cream puffの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 52件
CREAM PUFF AND METHOD FOR TRANSPORTING THE SAME例文帳に追加
シュークリームとその輸送方法 - 特許庁
How was it? the cream puff.例文帳に追加
[tel] どうだった? シュークリーム。 - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
COOKIE DOUGH TO BE BAKED WITH CREAM PUFF PASTE ARRANGED, CREAM PUFF USING THE SAME AND FURTHER METHOD FOR PRODUCING THEREOF例文帳に追加
シュー生地と共に配して焼成するクッキー生地、これを用いたシューパフ、更にこの製造方法 - 特許庁
puff filled with cream or custard 例文帳に追加
クリームやカスタードを詰めた軽焼き菓子 - 日本語WordNet
The next ones are cream puff and chocolate cake...例文帳に追加
次が シュークリームに チョコレートケーキ... - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
So why did you buy a cream puff on your way to school?例文帳に追加
ところで 何で登校中に シュークリーム買ってくの? - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
To provide dough for a cream puff shell optimal for confectionery uses to sandwich a large amount of cream affording cream puff confectionery having a smooth surface with suppressed floating and formation of cavities in spite of a good texture and mouth meltability as the cream puff, and to provide a method for producing the cream puff confectionery having the features.例文帳に追加
シューとして良好な食感と口溶けを有しながら、浮きが抑制され、表面が平滑で、空洞の形成が抑制されたシュー菓子が得られる、クリームを大量にサンドする製菓用途に最適なシュー生地、及び、該特徴を有するシュー菓子の製造方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a method by which a pie cream puff confectionery assuming a stitch pattern by combining a cream puff dough with a pie dough is extremely simply produced.例文帳に追加
シュー生地とパイ生地を組み合わせて編み目模様を呈したパイ・シュー菓子を極めて簡単に製造する方法を提供することを目的とする。 - 特許庁
To provide a new cream puff which has less oily feeling than a conventional cream puff, has soft chewability, and has no bad aftertaste.例文帳に追加
従来のシューパフよりも油っぽさが軽減され、噛み出しがソフトであり、さらに口残りがしない新たなシューパフを提供する。 - 特許庁
The variety bread dough includes small piece-formed gelled cream puff dough.例文帳に追加
小片状のゲル化したシュー生地を含有するバラエティブレッド生地。 - 特許庁
Yes. a shortcake, a cream puff, and a chocolate cake, one each right?例文帳に追加
はい ショートケーキとシュークリームと チョコレートケーキ 1つずつですね。 - 映画・海外ドラマ英語字幕翻訳辞書
In the method for producing a cream puff by boiling and mixing water and oils and fats, adding wheat flour to the mixture, then mixing the mixture with eggs to prepare cream puff dough and baking the dough, after addition of wheat flour, cream puff dough to which an oil-in-water type emulsion is added is prepared.例文帳に追加
水及び油脂類を沸騰させて混合した後、小麦粉を添加し、その後卵類を混合し調製されたシュー生地を焼成するシューパフの製造方法において、小麦粉添加後、水中油型乳化物を添加しシュー生地を調製することを特徴とするシューパフの製造方法。 - 特許庁
To provide a white cream puff pastry capable of being swelled similarly to a conventional one consisting essentially of flour when baked, and hardly being colored by baking, to provide a method for producing the white cream puff pastry, and to provide a colorful cream puff pastry in which added coloring matter develops the color vividly.例文帳に追加
焼成時には小麦粉を主体とする従来品と同様に膨張し、かつ焼き色が少ない白色シューパフ及びその製造方法、さらに添加した着色料が色鮮やかに発色するカラフルなシューパフを提供する。 - 特許庁
The white cream puff pastry is produced by preparing puff pastry by using a starch powder containing tapioca starch, an acidic agent, albumen, oil and fat and water as essential components, and baking the puff dough in an oven.例文帳に追加
上記課題を解決するため、タピオカ澱粉を含む澱粉粉体、酸性剤、卵白、油脂、水分を必須成分として、シュー生地を調整し、オーブンで焼成してなることを特徴とする白色シューパフの構成とした。 - 特許庁
To provide a method for producing a puff shell from one kind of cream puff dough only, in obtaining the puff shell having a thick crust finely chapped as if coated with cookie dough and a crisp texture.例文帳に追加
クッキー生地で被覆した様に細かくひび割れた厚いクラストと、サクサクとした食感を有するシュー皮を得るにあたり、1種類のシュー生地のみで該シュー皮を作製可能な製造方法を提供する。 - 特許庁
This pie cream puff confectionery assuming the stitch pattern can extremely simply be produced simply by placing a pie flaky pastry in which notches are formed in a slit shape on the top surface of the cream puff dough and baking the pastry and dough.例文帳に追加
シュー生地の上面にスリット状に切れ目を入れた折り込みパイ生地を載置して焼成するだけで、極めて簡単に編み目模様を呈したパイ・シュー菓子を製造することができる。 - 特許庁
To provide an oil-and-fat composition for a cream puff capable of producing cream puff shells having good volume and shape retaining properties and a soft texture even without using an emulsifier or a sodium salt of casein.例文帳に追加
乳化剤やカゼインのナトリウム塩を使用せずとも、容積、保型性が良好で、ソフトな食感のシューケースを製造することができるシュー用油脂組成物を提供すること。 - 特許庁
To provide an emulsion oil-and-fat composition for a cream puff shell, capable of producing a cream puff shell having excellent flavors and stable capacity and shape.例文帳に追加
本発明の課題は、風味が良く、安定した容積・形状のシューケースを製造することが出来るシューケース用乳化油脂組成物を提供することにある。 - 特許庁
The cream puff shell having stable capacity and shape can be producing by using the emulsion oil-and-fat composition for the cream puff shell containing 0.2-8 mass% of octenylsuccinic acid-modified starch.例文帳に追加
オクテニルコハク酸でん粉を0.2〜8質量%含有する、シューケース用乳化油脂組成物を用いることで、安定した容積・形状のシューケースを製造することが出来る。 - 特許庁
To provide a shell for a cream puff having a new appearance, new flavor and palate feelings, and capable of making the form of products uniform, a cream puff and a method for producing them.例文帳に追加
新規な外観、並びに新規な風味及び食感を有し、製品の形態を一定にすることが可能なシュー皮及びシュー菓子、並びにその製造方法を提供する。 - 特許庁
To obtain an emulsified oil-and-fat composition for a cream puff capable of producing a cream puff case good in flavor and having a stabilized shape even without using synthesized sodium caseinate which is a food additive.例文帳に追加
食品添加物である合成のカゼインナトリウムを使用しなくても良好な風味と安定した形状のシューケースを製造することができるシュー用乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁
To provide a unique cream puff cake containing ≥2 cavities and produced by placing two or more same or different puff dough interposing a gap therebetween and baking the pastes to effect the bonding of the pastes after forming a shell (skin) of the puff cake to some extent.例文帳に追加
本発明は、シュー菓子において、2個以上の同じ、又は異なるシュー生地を離して置いて焼成すると、ある程度の皮(膜)が出来上がってからシュー同士がくっつきあい、空洞を2個以上有する珍しいタイプのシュー菓子及びその製造法を提供することを目的とするものである。 - 特許庁
To provide a method for producing cake 'cream puff' enabling supreme recognition of flavoring feeling fresh from the oven as a key to deliciously eat the cake.例文帳に追加
この発明は洋菓子「シュークリーム」を美味しく食べる秘訣とされる製造直後の調味感覚を最高に認識せしめんとするものである。 - 特許庁
To provide a production method for obtaining a cream puff having improved volume, crisp texture, and meltability in the mouth.例文帳に追加
ボリューム、歯切れ、口溶けなどが改善されたシューパフを得ることができる製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide a healthy compounded composition for a cream puff dough from which the puff shell can readily be produced in a home without using fats and oils without damaging the texture and the flavor.例文帳に追加
油脂類を用いなくても、食感や風味を損なわず、しかも家庭においても容易にシュー外皮を製造できるヘルシーなシュー生地用配合組成物を提供する。 - 特許庁
This method for producing the sheet-like confectionery free from warp and waving in spite of having the sheet-like form, and having a smooth surface, and the inner phase and palate feeling like cream puff comprises molding cream puff dough containing 0.1-3 wt.% of a stabilizer in a thin sheet-like form and baking the product.例文帳に追加
安定剤を0.1〜3重量%含有するシュー生地を薄板状に成型して後、焼成することにより、薄板状でありながら反りや波うちがなく、表面が平滑で、且つシュー様の内相と食感を有する薄板状菓子を得ることができた。 - 特許庁
The emulsified oil and fat composition for producing the shell of the cream puff contains at least thickening polysaccharides selected from carrageenan, gellan gum, HM pectin and alginic acid the content of which is regulated so as to be 0.05-1.2 wt.% based on the whole of the emulsified oil and fat composition for the shell of the cream puff.例文帳に追加
乳化油脂組成物中にカラギーナン、ジェランガム、HMペクチン、アルギン酸から選ばれる少なくともの増粘多糖類を含有し、その含有量がシュー皮用乳化油脂組成物全体中0.05〜1.2重量%であることを特徴とするシュー皮用乳化油脂組成物を用いて、シュー皮を作製する。 - 特許庁
To provide a method for producing thin sheet-like confectionery most suitable for confectionery application of sandwiching cream or coating chocolate, free from warp and waving in spite of having a sheet-like form, and having a smooth surface, and an inner phase and palate feeling like cream puff.例文帳に追加
クリームをサンドしたり、チョコをコーティングしたりする製菓用途に最適な、薄板状でありながら反りや波うちがなく、表面が平滑で、且つシュー様の内相と食感を有する薄板状菓子の製造方法を提供すること。 - 特許庁
The cream puff dough is produced by using a chemical leavening agent containing a fast-acting acidic agent, an intermediate acidic agent and a slow-acting acidic agent at a specific ratio, and adding non-pregelatinized cereal flour or starch and saccharides thereafter.例文帳に追加
速効性酸性剤、中間型酸性剤、遅効性酸性剤を特定の比率で含有する化学膨張剤を使用してシュー生地を作製し、続いて未α化の穀粉または澱粉と糖類を加えることで得られるシュー生地。 - 特許庁
Also, the method for producing the variety bread dough comprises a process of dispersing the small piece-formed gelled cream puff dough in the bread dough becoming a base and/or a process of rolling them into the bread dough becoming the base.例文帳に追加
また、小片状のゲル化したシュー生地を、ベースとなるパン生地に分散させる工程、及び/又は、ベースとなるパン生地に巻き込む工程を含むバラエティブレッド生地の製造方法。 - 特許庁
To provide an emulsified oil and fat composition for producing a shell of cream puff, more precisely, especially, the high-quality shell characterized by the texture with good meltability in the mouth, and having high quality and good shape; and to provide a method for stably mass-producing the composition.例文帳に追加
本発明は、シュー皮製造用乳化油脂組成物に関し、更に詳しくは、特に口溶けの良い食感を特徴とした高品質で形状の良いシュー皮およびそれを安定に大量生産できる製造方法を提供する。 - 特許庁
This emulsified oil-and-fat composition for the cream puff is obtained by including a milk protein in (3:7) to (5:5) weight ratio of whey protein to casein protein in an amount of 0.5-4.5 wt.% expressed in terms of solids.例文帳に追加
シュー用乳化油脂組成物中に、ホエー蛋白質:カゼイン蛋白質の重量比率が3:7〜5:5である乳蛋白質を固形分換算で0.5〜4.5重量%含有させる。 - 特許庁
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