例文 (28件) |
fresh breadの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 28件
You can keep bread fresh in a breadbox. 例文帳に追加
パンをパン入れに入れると新鮮に保つことができる。 - Weblio英語基本例文集
As long as I have fresh bread and coffee I'm content.例文帳に追加
焼きたてパンとコーヒーさえあれば幸せ。 - Tatoeba例文
METHOD FOR BAKING FRESH VEGETABLE SUCH AS COLOCASIA ANTIQUORUM AND ALL FRESH FRUIT SUCH AS PEACH, PERSIMMON, PEAR AND PINEAPPLE AS MEDICINAL TASTE COMPONENT FOR BREAD例文帳に追加
里芋、八つ頭等の生野菜や、桃、柿、梨、パイナップル等のすべての生果物を、パンの薬効味成分として焼き立てる方法。 - 特許庁
To provide a laborsaving method for efficiently baking, baking high- grade fresh-baked hard bread such as French bread or German bread from dough using an ordinary oven.例文帳に追加
パン生地から、高品質且つ焼きたてのフランスパン及びドイツパン等のハード系パン類を通常のオーブンで焼成する、省力化された効率的製パン方法を提供すること。 - 特許庁
And, the baked bread can be retained for the predetermined time in the fresh baked condition because the process has the temperature reserving process.例文帳に追加
また、保温工程があることにより焼き上がったパンを焼きたて状態にして所定時間維持することができる。 - 特許庁
Fresh bread crust is finely cut to pieces of nearly uniform size to facilitate the processing and obtain an easily takable cute product.例文帳に追加
新鮮な食パンのみみを同じ位の大きさに細かく切ることにより加工を容易にし食べやすく、可愛らしい形状となる。 - 特許庁
To provide a film for packaging for pillow packaging a fresh-baked bread or the like capable of hygienically packaging it while it has air permeability.例文帳に追加
焼きたてのパンなどをピロー包装するための包装用フィルムが、通気性を有しつつ、衛生的に包装することができるようにする。 - 特許庁
(a) Processed meat, raw oysters, fresh noodles (including boiled noodles), instant noodles, ready-made lunches, prepared bread, daily dish, fish jelly products, moist confectioneries, cut or shelled fresh fish and seafood (excluding raw oysters) (excluding those frozen), and boiled crabs. 例文帳に追加
イ 食肉、生かき、生めん類(ゆでめん類を含む。)、即席めん類、弁当、調理パン、そうざい、魚肉練り製品、生菓子類、切り身又はむき身にした鮮魚介類(生かきを除く。)であつて生食用のもの(凍結させたものを除く。)及びゆでがに - 日本法令外国語訳データベースシステム
To provide a method for producing confectionery and bread having a pudding-like smooth and glossy appearance and fresh palatability by adding a heated flour paste on the confectionery and baked bread, subsequently cooling the resultant product.例文帳に追加
本発明の目的は、加熱フラワーペーストを焼成済菓子および焼成済パンに上乗せ後に冷却する事により得られるプリン状の滑らかで光沢のある外観と瑞々しい食感を有する菓子、パンの製造法を提供する事にある。 - 特許庁
This method for preserving the fresh food comprises mixing a mixture of natural yeast and one kind or two kinds of bread crumbs, starch and bean curd lees, fermenting the resultant product, drying the resultant product to produce a powdery or granular natural yeast fermented dry material and mixing the fresh food with the natural yeast fermented dry material followed by dehydrating the resultant product at low temperatures.例文帳に追加
天然酵母とパン粉、澱粉、おから、の1種類あるいは2種類の混合物を混ぜ合わせ、これを発酵させた後に、乾燥させることにより、粉状あるいは、粒状の天然酵母発酵乾燥材を生成し、この天然酵母発酵乾燥材に生鮮食品を混ぜ合わせ、低温下で脱水させる。 - 特許庁
As the result of installing the cold reserving process, fresh baked bread can be obtained on the desired completion time by setting the frozen dough at an optional time before the time required for the basic process.例文帳に追加
保冷工程があることにより、前記基本工程に要する時間より以前の任意時刻に冷凍パン生地をセットすれば、所望の完成時刻に焼きたてパンが得られる。 - 特許庁
In order to develop a franchise system over a wide area, a set composed of the thawing and baking machine and a refrigerator is supplied together with frozen bread, etc., to enable the easy opening of a shop with an extremely small capital and supply increased number of consumers with genuine fresh-baked bread.例文帳に追加
該システムそのものを広範囲にて展開するため、解凍焼成機と冷凍庫のセット機材および冷凍パン等の同時供給を行ない、極めて少資本にて簡易に店舗を開設することが可能なフランチャイズ方式を展開し、より多くの消費者に本物の焼き立てパンを提供することしようとする多店舗構想である。 - 特許庁
The method for producing the bread comprises kneading 100 pts.wt. of wheat flour of raw material with 1 to 100 pts.wt., preferably 5 to 30 pts.wt., of fresh vegetables and/or fruits processed in a paste-like state and then subjecting the kneaded product to fermentation, division, benching, molding, toasting and baking processes according to the conventional methods.例文帳に追加
ペースト状に加工した新鮮な野菜及び又は果実を原料の小麦粉100重量部に対して1〜100重量部、好ましくは5〜30重量部加えて混捏し、以下常法に従って、発酵、分割、ベンチ、成型、ホイロ、焼成を行ってパン類を調製する。 - 特許庁
To obtain a batter liquid suitable for fried foods, especially bite-sized small-shaped fried foods, fried in frying oil, having such favorable palate feelings that when being eaten, palate feeling of food materials is fresh, palate feeling of batter liquid part is soft, and also palate feeling of the outermost bread crumb part is crisp, furthermore, excellent in flavor while sustaining the flavor ingredients peculiar to food materials.例文帳に追加
フライ油で揚げ、食する時にも食品素材の食感はみずみずしく、またバッター液部分の食感はソフトで、更に最も外側のパン粉部分の食感はサクサクとした、好ましい食感で、かつ食品素材に特有のフレーバー成分も保持された、風味の優れたフライ食品、特に一口サイズの、形状が小さいフライ食品に好適なバッター液を提供する。 - 特許庁
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※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。 |
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