cream cheeseの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 82件
LOW PROTEIN CREAM CHEESE例文帳に追加
低タンパク質クリームチーズ - 特許庁
Another version of the cream cheese-like food comprises frozen cream cheese-like food.例文帳に追加
前記クリームチーズ様食品を凍結させたクリームチーズ様食品。 - 特許庁
spread made of cheese mixed with butter or cream or cream cheese and seasonings 例文帳に追加
チーズでできたスプレッドで、バターか、クリームか、クリームチーズと調味料を混ぜたもの - 日本語WordNet
a soft and rich cheese that is made by adding raw milk to cream, called cream cheese 例文帳に追加
クリームチーズという,生牛乳にクリームを加えた柔らかくて味の濃厚なチーズ - EDR日英対訳辞書
made with sweetened cream cheese and eggs and cream baked in a crumb crust 例文帳に追加
甘みのあるクリームチーズ、卵、およびクリームをタルトに入れて焼いたもの - 日本語WordNet
Butter, cheese, and cream are all made from milk. 例文帳に追加
バター、チーズ、そしてクリームはすべて牛乳から作られる。 - Weblio Email例文集
fettuccine in cream sauce with cheese 例文帳に追加
チーズ入りクリームソースであえたフェットチーネ - 日本語WordNet
PRODUCTION OF FAT-FREE CREAM CHEESE例文帳に追加
無脂肪クリームチーズの製造方法 - 特許庁
CREAM CHEESE-LIKE FOOD, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND APPLICATION OF THE SAME例文帳に追加
クリームチーズ状食品、その製法及び用途 - 特許庁
CREAM CHEESE-LIKE FOOD PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
クリームチーズ様食品およびその製造方法 - 特許庁
To obtain a fat-free cream cheese-like fermented product having texture and sense stimulation characteristics similar to those of a high fat- containing cream cheese.例文帳に追加
高脂肪含有クリームチーズのものに類似するテキスチャーおよび感覚刺激特性をもつ無脂肪クリームチーズ様発酵製品を提供する。 - 特許庁
I can't eat bagels without slathering them with cream cheese 例文帳に追加
クリームチーズをたっぷり塗らないと私はベーグルを食べれない - 日本語WordNet
soft unripened cheese made of sweet milk and cream 例文帳に追加
新鮮なミルクとクリームで作った熟成していない柔らかいチーズ - 日本語WordNet
METHOD FOR MAKING CASEINLESS CREAM CHEESE-LIKE PRODUCT例文帳に追加
カゼインを含有しないクリームチーズ様製品の製造方法 - 特許庁
To provide cream cheese-like food good in workability and having low calorie when using as a confectionery making and breadmaking material, without spoiling smooth melting in the mouth and soft palate feeling of cream cheese, and refreshing acidity of natural cheese.例文帳に追加
クリームチーズの、柔らかい食感や滑らかな口溶け、ナチュラルチーズの爽やかな酸味を損なうことなく、製菓製パン材料として使用する際に、作業性が良く、低カロリーのクリームチーズ様食品を提供すること。 - 特許庁
The filling contains < about wt.% cream cheese and a component participating in reduction in water activity of the cheese cake product.例文帳に追加
フィリングは約6重量%未満のクリームチーズを含み、チーズケーキ製品の水分活性低下に関与する成分を含有する。 - 特許庁
In one embodiment, the system can be used for producing flavor-enhanced fresh cheese or cream cheese.例文帳に追加
一実施形態では、該システムはフレーバ向上フレッシュチーズまたはクリームチーズの製造に使用することができる。 - 特許庁
In another embodiment, the system can be used for producing low-fat cheese products such as low-fat cream cheese.例文帳に追加
別の実施形態では、該システムは低脂肪クリームチーズなどの低脂肪チーズ製品の製造に使用することができる。 - 特許庁
The cheese preserved in sake lees and miso includes: a mixture of the sake lees with white miso; and cream cheese preserved in the mixture.例文帳に追加
本発明のチーズ粕みそ漬けは、酒粕と白みその混合物と、この混合物内に漬け込まれたクリームチーズとより成る。 - 特許庁
It is sometimes dressed with mayonnaise (mentai-mayonnaise), dairy cream and cheese. 例文帳に追加
マヨネーズと和えて「めんたいマヨネーズ」としたり生クリームやチーズと和える場合もある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Qataif is often filled with cheese or cream and deep fried.例文帳に追加
多くの場合,カターイフにはチーズやクリームが入っていて,油で揚げられています。 - 浜島書店 Catch a Wave
To provide a method for making a high fat cream cheese product with enhanced creamy texture.例文帳に追加
クリーミーな口当たりに優れた高脂肪クリームチーズ製品を作製する方法を提供する。 - 特許庁
The cream cheese product has excellent nutritional and organoleptic properties.例文帳に追加
本明細書中で提供されるクリームチーズ製品は、優れた栄養および感覚刺激特性を有する。 - 特許庁
To provide an economical method for producing a cream cheese product.例文帳に追加
本発明は、クリームチーズ製品を製造するための経済的な方法を提供することを目的とする。 - 特許庁
To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives.例文帳に追加
凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。 - 特許庁
The fat-free cream cheese-like fermented product has hardness, consistency and flavor comparable to those of a conventional high-fat cream cheese.例文帳に追加
本発明の無脂肪クリームチーズ様発酵製品は、従来の高脂肪クリームチーズのものに匹敵する硬さ、コンシステンシーおよびフレーバーをもつ。 - 特許庁
The cream cheese-like food product contains ≥40 wt.% of cream cheese, 3-10 wt.% of starch and 1-5 wt.% of gelatin.例文帳に追加
クリームチーズ類を40重量%以上、澱粉類を3〜10重量%及びゼラチンを1〜5重量%含有することを特徴とするクリームチーズ様食品。 - 特許庁
The high-moisture cream cheese produced by this method has hardness of about 5 to 20 times that of the standard cream cheese produced without controlling water content by this method.例文帳に追加
実際に、この方法を使用して製造された高水分クリームチーズは、このような水分制御を行わずに調製した標準のクリームチーズよりも約5から約20倍堅い。 - 特許庁
To provide cream cheese-like food product having good manufacturing property, not sticky to the hands, and having good meltability in the mouth and favorable palate feeling: and to provide a method for producing the cream cheese-like food.例文帳に追加
製造適性が良好で、手にべとつかず、かつ口どけが良く、良好な食感を有するクリームチーズ様食品およびその製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide fermented cream cheese compositions which are prepared without a whey separation step and which have reduced levels of fermented dairy materials, and to provide a method for producing such fermented dairy or cream cheese products.例文帳に追加
乳漿分離ステップなしで調製され、かつ発酵乳製品材料の濃度が低減された発酵クリームチーズ組成物を提供し、またそうした発酵乳製品またはクリームチーズ製品の製造方法を提供すること。 - 特許庁
This reconstituted cream is obtained by preparing an aqueous starch solution, treating the solution to be reduce in viscosity, mixing the solution with the defrosted frozen cream and/or the defrosted frozen cream cheese together with a milk component, and reemulsifying the mixture to give the reconstituted cream defrosted from freezing, free from food additives, and furnished with the raw cream-like viscosity and whipping properties.例文帳に追加
澱粉水溶液を調製して粘度を低下させる処理をした後、解凍した凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズ及び乳成分を混合し、再乳化することで、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを得る。 - 特許庁
At least one kind selected from the group consisting of a chocolate, a chocolate cream, a cheese cream and a pizza cream is preferred as the oily and fatty food 12.例文帳に追加
油脂性食品12としては、チョコレート、チョコレートクリーム、チーズクリーム、ピザクリームからなる群より選ばれた少なくとも一種が#好ましい。 - 特許庁
The cheese dog 1 is obtained by enclosing cheese cream 3 comprising starch syrup, vegetable oil and fat, and cheese as essential components in the interior of dough 2 comprising flour, albumen and liquid egg as essential components, and arranging a glycine preparation containing sodium acetate and glycine at least at the boundary part 4 between the dough and the cheese cream.例文帳に追加
小麦粉、卵白及び液卵を主成分とする生地2の内部に、水飴、植物性油脂及びチーズを主成分とするチーズクリーム3を封入してなるチーズドック1であって、少なくとも生地とチーズクリーム3との境界部分4に酢酸ナトリウム及びグリシンを含むグリシン製剤を配合する。 - 特許庁
pastry made with a cream cheese dough and different fillings (as raisins and walnuts and cinnamon or chocolate and walnut and apricot preserves) 例文帳に追加
クリームチーズ生地と異なる中身で作られるペーストリー(レーズンとクルミとシナモンまたはチョコレートとクルミとアプリコットジャム) - 日本語WordNet
There are processed food products that soymilk is used instead of milk, such as yogurt, cheese, and ice cream. 例文帳に追加
牛乳の代わりに豆乳を使用したヨーグルト・チーズ・アイスクリームなどの加工食品も存在する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The enzyme-treated dairy substrate is then processed into a galacto-oligosaccharide-containing cream cheese product having a reduced lactose concentration.例文帳に追加
酵素で処理された乳基質を、次いで、低減されたラクトース濃度を有するガラクト−オリゴ糖含有クリームチーズ製品に加工する。 - 特許庁
To provide a method for producing cream cheese products containing galacto-oligosaccharide and having a significantly reduced lactose concentration.例文帳に追加
本明細書に記載の方法は、ガラクト−オリゴ糖を含み、かつ相当に低減されたラクトース濃度を有するクリームチーズ製品を対象とする。 - 特許庁
To provide a method for manufacturing high-moisture cream cheese having desirable texture properties, that is, having increased hardness.例文帳に追加
望ましいテクスチャ特性を有する、すなわち堅さが増した高水分クリームチーズの製造方法を提供する。 - 特許庁
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