガス化炭水化物を含む発泡カプチーノクリーマ - 特許庁
CAPPUCCINO CREAMER HAVING IMPROVED FOAMING PROPERTY例文帳に追加
改良された発泡性をもつカプチーノクリーマー - 特許庁
To provide a method and a device for whipping milk applied to manufacture cappuccino.例文帳に追加
カプチーノの製造等に、適用されるミルクを泡立てる方法及び装置を提供すること。 - 特許庁
To obtain a foaming powdered drink forming cappuccino-like foam when being dissolved in hot water and excellent in dissolubility.例文帳に追加
熱湯で溶解した時に、カプチーノ様の泡を形成する、溶解性に優れた発泡性粉末飲料を提供する。 - 特許庁
To provide an oil-in-water type emulsion composition which has excellent emulsion stability and preservability and can give foams having excellent volumes, smooth surfaces and stability, when used as a milk substitute composition especially for cappuccino coffee or caffe latte.例文帳に追加
乳化安定性及び保存性に優れ、特にカプチーノコーヒーやカフェラッテ用の乳代替組成物として用いた場合、ボリューム・きめの細かさ・安定性に優れた泡を与えることができる水中油型乳化組成物の提供。 - 特許庁
A method for preparing cappuccino with particularly a coffee machine for automatically heating and whipping milk by which milk is heated and whipped by a combination of vapor flow supplied by a boiler 2 which forms steam and compressed air flow supplied by a relevant source of the compressed air is composed of a pulse where compressed air is inserted for a prescribed holding time and at an inoperative time period.例文帳に追加
ミルクの加熱及び泡立てが、水蒸気を生成するボイラー2によって供給される蒸気流と、圧縮空気の関連源によって供給される圧縮空気流との組み合わせ作用によって実施される、ミルクを自動的に加熱して泡立てるための、特にコーヒーマシンでカプチーノを調製するための方法において、圧縮空気流が、予め定めた持続時間を有しかつ不作動期間に挿入されるパルスによって構成されている。 - 特許庁
Copyright (c) 株式会社 高電社 All rights reserved. |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
この対訳データはCreative Commons Attribution 3.0 Unportedでライセンスされています。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |