意義素(意味の分類) | 対応する 類語・関連語 |
---|---|
食物に使用されるマメ科のさまざまな食用の種のどれか any of various edible seeds of plants of the family Leguminosae used for food |
マメ, 豆, 荳, ビーン, 菽, 食用豆 詳細 |
人間の食物のために調理され供されることのできるとうもろこしの実 ears of corn that can be prepared and served for human food |
唐きび, 蜀黍, 穀物, 禾穀, 小麦, 豆, 米麦, トウモロコシ, コーン, とうもろこし, トウキビ, 穀, 唐黍 詳細 |
種々の豆のなる植物の果実で、2枚のさく片でできた莢は熟すと両側に沿って割れ、種子はさく片の片側につく the fruit or seed of any of various bean or pea plants consisting of a case that splits along both sides when ripe and having the seeds attach to one side of the case |
豆 詳細 |
豆、または豆に似た様々な種子や果実 any of various seeds or fruits that are beans or resemble beans |
豆 詳細 |
唐きび, 蜀黍, 穀物, 禾穀, 小麦, 豆, 米麦, トウモロコシ, コーン, とうもろこし, トウキビ, 穀, 唐黍
edible corn、 corn
ears of corn that can be prepared and served for human food
人間の食物のために調理され供されることのできるとうもろこしの実
被構成要素
豆
legume
the fruit or seed of any of various bean or pea plants consisting of a case that splits along both sides when ripe and having the seeds attach to one side of the case
種々の豆のなる植物の果実で、2枚のさく片でできた莢は熟すと両側に沿って割れ、種子はさく片の片側につく