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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > egg creamの意味・解説 > egg creamに関連した英語例文

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egg creamの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 23



例文

pudding made of corn and cream and egg 例文帳に追加

トウモロコシ・クリーム・卵で作ったプディング - 日本語WordNet

egg cooked individually in cream or butter in a small ramekin 例文帳に追加

小さなラミキンの中でクリームまたはバターと共に個々に料理された卵 - 日本語WordNet

shaved ice (flavored with syrup) - ice cream - Hiyashi chuka (cold noodle which is topped with egg, roast pork, bean sprouts, tomato, and cucumber) - somen (Japanese vermicelli) - beer - watermelon 例文帳に追加

かき氷-アイスクリーム-冷やし中華-素麺-ビール-スイカ - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Egg white is whipped and scorched to give a scorched material 1, which is attached to a soft cream to delay a melt time of soft cream.例文帳に追加

卵白の泡立て焦げ目を付けた物1を貼りつける事によりソフトクリームの溶ける時間を遅らせる。 - 特許庁

例文

a rich, frothy, creamy dessert made with whipped egg whites and heavy cream 例文帳に追加

泡立てた卵白とヘビークリームで作る、コクのある泡状のクリーミーなデザート - 日本語WordNet


例文

lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira 例文帳に追加

玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄 - 日本語WordNet

The method for producing retort sauce for carbonara containing egg yolk and cream or the like comprises adding the cream or the like after heating egg yolk-containing raw material liquid for the sauce part over a specific temperature of material instead of merely mixing the egg yolk and the cream or the like which are the raw material of the retort sauce for carbonara.例文帳に追加

卵黄及びクリーム類を含有するカルボナーラ用レトルトソースの製造方法にあたり、カルボナーラ用レトルトソースの原料である卵黄とクリーム類を単に混合するのではなく、クリーム類の添加を、卵黄を含有したソース部の原料液を特定品温以上に加熱した後に行うことを特徴とするカルボナーラ用レトルトソースの製造方法。 - 特許庁

This frozen dessert having the favorable egg flavor is obtained by a method for making frozen dessert comprising the following processes: obtaining an egg composition by heating an egg-containing mixture comprising at least three kinds selected from the group of whole egg, egg yolk, and sucrose and milk-based raw material so as to denature the mixture, and adding the egg composition to a sterilized ice cream mixture.例文帳に追加

卵組成物を含む冷菓の製造方法であって、該方法が、以下の工程:全卵、卵黄、糖類または乳系原料からなる群より選択される3種以上を含む卵含有混合物を加熱することによって変性させて、卵組成物を得る工程;および該卵組成物を、殺菌後のアイスミックスに添加する工程を包含する、方法。 - 特許庁

a dessert made of sugar and stiffly beaten egg whites or cream and usually flavored with fruit 例文帳に追加

砂糖と硬直して打たれた卵の白人かクリームで作られていて、通常、果物で風味を添えられたデザート - 日本語WordNet

例文

In the method, the egg composition may be added to the ice cream mixture before or during aging, or alternatively, after freezing.例文帳に追加

卵組成物は、アイスミックスのエージングの前またはエージング中に添加されてもよく、アイスミックスのフリージングの後に添加されてもよい。 - 特許庁

例文

This method for producing the ice cream croquette is provided by wrapping the ice cream with a sponge cake and crepe, covering with egg, spreading with bread crumb, freezing at (-)15 to 35°C and then frying at 150 to 170°C.例文帳に追加

アイスクリームをカステラ、クレープで包み、卵で被覆し、パン粉をまぶし、マイナス15℃から35℃で冷凍したものを150℃から170℃でフライする。 - 特許庁

There is provided: the ice cream formed by wrapping a directly edible ice cream or a frozen ice cream in two sheets of sponge cakes in the top and bottom, and bonding mutual outer peripheral edges of both the sponge cakes with dough of the sponge cakes or beaten egg yoke; or the ice cream composed by applying bread crumb or batter to the outer periphery thereof, and frying the resultant material in high-temperature oil.例文帳に追加

直ちに食することができるアイスクリームあるいは冷凍したアイスクリームを二枚のスポンジケージーキで上下に包み込み、これら両スポンジケーキの外周縁同士をスポンジケーキの生地、あるいは溶いた卵黄によって接着して形成したアイスクリーム、又はこの外周にパン粉あるいはころもを付け、高温の油で揚げて構成したアイスクリーム。 - 特許庁

To cook korokke, cream sauce (sauce béchamel) or boiled and mashed potatoes are shaped into flat and oval patties, coated with flour, egg and panko (bread crumbs) and deep fried in hot lard or cooking oil. 例文帳に追加

ホワイトソース(ベシャメルソース)や茹でたジャガイモを潰したものを俵型や小判型に丸め、小麦粉、鶏卵、パン粉を衣としてつけ、ラードや油で揚げたもの。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide a method for producing high grade retort sauce for carbonara causing no separation of oil-and-fat all over the sauce surface after retort even containing egg yolk and cream or the like.例文帳に追加

本発明は、卵黄及びクリーム類を含有させたとしても、レトルト処理後もソース表面全体に油脂の分離が生じることもなく、品位の優れたカルボナーラ用レトルトソースを提供する。 - 特許庁

This cheese-containing custard cream product is obtained by mixing at least modified starch, sugar, egg yolk, milk, and cheeses as raw materials, optionally adding oils and fats to the mixture, heating the mixture to about 90°C with stirring and quenching the mixture.例文帳に追加

少なくとも化工澱粉と砂糖と卵黄と牛乳とチーズ類とを原料として配合し、それに必要に応じて油脂類を加え、90℃前後程度まで加熱攪拌後急冷してチーズ入りカスタードクリームの製品を得る。 - 特許庁

To provide a method for industrially producing a flour paste having good mouth meltability such as a custard cream and an emphasized egg flavor.例文帳に追加

本発明は、カスタードクリームのような口溶けが良好で、卵風味が強調されているフラワーペーストを、工業的に製造する方法を提供する。 - 特許庁

The whipping scoop obtained by boring holes (2) at a plate (1) of the shape of a rice-scoop is used to put liquids such as eggs, egg white, raw cream into a bowl and to manually stir them for foaming.例文帳に追加

しゃもじ形の板(1)に穴(2)を設けた、泡立て器あわしゃもを使用して卵、卵白、生クリーム等の液体をボールに入れ、手動で攪拌して泡を立てる道具である。 - 特許庁

The retort cream sauce is prepared so as to obtain a cream-stewed dish by adding ingredients to the retort cream sauce and cooking the mixture with a microwave oven, and contains ≤4 mass% of protein, 0.1-2 mass% of egg yolk in terms of raw one, and 0.001-1 mass% of monoacyl-type hydrophilic emulsifier each based on the whole of the retort cream sauce.例文帳に追加

具材を加えて電子レンジで加熱調理することによりクリーム煮料理を得られるようにするレトルトクリームソースであって、蛋白質の含有量がレトルトクリームソース全体の4質量%以下であり、卵黄の含有量が生換算でレトルトクリームソース全体の0.1〜2質量%であり、モノアシル型親水性乳化剤の含有量がレトルトクリームソース全体の0.001〜1質量%であるレトルトクリームソース。 - 特許庁

The cheese dog 1 is obtained by enclosing cheese cream 3 comprising starch syrup, vegetable oil and fat, and cheese as essential components in the interior of dough 2 comprising flour, albumen and liquid egg as essential components, and arranging a glycine preparation containing sodium acetate and glycine at least at the boundary part 4 between the dough and the cheese cream.例文帳に追加

小麦粉、卵白及び液卵を主成分とする生地2の内部に、水飴、植物性油脂及びチーズを主成分とするチーズクリーム3を封入してなるチーズドック1であって、少なくとも生地とチーズクリーム3との境界部分4に酢酸ナトリウム及びグリシンを含むグリシン製剤を配合する。 - 特許庁

Differences between non-rolled type tamagoyaki and omelettes include: whether the egg is browned or not; butter is sometimes used to cook omelettes, but not with tamagoyaki; and while milk, cream, chopped bacon, or chopped sausage are sometimes added to omelettes, they are not added to tamagoyaki. 例文帳に追加

また、単に薄く延ばしただけの卵焼きとオムレツの相違点は、焦げ目の有無のほか、オムレツには牛乳やバターを入れることが多く、クリーム(食品)やベーコン、ソーセージなどを混ぜることがあるのが卵焼きとの大きな違いである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The custard cream containing fishery meat is produced from a paste comprising a custard material containing at least egg yolk, a gelatinizing agent and cow milk and minced fishery meat, by thermally sterilizing the paste and gelatinizing to form a creamy state.例文帳に追加

水産肉入カスタードクリームは、少なくとも卵黄と糊化材と牛乳とを含むカスタード材料と,水産肉すり身とを含有してなるペースト体を、加熱して殺菌するとともに,糊化してクリーム状にしたことを特徴とする水産肉入カスタードクリームによる。 - 特許庁

This product which has creamy teeth sensation is obtained by kneading saccharide and starch together with steamed fish paste dough, fusing the kneaded product with egg, dairy products (natural cheese, butter, yoghurt, raw cream, or the like), and molding the product or enclosing ingredient followed by heating.例文帳に追加

蒲鉾生地に糖類、澱粉等と一緒に練り合わせ、卵や乳製品(ナチュラルチーズ、バター、ヨーグルト、生クリーム等)と融合させ、成型または包餡したものを加熱することによって、クリーミーな歯ざわりを持った本品が得られる。 - 特許庁

例文

The product is obtained by adding saccharides, egg and dairy products (such as natural cheese, butter, yoghurt or fresh cream) to fish paste dough, molding the mixture dough or enveloping filling with the mixture dough, and cooking the resultant dough so that the dairy products are mixed into the dough without causing separation, and make the dough have creamy palatability to the teeth.例文帳に追加

蒲鉾生地に糖類、卵や乳製品(ナチュラルチーズ、バター、ヨーグルト、生クリーム等)を加え、成型または包餡したものを加熱することによって乳製品が分離することなく融合し、クリーミーな歯ざわりを持った蒲鉾をつくる。 - 特許庁

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